2821
2789
عنوان

عالم ذر

767 بازدید | 67 پست

ی عقیده ای بین عالمین هست ک بهش میگن “عالم ذر”. عالم ذر جاییه ک ما قبل از تولد اونجا بودیم و همه چیزای زمینیمونو انتخاب کردیم مثلا قدمون، شکل ظاهری، ملیت، دین، وضعیت مالی، پدر مادر، خواهر برادر، اقوام، دوستان و آشنایان، محل تولد و حتی نحوه و سن مرگ.

همه چیو خودمون انتخاب کردیم و خدام لطف کرده بهمون داده و ما هم نباید درباره چیزایی ک داریم شاکی باشیم بلکه زندگیمونو‌کنیم و شاکر باشیم.

طبق گفته های عالمین ک عالم ذر رو پس از تفسیر قرآن توضیح میدن میگفن ما تو عالم ذر یا همون عالم پیش از تولد با خداوند عهد بستیم و گواهی بر یگانگی اش دادیم(آیه ۱۷۲ سوره اعراف).

.

.

من خیلی دنبال این داستانا رفتم و‌ خیلی سخنرانی ها گوش کردم ک وجود خدا بهم اثبات شه و مطمئن شم ی روز ب حقم ک خوردن میرسم، ولی هنوز هیچی باورم نشده، فک میکنم خدا و دین ساخته ی ذهن بشره ک مردم پایین دستشونو دلخوش کنن ک ی جای دیگه ب حقشون میرسن.🙁😔

خواستم ی سوال از شما خواهر برادرام بپرسم، ب نظر شما این داستانا راسته یا افسانه اس ک برا ما درست کردن ک ب زندگی های افتضاحمون راضی باشیم؟

ب نظر شما خدا واقعا وجود داره؟ ب نظرتون ی روزی ب حقمون میرسیم یا ن؟

خیلی ترسناکه بمیریم بعدش هیچی نشه فقط نیست شیم و هرکی هم ک حقمونو خورده باشه فقط ی کم زرنگی کرده باشه.

میترسم بمیریم و خدایی نباشه ک حساب کتاب کنه برامون.

خدای مهربان وجود صددرصد داره

و ذره ای خیر و شَر محاسبه میشه 

آیا ب جای زندگی جاودانه به زندگی زمینی راضی شده اید؟؟؟

زندکی جاوندانه بعد از مرگه و ابدی

ولی اینجا نهایت ۷۰ ۸۰ سال عمر کنیم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خدا ک وجود داره ولی عالم ذرو نمیدونم 

اخه اون موقع مگه ادم چیزی حالیش بوده ک بیاد برا زندگی دنیویش فقط بدبختی انتخاب کنه یه عده ام فقط خوشبختی😐😐😐

تقدیرو فقط خود خدا مینویسه 

در واقع ما باید در برابر خواست خدا ک همون تقدیره سر خم کنیم نه چیز دیگه 

عالم ذر خیلی عجیب و غریب و ناشناختس!!! 

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

شیطان خیلی کاربلده

تا دور ازجونتون لب گور مارو دچار شک‌وتردید میکنه 

در‌آخر بدون ایمان وارد برزخ‌وقیامت میشیم بادست خالی...

دنیای فانی وبی ارزش رو جدی گرفتیم‌وبا امروز وفردا کردن ازدست دادیم

بعدش دیگه وامصیبتاست

آقا هستم

بهشت وجهنم همینجاست وزندگی شانسیه اینکه اون دنیاهست یانه یه رازه ولی بنطرم هیچ وقت انسان خدارو ملاقات نمیکنه هیچ وقت وقت نمیتونه ازش بپرسه چرا وتاابد یه رازه

داستانه و افسانه ست عزیز دلم.شما که اهل مطالعه ای که باید بهتر درک کنی گلمببین حقت رو بگیر.اگر به هر ...

ینی وجود خدا افسانس؟؟؟ 

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

خدا وجود داره حساب کتاب هم هست همسایمون تا مرگ رفت نزدیک سی روز کما بود الان که برگشته همه مرده ها رو دیده قشنگ تعریف میکنه حتی پدر منو هم که فوت شده دیده

همسایمون سی سالش بود میگفت همه میگفتن چرا اومدی اینجا تو هنوز جوونی و چیزایی دیکه ک نمیشه گفت

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم