2821
2789
عنوان

عالم ذر

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 67 پست
خدا ک وجود داره ولی عالم ذرو نمیدونم اخه اون موقع مگه ادم چیزی حالیش بوده ک بیاد برا زندگی دنیویش فق ...

میگن ما وقتی در عالم ذر و ب صورت ذره بودیم تیلیاذدها تیلیارد سال طول کشیده ک زندگی های مختلف رو ببینیم و یکیشو انتخاب کنیم. بعد اینکه ی زندگی رو انتخاب کردیم دوباره تیلیاردها تیلیارد سال تو صف بودیم ک نوبتمون بشه و پا رو زمین بزاریم. الانم ک نوبتمون شده اومدیم رو زمین باید شاکر الله باشیم فقط تا زمان مرگمون فرا برسه. 

میگن زندگی های همه ی پکیجه ینی مثلا:

-یکی ک پولداره ولی درکنارش مریضی هم داره

-یکی پول نداره ولی صد در صد سلامته

-یکی هم سالمه و هم‌ پولداره ولی بچش ناخلفه تمام ثروتشو ب باد میده

-یکی پول و سلامتی داره ولی بچش مریضی ناعلاج داره و جلو چشماش داره ذره ذره نابود میشه

و….

همه ی ما برا ی چیزی تو‌اون پکیج ذوق کردیم و انتخابش کردیم و خدا بهمون گفت مثلا ممود تو ابن زندگی ک تو انتخاب کردی ننت با دوس پسرش فرار میکنه و کلی پول ازتون میبره ولی اون چیزی ک ذوق داشتم براش خیلی برام می ارزیده برا همون همه بدیا این زندگی رو ب جون خریدم و التماس خدارو کردم ک من همینو میخام

دنیا دارن سیاراتو کشف میکنن ما هنوز درگیر با پا چپ بریم دستشوی با راست بیایم بیرون لعنت بر هرچی مغز آکبنده

فکر کن بعد انجام بده قدر ثانیه ثانیه لحظه های زندگیتو بدون زندگی برگشت نداره ولی ترمزداره مواظب حرفات باش تا دل نازکی رو داغون نکنی تا میتونی انرژی مثبت بده تا انرژی مثبت دریافت کنی خودتو فدای حرفای بیهوده رودربایستی های نابود کننده نکنی بدون تو خود تو میتونی خودتو شاد یا ناراحت کنی پس بیا بهترین انتخاب و داشته باش برات آرزوی موفقیت میکنم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خدا وجود داره حساب کتاب هم هست همسایمون تا مرگ رفت نزدیک سی روز کما بود الان که برگشته همه مرده ها ر ...

رفتارش چی؟ رفتارش و اخلاقش با قبل اینکه این داستانو تجربه کنه فرق کرده یا ن؟

خب هضم نکنینشما دل ببند به همین دنیای‌بی ارزش وگذرا

دل نبستم .اما نمیتونم قبول کنم یه چیزی به اسم شیطان وجود خارجی  داره و منو گول میزنه که مثلا گناه کنم.اون وجود خودمه.حس درونی خودمه. خطای خودمه،بعد تاریک وجود خودمونه نه شیطان.باید روی خودمون کار کنیم و تمام ابعاد خودمون پاک و خالص تر کنیم.شیطانی با دوتا شاخ و چهره ی ترسناک نیومده من و شما رو گول بزنه

دنیا دارن سیاراتو کشف میکنن ما هنوز درگیر با پا چپ بریم دستشوی با راست بیایم بیرون لعنت بر هرچی مغز ...

۱- ابن هیثم (965 – 1040 میلادی)

ابوعلی محمد بن حسن بن هیثم بصری،معروف به ابن هیثم از بزرگترین ریاضیدانان، و بنا بر دائرةالمعارف الاسلامیه بی‌گمان بهترین دانشمند مسلمان عرب بود.

2- ابوریحان بیرونی (973 – 1048 میلادی)

بیرونی در کتاب «الاسطرلاب» روشی برای محاسبهٔ شعاع زمین ارائه می‌کند (بوسیلهٔ افتِ افق وقتی از ارتفاعات به افق نگاه می‌کنیم). بعدها در کتابِ «قانون مسعودی» ابوریحان عملی کردن این روش توسط خود را گزارش می‌دهد. اندازه گیریِ او یک درجهٔ سطح زمین را ۵۸۸ میل بدست آورده‌است

3-عمرخیام نیشابوری (1048- 1131 میلادی)

یکی از برجسته‌ترین کارهای خیام را می‌توان اصلاح گاهشماری ایران در زمان وزارت خواجه نظام‌الملک، که در دورهٔ سلطنت ملک‌شاه سلجوقی (۴۲۶–۵۹۰ هجری قمری) بود، دانست. وی بدین منظور مدار گردش کرهٔ زمین به دور خورشید را تا ۱۶ رقم اعشار محاسبه نمود

4- خواجه نصیرالدین طوسی (1201 – 1274 میلادی)

خواجه نصیرالدین طوسی «زیج ایلخانی» را از روی رصدهای انجام‌شده در رصدخانهٔ مراغه تدوین کرده‌است. زیج ایلخانی سده‌ها از اعتبار خاصی در بسیاری از سرزمین‌های آن زمان -از جمله در چین- برخوردار بوده‌است و در سال ۱۳۵۶ میلادی (۳۰۰ سال پس از مرگ طوسی) ترجمه و در اروپا منتشر شد. قدیمی‌ترین نسخهٔ این زیج در کتابخانهٔ ملی پاریس نگهداری می‌شود.

5-غیاث‌الدین جمشید کاشانی (1380- 1429 میلادی)

جمشید بن مسعود بن محمود طبیب کاشانی ملقب به غیاث‌الدین که در غرب به الکاشی (al-kashi) مشهور است. او در عمر کوتاه خود آلات رصدی دقیقی اختراع کرد و در دوران فعالیت علمی‌اش کتاب‌های گوناگونی در زمینهٔ ریاضیات و نجوم نگاشت.

دل نبستم .اما نمیتونم قبول کنم یه چیزی به اسم شیطان وجود خارجی داره و منو گول میزنه که مثلا گناه کن ...

اونی گه شما میگی نفس اماره هست که از درون انسان رو به دلخوشی های گذرا سرگرم‌میکنه

شیطانم که توقرآن‌گفته شده این نیست که شما ببینیی

قطعا عالم غیبی وجود داره که ماها باچشم‌مادی نمیتونیم ببینیم

پیشنهاد میکنم

شرخ‌کتاب آن سوی مرگ و یا مستندصوتی شنود رو گوش بدین

خیلی از سوالاتتونو پاسخ میگیرین

آقا هستم

دنیا دارن سیاراتو کشف میکنن ما هنوز درگیر با پا چپ بریم دستشوی با راست بیایم بیرون لعنت بر هرچی مغز ...

گام اولین و بزرگ ترین ستاره شناس ها ایرانی و‌ مسلمان بودن و سالها قبل از گالیله گفته بودن زمین اندازش چقدره و گرده.

گالیله سال ۱۶۰۰ گفت زمین مرکز زمین نیست و ما دور خورشید میگردیم ن خورشید دوره ما کلیسا میخاست آتیشش بزنه تو آلمان😂

اتفاقا چون ما اونجا میدونستیم دنیا محل امتحان وگذراست،خیلیامون سختیش رو انتخاب کردیم تا ارزش پیدا کن ...

من سلیقه ام اینقد بد نیس ک این زندگی رو انتخاب کنم😂خیلی روزگارم سخته

رفتارش چی؟ رفتارش و اخلاقش با قبل اینکه این داستانو تجربه کنه فرق کرده یا ن؟

کلا عوض شده آنقدر معتقد شده و می‌ترسه از گناه کردن اگه کسی شوخی هم‌کنه زود تذکر میده که کاری با کسی نداشته باش

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
من سلیقه ام اینقد بد نیس ک این زندگی رو انتخاب کنم😂خیلی روزگارم سخته

😁

بحث سلیقه‌نیست

اما ما چون‌در عالم ذر حقیقت دنیا‌رو میدونستیم سختیش‌رو انتخاب‌کردیم‌تا تو سختی رشد کنیم

ولی‌الان اومدیم‌دنیا و دیدن‌این‌واون باعث شده فکر‌کنیم‌ ما‌همین‌جسم بی‌ارزش مادی هستیم

در‌صورتی‌که ما‌جایگاه والاتری داریم

آقا هستم

😁بحث سلیقه‌نیستاما ما چون‌در عالم ذر حقیقت دنیا‌رو میدونستیم سختیش‌رو انتخاب‌کردیم‌تا تو سختی رشد ک ...

واقعا یعنی خودمون شرایط زندگیمون رو انتخاب کردیم ؟؟

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

حتما شرح‌کتاب آن سوی مرگ استاد امینی خواه و مستند صوتی شنود رو‌گوش بدین

واقعا انسان‌رو‌متوجه عوالم دیگه میکنه

چه‌تو بحث‌مرگ‌و عالم‌برزخ‌وقیامت‌وحتی عالم‌ذر

چه‌تو بحث شیاطین وملائک..

آقا هستم

واقعا یعنی خودمون شرایط زندگیمون رو انتخاب کردیم ؟؟

بله‌بله

قطع به یقین

انتخاب‌کردیم سختی هایی بکشیم تا برای عالم برتر آماده بشیم‌و ارزش پیدا کنیم

دنیا فقط محل‌امتحانه

ما‌دچار سوءتفاهم‌شدیم که به این عالم بی ارزش دل بستیم

آقا هستم