2777
2789
عنوان

همه بهم میگن آب از دستت نمیچکه

566 بازدید | 39 پست

نمیدونم چرا اینجور فکر میکنن من کلا تو نداری بزرگ شدم

حسرت همه چی ب دلم مونده

الانم ک ازدواج کردم وضعمون اوکی نیس اما شکر چه میشه گفت...

هروقت بحث چیزی خریدن میشه یا با اقوام بیرون رفتن کلا استرس میگیرم از قیافم مشخص میشه!! استرسم برا همینه ک اون لحظه واقعا پول نداریم اما هروقت داشتیم عین خیالمم نبوده... یا خانوادم همش توقع دارن چیزی بگیرم براشون وقتی سکوت میکنم یا میگم ندارم باور نمیکنن همش میگن شمادونفرید مگه چقد خرجتون میشه اینقدر ناخن خشکی میکنی😐😐 اول زندگیمونه کلی بدهی داریم از حرف بقیه اذیت میشم عصبی میشم نمیدونم چجور خودمو کنترل کنم🤦♀️

واقعا ادم خسیسی نیستم اما بقیه هی طعنه میزنن

دعام کن حتی یه صلوات 🥀🖤

بهتره براخانوادت یکبارتوضییح بدیدبابت قرض وقسطاتون

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منظورم به شما نیستا ولی بعضی اینقد خسیسن اطرافیان همه میدونن فقط به چشم خودشون نمیاد

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

عزیزم سعی کن کمتر بری بیرون خصوصا باکسایی ک شاید وسعت نرسه پا ب پاشون خرج کنی. ب خانوادتم بگو از اسمون ب زمین میباره همیشه. چشم داشتهدباشم کمک میکنم اما وقتی نیس دیگه نمیتونم. نترس محکم باش. ب حرفاشون توجه نکن.

parasoo1989@

بخدا اینقد خاهرشوهرم خسیسه حتی زباله هم تو خونشون نیست ینی زبالش هم خشکه یعنی اینقد خشکه ولی برا خودش عادیه

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
بهتره براخانوادت یکبارتوضییح بدیدبابت قرض وقسطاتون

خودشون میدونن برا پول پیش خونمون نصف پولو ازخودشون قرض گرفتیم اما مامانم مدام جلوی دیگران تخریبم میکنه هی میگه وای بدبخت بیچاره هیچی نداری وای فلان و فلان😔😔

دعام کن حتی یه صلوات 🥀🖤

زیاد خونشون نرو.مگه بدهکارشونی ازت چیزی میخوان!

از هر دو طرف تحت فشاریم هم خانواده شوهرم مدام پول میخوان هم خانواده خودم یسره توقع دارن و ادمو تخریب میکنن

خانواده خودم با چشم گرفتاریامو میبینن بازم زبونشون نیش داره

دعام کن حتی یه صلوات 🥀🖤

عزیزم یه بار توضیح بده و تموم کن ....بگو خوبه والا جای اینکه اول زندگی بزرگترها دست کوچکترهارو بگیرن برعکس شده همه از ادم توقع دارن .خوبه منم راه به راه بگم خوشبحال اونا که مامان و بابا و بزرگترهاشون براشون فلان کارو کردن و فلان خرج را کردن ؟ اگه بگم فکر نمیکنید پرتوقع و بی ادب و غیر منطقی هستم؟ شما هم الان دارید غیر منطقی حرف میزنید ....بعدم سبک زندگیمه نهایتن میتونم راهمو ازتون جدا کنم ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....