2789
عنوان

بدبختی

83 بازدید | 3 پست

چکار کنم بمیرم کسی دعایی راهی بلده؟خسته ام از زندگی از التماس کردن پیش خدا از بچگی با ی مادر مریض و پدر بداخلاق گذروندم،گفتم میگذره،سعی ام و کردم دختر خوبی باشم توکل کنم به خدا و

ی مدت دوست داشتم ازدواج کنم خاستگارهای خوبی داشتم اما به هر دلیلی نمیشد گفتم بیخیال قسمت نیست گفتم برم سرکار پول در بیارم خوندم خوندم ازمون دادم نشد تااینکه یکی از ازمونا و مصاحبه ام خورد بهم ازمون و بیخیال شدم چسبیدم به مصاحبه هردو رو از دست دادم قبول نشدم

گفتم برم سراغ کار غیردولتی اونم نشد خواستم تغییری تو زندگیم بدم رفتم سراغ عمل بینی گفتن مشکل تنفسی پیدا میکنی

باید چ غلطی کنم تو این زندگی واقعا دلم میخاد بمیرم

خودتم می دونی چی کار داری می کنی بعد عمل بینی و کنکور و کارهای دیگه پس مشکل مالی نیست ! کمی رابطه ات و با خدا درست کن

❤ حلقه بر در می زدم تا نیمه شب در وا نشد ، جستجوی یار کردم آن صنم پیدا نشد ، پاسدار شب بیامد هر دودستم را ببست ، ای خدا هیچ عاشقی مانند من رسوا نشد ، ( قلب المومن عرش الرحمن ، قلب مومن عرش خداست ، آنان که خاک را به نظر کیمیا کنند ، آیا شود که گوشه چشمی به ما کنند ، لا تنسی ذکرالله 💓 یاد خدا را فراموش نکن

خودتم می دونی چی کار داری می کنی بعد عمل بینی و کنکور و کارهای دیگه پس مشکل مالی نیست ! کمی رابطه ات ...

کنکور نیست ازمونای استخدامی خیر سرم ارشد دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خودتم می دونی چی کار داری می کنی بعد عمل بینی و کنکور و کارهای دیگه پس مشکل مالی نیست ! کمی رابطه ات ...

بعد کسی که داره میرسه به ۳۰ هنوز از باباش پول بگیره مشکل مالی نیست چیه دیگه

این زندگی نیست بدبختی