بچها من ۲۵ روزه خونه بابامم و بخاطر اینکه شوهرم دست بلند کرده.الان دیروز مهریه رو گذاشتم اجرا توقع داشتم شوهرم مثه بمب منفجر بشه ولی امروز زد با ارامش شماره پرونده گرفت بعدم ز زد گفت بیا پول جلو خونه و ماشین رو بنامت کنم.من اصلا موندم.یعنی تصمیمش واسه طلاق جدیه یا اینکه...
مگه همینو نمیخواستی!!! ادم تا تقی به توقی میخوره که نباید پاش به قانون باز بشه اخه مگه فقط شوهر تو د ...
عزیزم تا تقی ب توقی خورده نبوده ۴ سال وضعم همینه.من باردادم بودم کتک خوردم من بینیمم تو این خونه شکسته ...نمیدونم شاید خوب براتون توضیح ندادم.همه براشون جای تعجب داره که من چقدر اصرار ب این زندگی دارم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
چرا همتون به این بیچاره سرکوفت میزنین.حالا اگه تازه تاپیک زده بود که کتکم زده میگفتین ال کن بل کن...خیلی هم خوب کاری کرده...غلط میکنه میزنش...برو بذار بنامت کنه تا سر لج افتاده...بعدش معلوم نیس چی بشه که..شاید طلاق نخاست اونم..