يكي از فاميل هاي مادرم هر وقت منو ميديد چشماشو يه جور وحشتناك ميكرد من از اين حالتش خيلي ميترسيدم دختردايي هامو خيلي دوس داشت ولي از من بدش ميومد كاملا متوجه ميشدم هميشه فك ميكردم حتما من زشتم كه منو دوس نداره بعدها بزرگتر شدم به مادرم گفتم خنديد گفت ديگه نزديكش نرو تازگيا بهم گفت كه اون اقا عاشقش بوده و بارها خواستگاري كرده ازش ولي پدربزرگم قبول نكرده
بچه ها من اينو اولين باره دارم تعريف ميكنم هيچ وقت و هيچ كجا نگفتم يه بار ميخاستيم بريم اردو من اول دبيرستان بودم بعدش بهمون گفتم بايد گواهي سلامت قلب ببريم اخه كوهنوردي بود گويا قبلش يه بار برا يكي از دانش اموزا مشكلي پيش اومده بود با پدرم رفتم مطب دكتر اخه فقط بايد گوشي ميذاشت گفت برو پشت پرده من دراز كشيدم لباسمو زد بالا كلي سينه هامو دست مالي كرد الان دارم گريه ميكنم ياداوري شد برام بسكه ترسيده بودم ضربان قلبم رفت بالا گفت بايد بري نوار قلب من نميدونم چطور جرات كرد كنار گوش بابام اين كارو كنه بابام ميفهميد خون به پا ميكرد رفتم خونه لباسامو دراوردم انداختم سطل اشغال خدا ايشالا نابودش كنه هيچ وقت نميبخشمش
آشنایی با دلایل و علل کودک آزاری تا حد زیادی می تواند به والدین در پیشگیری از این اتفاق کمک کند. هر گونه رفتاری که باعث آزار کودک در هر بعدی از وجود او اعم از روحی، عاطفی، جسمی، جنسی و... شود را کودک آزاری تعریف می کنند. این رفتارها می تواند از جانب والدین، نزدیکان، معلمان و سایر افراد باشد. در این مبحث به توضیح شرایطی که منجر به کودک آزاری می شوند می پردازیم. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد کودک آزاری جنسی کلیک کنید.