2821
2789
عنوان

عالم ذر

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 67 پست
بله‌بلهقطع به یقینانتخاب‌کردیم سختی هایی بکشیم تا برای عالم برتر آماده بشیم‌و ارزش پیدا کنیمدنیا فقط ...

من نمیدونستم 😶😶

بله نباید دل بست به این دنیا

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
من نمیدونستم 😶😶بله نباید دل بست به این دنیا

استاد امینی خواه میگفتن

یکی‌از علمای بزرگوار میفرمودن تو حرم اقا امام رضا نشسته بودم

دیدم یه آدم کوچولو به اندازه آدمک های فوتبال دستی اومد پیشم

گفت لطفا منو هم دعا کن

گفتم شما کی هستی

گفت من دختر فلانی هستم‌که هنوز بدنیا نیومدم....

آقا هستم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی من..... تو این انتخابم اینهمه خارج واروپا باید بیای صاف ایران؟اینهمه چشم رنگی وپست صاف و دندون ...

ایرانی بودن افتخاره و افغانی بودن هم خیلی بد افتخاره.

من اگه صد بار دیگه هم ب دنیا بیام انتخاب میکنم ک تاجیک کابلی باشم. اول ترکه ترکیه بودن رو دوست دارم بعد افغانی، ایرانی بودن هم‌خوبه ولی من دوستش ندارم، تو‌اون منطقه ب دنیا اومدن خیلی خوبی داره.

فک میکنی چرا خودکشی و افسردگی تو اروپا زیاده؟ چون آفتاب ندارن و هوا سرده.

-۶ ماه تاریکه و ۶ ماه روشن

-نور آفتاب ک بهترین منبع ویتامین دی هست رو ندارن

-نور آفتاب باعث تولید رنگدانه در بدن میشه و چشم‌هارو‌ مشکی میکنه یا موهارو مشکی یا خرمایی میکنه 

-نور آفتاب نباشه مریض میشی افسرده میشی

استاد امینی خواه میگفتنیکی‌از علمای بزرگوار میفرمودن تو حرم اقا امام رضا نشسته بودمدیدم یه آدم کوچول ...

کلا همه چی عجیبه 

آدم فکر نکنه راحته

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ایرانی بودن افتخاره و افغانی بودن هم خیلی بد افتخاره.من اگه صد بار دیگه هم ب دنیا بیام انتخاب میکنم ...

شما الان کجا زندگی میکنی؟

نخواستم‌روی شما‌تاثیر بزارمدیر یا زود خودت متوجه حقیقت میشی

شوخی کردم داداش ب دل نگیر

.

.

من نمیدونم چرا هرکاری میکنم باورم نمیشه خدا وجود داره. در راهه مثلا خدا انفاق میکنم، ب گرسنگان کمک میکنم دست مردمو میگیرم ک خدا خودشو بم نشون بده ولی انگار ن انگار☹️

شوخی کردم داداش ب دل نگیر..من نمیدونم چرا هرکاری میکنم باورم نمیشه خدا وجود داره. در راهه مثلا خدا ا ...

من به قرآن ایمان‌دارم

قرآن هم‌میگه ای کسانی که ایمان آورده اید

خب

شما‌اول باید ایمان بیاری..ایمان‌هم با انجام دستورات الهی نمود داره

آقا هستم

من به قرآن ایمان‌دارمقرآن هم‌میگه ای کسانی که ایمان آورده ایدخبشما‌اول باید ایمان بیاری..ایمان‌هم با ...

ایمان بالاتر از این، هرچی پول در میارم رو در راه خدا میدم بره. برا خودم فقط اندازهخرجم مگه میدارم. 

میخام ی جوری خودشو بهم نشون بده ک بدونم هست و روزی ظالم رو ب سزای اعمالش میرسونه

ایمان بالاتر از این، هرچی پول در میارم رو در راه خدا میدم بره. برا خودم فقط اندازهخرجم مگه میدارم. م ...

معنی دعای چهاردهم‌صحیفه سجادیه رو بخون

کوتاهه ولی جالبه و جواب خیلی از سوالاتون

آقا هستم