ی عقیده ای بین عالمین هست ک بهش میگن “عالم ذر”. عالم ذر جاییه ک ما قبل از تولد اونجا بودیم و همه چیزای زمینیمونو انتخاب کردیم مثلا قدمون، شکل ظاهری، ملیت، دین، وضعیت مالی، پدر مادر، خواهر برادر، اقوام، دوستان و آشنایان، محل تولد و حتی نحوه و سن مرگ.
همه چیو خودمون انتخاب کردیم و خدام لطف کرده بهمون داده و ما هم نباید درباره چیزایی ک داریم شاکی باشیم بلکه زندگیمونوکنیم و شاکر باشیم.
طبق گفته های عالمین ک عالم ذر رو پس از تفسیر قرآن توضیح میدن میگفن ما تو عالم ذر یا همون عالم پیش از تولد با خداوند عهد بستیم و گواهی بر یگانگی اش دادیم(آیه ۱۷۲ سوره اعراف).
.
.
من خیلی دنبال این داستانا رفتم و خیلی سخنرانی ها گوش کردم ک وجود خدا بهم اثبات شه و مطمئن شم ی روز ب حقم ک خوردن میرسم، ولی هنوز هیچی باورم نشده، فک میکنم خدا و دین ساخته ی ذهن بشره ک مردم پایین دستشونو دلخوش کنن ک ی جای دیگه ب حقشون میرسن.🙁😔
خواستم ی سوال از شما خواهر برادرام بپرسم، ب نظر شما این داستانا راسته یا افسانه اس ک برا ما درست کردن ک ب زندگی های افتضاحمون راضی باشیم؟
ب نظر شما خدا واقعا وجود داره؟ ب نظرتون ی روزی ب حقمون میرسیم یا ن؟
خیلی ترسناکه بمیریم بعدش هیچی نشه فقط نیست شیم و هرکی هم ک حقمونو خورده باشه فقط ی کم زرنگی کرده باشه.
میترسم بمیریم و خدایی نباشه ک حساب کتاب کنه برامون.