2777
2789
عنوان

بچها این رفنار شوهرم یعنی چی

| مشاهده متن کامل بحث + 1191 بازدید | 100 پست
مگه همینو نمیخواستی!!! ادم تا تقی به توقی میخوره که نباید پاش به قانون باز بشه اخه مگه فقط شوهر تو د ...

عزیزم تا تقی ب توقی خورده نبوده ۴ سال وضعم همینه.من باردادم بودم کتک خوردم من بینیمم تو این خونه شکسته ...نمیدونم شاید خوب براتون توضیح ندادم‌.همه براشون جای تعجب داره که من چقدر اصرار ب این زندگی دارم

وعده خدا حق است.لحظه ای شک نکنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالت خوبه؟؟؟؟؟؟🤔🤔🤔🤔

نه اصلا بعضی چیزا رو که میخونم حالم بد میشه ، مهریه اجرا گزاشتن مرحله اخره نباید یه زن سریع اخرین صلاحشو استفاده کنه

برای سلامتی تمام بیماران صلوات 💝

به نظرم تا وقتی این شرایط شما برای کسی پیش نیاد نمی تونند کامل درکت کنند 

من نمی دونم اگه جای شما بودم چی کار می کردم 

فقط می دونم راهی رو انتخاب کن که دوروز دیگه شرمنده خودت و دخترت نباشی

پیشانی ام چسبیدن به سینه ای را می خواهد...        و چشمانم خیس کردن پیراهنی را...                     عجب بغض پر توقعی دارم امروز

چرا همتون به این بیچاره سرکوفت میزنین.‌‌حالا اگه تازه تاپیک زده بود که کتکم زده میگفتین ال کن بل کن..‌.خیلی هم خوب کاری کرده...غلط میکنه میزنش...برو بذار بنامت کنه تا سر لج افتاده...بعدش معلوم نیس چی بشه که..‌شاید  طلاق نخاست اونم.‌.

همه زندگیم سلنا و سینا❤👫
2790
2778
2791
2779
2792