2777
2789
عنوان

چالش کتاب هفتگی

| مشاهده متن کامل بحث + 13605 بازدید | 582 پست
سلام فیلی جان؛ تاپیکت خیلی عالیه کاش بیشتر فعال باشه من خیل وقت بود که سراغ کتاب نرفته بودم جز چنتا ...

سلام عزیزم ممنونم از لطفت و خیلی خوشحالم که اینجایی

چه کتابای خوبی هم انتخاب کردی... امیدوارم لذت ببری

حق داری من که بچه ندارم و مجردم همینجوری با این زندگی های شلوغ کلی وقت کم میارم برای کتاب خوندن، برای شما دیگه باید خیلی سخت باشه. آفرین بهت

و حتما حتما بازم بیا از کتابای جدیدت بگو یا نظرت در مورد قبلی ها

كتاب دوست داشتني اين هفته ام "مردي به نام اوه" بود با وجود تعريف هاي بسيار زياد از ديگران تو نمايشگا ...

پرپر جون من انگلیسی این کتاب رو گرفتم هفته پیش فصل اولش رو خوندم راستش زیاد جذبم نکرد همه ش شوخیای تصور کردنی طولانی و تکراری داشت، یعنی یه جورایی بیش از حد از این شوخیا داشت، گذاشتمش کنار موقتا. ولی با تعریفای شما هر چی جلوتر می ره جذابتر میشه انگار. 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

سلام دوستان وقت ب خیر من کتاب من پیش از تو رو خریدم وشروع کردم.متن کتاب زیباس و دوست داشتنی خیلی ا ...

ما هم از شما و اینکه اینجا فعالی خیلی خوشمون میاد عشقم   

کتاب رو خوندم  عالی بود ...شخصیت ویل رو خیلی دوست داشتم!

چقدر خوشحال شدم که دوست داشتی

از جوجو مویز تعریف کتاب یک به علاوه یک رو هم زیاد شنیدم، اما خب خودم هنوز نخوندم. اما یه فرد قابل اعتمادی برام ازش تعریف کرده!

ای هفته کتاب کسی گلدان ها را آب نمی دهد نوشته ی آرش آذرپناه رو خوندم که راستش مرددم که برای خوندن به کسی پیشنهاد کنم یا نه...

راستش من مدت هاست با داستانهای ایرانی بعد انقلاب مشکل پیدا کردم و یه جورایی زده شدم، اینو گفتم بخونم بلکه نظرم رو عوض کرد چون یه آشنایی ای هم با نویسنده داشتم، ولی متاسفانه نشد که نشد (نکته: ممکنه در پست بعدی نظرم رو به تغییر بره)

از پاراگراف اول که خوندم به نظرم خودنمایانه اومد. مثلا استفاده از یه عبارت بی ادبانه ی کاملا بی ربط تو همون پاراگراف اول که اصلا به بقیه جمله ها نمیومد و انگار نویسنده می خواست cool بودن خودش رو نشون بده، و دیگه استفاده از اسم های عجیب غریب برای شخصیت ها که واقعا دیگه داره شورش درمیاد تو داستانای ایرانی!!
و یه چیز دیگه در مورد  داستانهای ایرانی که دوست ندارم اصلا، راستش فکر می کنم دیگه خیلی بیش از حد از شخصیت کله گنده های قبل انقلاب که دور هم مشروب می خورن و به رقص و هنر علاقه دارن گفته شده. دیگه شورش دراومده. واسه من تبدیل شده به یه چیز مضحک که وقتی می خونم می گم اه، بازم از این چیزا.

چون همه ی این چیزا واقعا چیزایین که ما دور و بر خودمون نمی بینیم!

مشکل دیگه ی داستانهای ایرانی اینه که همش دارن در مورد یه چیز مبهم می نویسن انگار معلوم نیس دقیقا چی می خوان بگن. واقعا من یکی فکر می کنم تکنیک نوشتن یاد گرفتن اما ایده خاصی نداشتن برای پلات.
تلاش برای آزمون و خطای سبک جدید نگارش کاملا مشهود بود تو این کتاب، که می خواست از آثار پست مدرن تقلید کنه، نمیتونم بگم کاملا ناموفق بود اما کاش به اندازه ی فرم، به محتوا هم توجه می شد
منو یاد سه قطره خون صادق هدایت می انداخت، مخصوصا به خاطر گربه. 

و اما خوشحالی هفته ، در حال خوندن کتابیم که تا الان خیلی خوشم اومده. هم زبانش رو دوست داشتم هم شخصیت پردازی و هم تا اینجای کار داستان. بسیار ملموس و قابل درک و دوست داشتنی. و خیلی هم روون پیش میره و من خیلی سریع دارم جلو می رم و لذت می برم و هی منتظرم زودتر برم سراغش. حتما تموم شد مفصل تر می نویسم و با اینکه به پایانش نرسیدم و نمی دونم پیشنهادش تو این مرحله کار درستیه یا نه، فقط می خوام بدونین تا اینجای کار که خیلی دارم لذت می برم از این کتاب.

پرپر جون من انگلیسی این کتاب رو گرفتم هفته پیش فصل اولش رو خوندم راستش زیاد جذبم نکرد همه ش شوخیای ت ...

اتفاقا ميگن انگايسيش بهتره ولي منم تا حدود ٧٠ صفحه اول ميگفتم اين چرا اينجوريه يني منمه ازاين خوشم نيومده نبايد ديگه كتاب بخونم؟

ولي خوب از اواسطش جذابيتش براي من شروع ميشه اخرش به اوجش ميرسه

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
اتفاقا ميگن انگايسيش بهتره ولي منم تا حدود ٧٠ صفحه اول ميگفتم اين چرا اينجوريه يني منمه ازاين خوشم ن ...

آره دیدی پشت جلدش هم یه چیزی نوشته تو مایه های این که هر کی این کتاب رو دوست نداره کتابخون نیس و اینا (جلمه دقیقش یادم نیس) منم شک کردم به خودم  

آره دیدی پشت جلدش هم یه چیزی نوشته تو مایه های این که هر کی این کتاب رو دوست نداره کتابخون نیس و این ...

اره منم دلم ميگرفت اون لحظه ها😅

ادامه بده عاليه

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
چقدر خوشحال شدم که دوست داشتی از جوجو مویز تعریف کتاب یک به علاوه یک رو هم زیاد شنیدم، اما خب خودم ...

فیلمش هم هست

دوستام عاشق فیلمش هستن😃

در کل اینقد خوب گفته شده و زیبا همون لحظه ی فیلم توی ذهنت ساخته میشه

سلام چرا فعال نیستین؟؟؟

سلام عزیزم. من اتفاقا خواستم امروز بیام دو تا کتابی که دستم گرفتم رو معرفی کنم که البته فکر هم نمی کنم برای کسی جالب باشن... ولی خب مدتیه حس می کنم شدم متکلم وحده 😁😁 شما منتظر من نباشید، خودتون صحبت کنید در مورد کتابهایی که دوست دارین. منم به بحثتون می پیوندم

راستش تو فکرم تابستون چالش های کتاب بذاریم. اگه نظر و پیشنهادی دارین بگین، منم بعد نظرامو میگم

سلام عزیزم. من اتفاقا خواستم امروز بیام دو تا کتابی که دستم گرفتم رو معرفی کنم که البته فکر هم نمی ک ...

من بیشار مواقع سرکارم

ولی وقتی بیام خونه و به اینترنت وصل بشم سری به نی نی سایت میزنم و چالش فرهنگی رو باز میکنم..خیلی دوست دارم فعال باشه و نظرات و تجربیات رو بیان کنن دوستان تا کتاب مناسب برای خوندن انتخاب کنم

من بیشار مواقع سرکارم ولی وقتی بیام خونه و به اینترنت وصل بشم سری به نی نی سایت میزنم و چالش فرهنگی ...

ره حتما اون که ایده ال منم هست

راستش من زندگیم یه جورایی گره خورده این چند وقت. منم زیاد وقتشو پیدا نمی کنم. یه جورایی دچار دلمردگی ای شدم که توان انجام کار مفید رو ازم گرفته. 

الان بیا خودمون صحبت کنیم. 

کتاب جدیدی دست گرفتی؟