2777
2789
عنوان

بچها این رفنار شوهرم یعنی چی

| مشاهده متن کامل بحث + 1191 بازدید | 100 پست
گمانم نقشه باشه ممکنه بخواد اذیتت کنه. تنها نرو

نه اینجور ادمی نیس.نمیدونم براتون چجوری توضیح بدم .تیلی درحالت عتدی اوکیه .فقط تو عصبانیتا

وعده خدا حق است.لحظه ای شک نکنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونم شاید با ی ادم اروم زندگی کنه زندگیش خوبه.مشاورم داره رو همین مسئله من کار میکنه.اما پس ۷ سال ...

شغل مغازه داری خیلی سخته  چون من خودم مغازه دارم از وقتی مغازه زدم ب کل قاطی هستم وقتی میام توخونه دیگه دلم نمیخا با کسی حرف بزنم یه روز تعطیل هم میخام‌تو خونه باشم آرامش‌داشته باشم 

ولی بنظرم برو بزنه به نامت. تو که نمیخوای بخوری بری. برمیگردی نهایتا تو زندگیت. ولی اگه قراره نتونید ...

دیدش نسبت بهم چی میشه؟دوست ندارم ی درصد فکر کنه ادم مالی هستم

بنظرم همه شم مقصر اون نیست. مردام مثه ما هر کدوم یه عیبی دارن. اینم عیبش اینه که دستشو نمیتونه کنترل ...

ا ه من مقصر بودن خودمو قبول دارم

دیدش نسبت بهم چی میشه؟دوست ندارم ی درصد فکر کنه ادم مالی هستم

مگه تو میخوای پولشو ببری خونه بابات خرج کنی‌ ؟اگه برگشتی تو زندگیت و اکی شد اگه خواستی همه رو بهش برگردون

مشاور که خدا نیس. خودت باید درستش کنی. بنظرم زنگ بزن باش بحرف. بهش بگو دوسش داری بهش بگو میدونی خودتم مقصری و بهش بگو تصمیم بگیرید اروم زندگی کنید. بگو منم خودمو اصلاح میکنم

2790
2778
2791
2779
2792