2821
2789
عنوان

عالم ذر

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 67 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دلیل هم نمیشه شما بشینی دست رو دست بذاری تا خدا حقت رو بگیره 

عالم ذر وجود داره و تو از میان هزاران زندگی اینو انتخاب کردی 

شاید در ی زندگی دیگه قرار بوده چیزای بدتری رو ببینی که این زندگی الانت رو انتخاب کردی 

علم بشر در برابر خدا انقدر کوچیک و نامحدود 

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)

بهشت وجهنم همینجاست وزندگی شانسیه اینکه اون دنیاهست یانه یه رازه ولی بنطرم هیچ وقت انسان خدارو ملاقا ...

ولی اونایی ک میمیرن ک باید خدا رو ببیننن!!! 

چون دیگه راه برگشتی ب این دنیا ندارن باید همه چی براشون روشن شه عجیبه ک خدا همیشه خودشو پنهان نگه میداره🙁🙁🙁

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

یعنی من..... تو این انتخابم اینهمه خارج واروپا باید بیای صاف ایران؟

اینهمه چشم رنگی وپست صاف و دندون باید انتخاب من این باشه 

نمیدونم چی دیدم  ک از اونجا تصمیم گرفتم بیام اینجا چون بی ادبیه بخوام اون جمله معروف بگم😑 

خدا ک وجود داره ولی عالم ذرو نمیدونم اخه اون موقع مگه ادم چیزی حالیش بوده ک بیاد برا زندگی دنیویش فق ...

اتفاقا چون ما اونجا میدونستیم دنیا محل امتحان وگذراست،خیلیامون سختیش رو انتخاب کردیم تا ارزش پیدا کنین برای دار القرار

خوشی دنیا خواب وخیالی بیش نیست 

قرآن میفرماید دنیا یه سرگرمی بچگانست

آقا هستم

شیطان خیلی کاربلدهتا دور ازجونتون لب گور مارو دچار شک‌وتردید میکنه در‌آخر بدون ایمان وارد برزخ‌وقیام ...

شیطان!!!!؟؟؟؟یعنی وجود داره؟مثل دیو حتما!

چرا من هرگز نمیتونم این چیزا رو هضم کنم؟

شیطان خیلی کاربلدهتا دور ازجونتون لب گور مارو دچار شک‌وتردید میکنه در‌آخر بدون ایمان وارد برزخ‌وقیام ...

شیطان!!!!؟؟؟؟یعنی وجود داره؟مثل دیو حتما!

چرا من هرگز نمیتونم این چیزا رو هضم کنم؟

این بحثی که شما مطرح کردی خیلی لبه تیغی و شما با اشتباهات فراوانی گفتی اساس اینکه عالم ذر هست که درسته اما اینکه ما انتخاب کردیم یا بهمون نشان داده شده خیلی فرق پس اگر انتخاب کردیم این تلاش و تکاپو و خودسازی چیه اصلا عقلی در کار بوده که انتخابی باشه 

فانتقمنا منهم و فاغرقنهم"اعراف "سر انجام از آن ها انتقام گرفتیم و آن ها را غرق کردیم 🇮🇷🇮🇷🇮🇷 بااحترام درخواست دوستی ممنوع⛔️. کاربر آقا.

بهشت وجهنم همینجاست وزندگی شانسیه اینکه اون دنیاهست یانه یه رازه ولی بنطرم هیچ وقت انسان خدارو ملاقا ...

دقیقن

منم ب همین اعتقاد دارم،بهشت و جهنم همینجاس.

و دین ساخته ذهن بشر،برای کنترل افراده

ولی اونایی ک میمیرن ک باید خدا رو ببیننن!!! چون دیگه راه برگشتی ب این دنیا ندارن باید همه چی براشون ...

نظرم اینه چون خدا بینهایت قدرت داره انسانو لایق نمیدونه