2821
2789
عنوان

عالم ذر

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 67 پست
ایرانی بودن افتخاره و افغانی بودن هم خیلی بد افتخاره.من اگه صد بار دیگه هم ب دنیا بیام انتخاب میکنم ...

افغانی بودن دیگ افتضاحه چیه بابا ی قوم وحشی 

البته ایران بد نیست بدش کردن ایرانو خراب کردن وگرن بهترین کشور از نظر انرژی ومعادن و 

تو ی دوره ای خیلی داشت رو به جلو حرکت می‌کرد و واقعا بهشت شده بود ولی نذاشتن دیگ 

افغانی بودن دیگ افتضاحه چیه بابا ی قوم وحشی البته ایران بد نیست بدش کردن ایرانو خراب کردن وگرن بهتری ...

افغانستان بهشته، طبیعتش معرکه اس، آب و هوا خوب و مردمش مهربون. طبیعت افغانستانو دیدی؟

تو یوتیوب سرچ کن افغانستان ۱۹۷۰ ببین چ بهشتی بوده، اروپایی ها میرفتن اونجا برا تعطیلاتشون.

ایران و افغانستان جفتشونو اسلام افراطی خراب کرد، اسلامه ترکیه قشنگه ب نظرم. تو‌ ترکیه دختر با حجاب و بی حجاب تو ی مدرسه میرن سر ی کلاس می شینن و کنسرت همه خواننده ها آزاده.

اسلام شاید دین خوبی باشه ک مطمئنن هم هست ولی آخوندا و طا..لبان ی اسلامی تو سرمون کردن ک درست نیست.

-تو افغانستان دختر بچه ۹ ساله رو باهاش ازدواج میکنن 

-تو افغانستان مشروب دستت ببینن اعد..امی

-تو افغانستان اینقد امنیت هست ک با فرغون و چهارچرخ دلار و یورو جابجا میکنن چون کسی دزدی کنه درجا دستشو قط میکنن

-تو افغانستان هنوز ۴ تا زن میگیرن مردا 

همه ی اینارو هم طا..لبان اجرا میکنه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

افغانی بودن دیگ افتضاحه چیه بابا ی قوم وحشی البته ایران بد نیست بدش کردن ایرانو خراب کردن وگرن بهتری ...

ی بار تو گوگل سرچ کن طبیعت بدخشان، طبیعت افغانستان یا فرهنگ و غذای افغانستان.

ایران وضعش بهتر از افغانستان نیست، دلار شده ۹۵ هزار تومن احساس میکنم خوابم. ۱ افغانی برابره با ۱۳۰۰ هزار تومن.

۱دلار برابره با ۸۰ افغانی

طا..لبان افغانستانو خراب کردن، کسی جرئت نمیکنه سرمایشو ببره افغانستان.

افغانستان هم نفت داره و هم کلی سنگ های قیمتی و گرون ولی اونارو هم طالبان اجاره میده ب چین یا روسیه ک هرچی میخوان بردارن ببرن.

خدا وجود داره حساب کتاب هم هست همسایمون تا مرگ رفت نزدیک سی روز کما بود الان که برگشته همه مرده ها ر ...

کاش راجب این موضوع تاپیک بزنی و توضیح کامل بدی من این موضوع هادوخیلی دوس دارم و حتی دوس دارم خودم تجربش کنم..میشه تاپیک بزنی و تگم کنی

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍
کاش راجب این موضوع تاپیک بزنی و توضیح کامل بدی من این موضوع هادوخیلی دوس دارم و حتی دوس دارم خودم تج ...

والا اطلاعات زیاد ندارم چون آقای سی ساله ی جوونه نمیتونم برم بپرسم ازش اینارو به برادرم میگفته

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
کلا عوض شده آنقدر معتقد شده و می‌ترسه از گناه کردن اگه کسی شوخی هم‌کنه زود تذکر میده که کاری با کسی ...

عزیزم من با این حرف شما دیگه مطمن شدم صددرصد این چیزایی ک توی دین گفتن راسته چون این همسایه شما مرض که نداره دروغ بگه اون چیزایی ک گفتی نمیشه گفت کنجکاو شدم اگه میشه درخواست دوستی بدم تو خصوصی برام بگو ک اینجا کسی برات جبهه نگیره

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎