2777
2789
عنوان

بچها این رفنار شوهرم یعنی چی

1191 بازدید | 100 پست

بچها من ۲۵ روزه خونه بابامم و بخاطر اینکه شوهرم دست بلند کرده.الان دیروز مهریه رو گذاشتم اجرا توقع داشتم شوهرم مثه بمب منفجر بشه ولی امروز زد با ارامش شماره پرونده گرفت بعدم ز زد گفت بیا پول جلو خونه و ماشین رو بنامت کنم.من اصلا موندم.یعنی تصمیمش واسه طلاق جدیه یا اینکه...

وعده خدا حق است.لحظه ای شک نکنید

بخاطر اینکه دست بلند کرده رفتی؟خب توام دست بلند میکردی 

انگار از خداش بوده

خداوندا زندگیم در دستان توست،انتظار شکست ندارم ،همیشه همه چیز در زندگی به عالی ترین و راحتترین شکل به نفع من  در جریان است 

خوب خودت مهرتو گذاشتي اجرا كه جدا بشي ديگه اونم داره همكاري ميكنه يعني نميگه پشيمونم و ديگه نميزنم

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب خودت مهرتو گذاشتي اجرا كه جدا بشي ديگه اونم داره همكاري ميكنه يعني نميگه پشيمونم و ديگه نميزنم

اصلا همیشه خیلی عصبی برخورد میکرد.اما ایندفعه خیلی خونسرد شده

مهرتو گذاشتی اجرا سرییییع 

روش خوبی واسه ناز کردن انتخاب نکردی خواهر 

خداوندا زندگیم در دستان توست،انتظار شکست ندارم ،همیشه همه چیز در زندگی به عالی ترین و راحتترین شکل به نفع من  در جریان است 
شما چرا به این سرعت مهریت گذاشتی اجرا بچه داری چند وقت ازدواج کردی بعد مهریت چقده

داستانش طولانیه ما همه راها رو رفتیم .از دادگاه و تعهد و پادرمیونی خانوادها تا...الانم من فقط واسه ترسوندنش اینکارو گردم.اما عینهو خیالشم نبود

اصلا همیشه خیلی عصبی برخورد میکرد.اما ایندفعه خیلی خونسرد شده

يا فكر ميكنه داري دروغ ميگي و ميخواد انقدر بياد جلو تا خودت بگي پشيمون شدي يا واقعا نميخواد تغيير كنه و ميخواد جدا بشه

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

مگه همینو نمیخواستی!!! ادم تا تقی به توقی میخوره که نباید پاش به قانون باز بشه اخه مگه فقط شوهر تو دست روت بلند کرده ماها زن نیستیم سختی نکشیدیم کتک نخوردیم مگه بچه بازیه مهریه میزاری اجرا... من جای همسرت باشم دیگه برنمیگردم

برای سلامتی تمام بیماران صلوات 💝

بچم ۲ سالشه دختر.مشاور بهم گفت و گفت دیگه اینجا لازمه اینکار .برین تایپیک های قبلمو بخونید .متوجه میشین.۳ساله نیمه ازدواج کردم.هرم ۱۰ تا عندالملبه ۹۰۴ تا عندالعسطائه است

داستانش طولانیه ما همه راها رو رفتیم .از دادگاه و تعهد و پادرمیونی خانوادها تا...الانم من فقط واسه ت ...

اگه برای ترسوندنش این کارو کردید و قصدتون جدایی نیست که ایشون دست شما رو خونده !!!! وقتی تا مرحله اجرا کذاشتن مهریه پیش میرید باید احتمال هر برخوردی رو بدید • 

دخترم همه زندگیم💕