من خودم هرگز از کسی کتک نخوردم و آزار جنسی هم ندیدم ولی تو مدرسه خیلی اذیت شدم معلمای روانی زیاد داشتم هم کلاسیامو میزدن و تهدیدمون میکردن منم میترسیدم و از لحاظ روانی خیلی اذیت شدم. هرگز نمیبخشمشون
هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا) جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!
من پسر خاله ام یه هفت هشت سالی بزرگتره بعد ب بهانه بازی همش منو ب غ ل میکرد و خودشو میمالوند بهم... ...
خوب در عالم بچگی که ایرادی نداره دیگه گذشته ازدواج کردین هردوتون🤔
فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم از دوران قبل از ازدواجم اصلا خاطرات خوشی ندارم. خصوصا دوران مدرسه. متنفرم از اون زمان. همه روانی بودن.
الان میبینم به بچه ها حتی نمره هم نمیدن که یه وقت روحشون خدشه دار نشه، حسودیم میشه.
دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.
نه اخه اون بزرگ بود و تو سن بلوغ.. عمدا اینکارا رو میکرد ولی من بچه بودم نمیفهمیدم... اون اصلا با ما ...
😂الان خواستگاری کرد ازت چی 😆زنشو بعدا به این موضاعات بخندین
فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی
یکی به دادم برسه ..این همه بغضو کم کنه..به غم بگین یکی دوروز..منو فراموشم کنه..یکی اینجا شبو روز خیلی بیقرارته..نمیدونی این دیوونه چقدر چشم به راهته..روزا شده کارمن هی مرور خاطرات..بگو این دل دیگه چقدر بمیره برات..شبا این دیوونه تو تنهایی هاش باعشق تو سر کرده..نم بارونو خیابون خاطراتو دوبرابر کرده..گاهی وقتها زود به زود این دله من واسه ی دلت تنگ میشه..تنها راه عشقو ابراز علاقم همین اهنگ میشه..
یکی به دادم برسه ..این همه بغضو کم کنه..به غم بگین یکی دوروز..منو فراموشم کنه..یکی اینجا شبو روز خیلی بیقرارته..نمیدونی این دیوونه چقدر چشم به راهته..روزا شده کارمن هی مرور خاطرات..بگو این دل دیگه چقدر بمیره برات..شبا این دیوونه تو تنهایی هاش باعشق تو سر کرده..نم بارونو خیابون خاطراتو دوبرابر کرده..گاهی وقتها زود به زود این دله من واسه ی دلت تنگ میشه..تنها راه عشقو ابراز علاقم همین اهنگ میشه..