2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خاطره بد  داداشم منو زد خیلی گریه کردم سنمم کم بود این ته ذهنم مونده و هنوز ازش دلگیرم کینه ایی نیستما ولی میگیم بی دلیل برا چی منو زدی دستت بشکنه اشغال!والا((((:

اگه شما مسلمان واقعی دیدی هیچ وقت از روی ظاهرش متوجه نمیشی چجور آدمیه.چون هیچ وقت برای ظاهر کاری رو انجام نمیده.پس تماما ریا و ظاهر فریبه.برای رسیدن به منافع مادی دارن این کارها رو انجام میدن.شما مومن واقعی رو نمیبینی ی جوری راه بره که همه بفهمن داره میره وضو بگیره نماز بخونه اما تا دلت بخواد کسایی رو میبینی که جار میزنن و به همه اعلام میکنن که ببین من نماز خونم...    

آشناها اذیت کنن نه ولی کتک چرا 😂 مادر جان لطف کردن با شیلنگ منو مورد عنایت قرار دادن😢

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

مامانم هر وقت کار بدی میکردم مینداختم تو انباری، چراغارو هم خاموش میکرد. پنجره هم نداشت. تاریکی مطلق بود با کلی عنکبوت گنده. حس میکنم یکی از دلایلی که اعتماد به نفسم اینقدر پایینه، ترس از اون شرایطه. 

تازه الان مامانم میگه از گل نازکتر حق نداری به بچه ت بگی. ولی منو اینجوری تنبیه میکرد!!!!

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.

یادمه یبار که مامانم و خالم رفته بودن جایی منو سپردن دست دختر خالم که بزرگتر بود اونم یه چاقو آشپزخونه بزرگ گرفته بود دستش و مدام می گفت تکون بخوری سرتو با این میبرم در حالی که من بچه خیلی آرومی بودم

آزار ج ن س ی چطور؟

والا زمان ما این چیزا بود به این شدت نبود

نه خدارو شکر !

اگه شما مسلمان واقعی دیدی هیچ وقت از روی ظاهرش متوجه نمیشی چجور آدمیه.چون هیچ وقت برای ظاهر کاری رو انجام نمیده.پس تماما ریا و ظاهر فریبه.برای رسیدن به منافع مادی دارن این کارها رو انجام میدن.شما مومن واقعی رو نمیبینی ی جوری راه بره که همه بفهمن داره میره وضو بگیره نماز بخونه اما تا دلت بخواد کسایی رو میبینی که جار میزنن و به همه اعلام میکنن که ببین من نماز خونم...    

اوووه تا دلت بخواد خاطره بد از بچگیم دارم ولی سعی می کنم اصلا بهش فکر نکنم و خدارو برای زندگی الانم شکر کنم.

بلندشو و تندتر از عقربه ها حرکت کن من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:6۲.۸ هدف اول:۷۰ ✅ هدف دوم:۶۵✅ هدف سوم:۶۰🔒 هدف نهایی:55🔒 تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30