2777
2789
عنوان

چالش کتاب هفتگی

| مشاهده متن کامل بحث + 13605 بازدید | 582 پست

بچه ها من دیگه می خوام تا آخر امتحانام بزنم تو خط کتابای فارسی و کتابای آسون...

این هفته هم دو تا کتاب این مدلی خوندم. اولی، یه کتابی بود که اتفاقی تو کتابخونه دیدمش. من از بچگی داستان رابعه و بکتاش رو دوست داشتم و پایان تراژیکش خیلی برام تاثیر گذار بود اما هیچ وقت جزییات داستان رو نمی دونستم. کار خیلی خیلی قشنگی که نشر هوپا کرده و جای تقدیر داره اینه که داستانهای عاشقانه ی کهن ایرانی رو در قالب یه مجموعه به عنوان عشق های فراموش شده برای نوجوانان چاپ کردن، که من رابعه و بکتاشش رو خوندم. چون برای نوجوانانه زبان روان و ساده ای داره و در عین حال شاعرانه و درست و حسابی. من که خودم خیلی خوشم اومد، و به نظرم برای نوجوونها هم یه هدیه عالی می تونه باشه.

کتاب بعدی ای هم که خوندم، تو هجده سالگی تو خونه کسی مهمان بودم و نصفه خونده بودمش و خیلی برام تاثیرگذار بود و تو این چند سال همش منتظر بودم بخونمش تا بالاخره از کتابخونه گرفتمش. همراه آهنگ های بابام نوشته علی اشرف درویشیان. از اون مجموعه داستانهای کوتاه دهه پنچاه که بیان گر رنج و مشقت طبقه تهیدست و مظلوم و کارگر و دهقان جامعه س. تو مایه های کارای چخوف و چوبک و غلامحسین ساعدی. کتاب اشک و آه و غصه و لعنت فرستادن به خودم و هر کس که می تونه کاری کنه و نمی کنه. شما تو این کتاب با حجم عظیمی از سیه روزی و فلاکت و رنج و عذاب انسانهای بیگناه و مظلوم مواجهید.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام من برای شروع میخام کتاب بخونم نظرت چه کتابیه؟؟

سلام عزیزم خوش اومدی 

من برای شروع دو تا کتاب از خالد حسینی رو پیشنهاد می کنم بادبادک باز و هزار خورشید تابان، و بهتره ترجمه ی زیبا گنجی و پریسا سلیمان زاده رو بخونی. امیدوارم خوشت بیاد

خاستم من پیش از تو و یا چراغ ها رو من خاموش میکنم رو بخونم!

اتفاقا چراغ ها مد نظرم بود بهت بگم، ولی به خاطر پایانش مطمئنم نبودم برای شروع مناسب باشه یا نه. و من پیش از تو هم ترجمه شو ندیدم، مطمئن نبودم خوبه یا نه. ولی هر دوی اینا هم عالین

سلام فیلی جان؛ تاپیکت خیلی عالیه کاش بیشتر فعال باشه

من خیل وقت بود که سراغ کتاب نرفته بودم جز چنتا کتاب بچه داری و تربیت کودک و این حرفا اونم نصفه و نیمه و بعضی فصلای خاصش

امسال که رفتم نمایشگاه دوباره هوس کتاب خونی کردم و استارتشو زدم؛ امیدوار ادامه دار باشه 😉😉

امسال دو جلد از کتابای جلال آل احمد رو خریدم و یه رمان

مدیر مدرسه و زن زیادی که جفتشو تموم کردم ومدیر مدرسه رو خیلی بیشتر دوست داشتم؛ جین ایر رو هم دیشب شروع کردم؛ اینم بگم که کتاب خوندن با حضور بچه خودش جهاد حساب میشه 😄😄

یه جوری زندگی کن،که خدا عاشقت بشه ...

كتاب دوست داشتني اين هفته ام "مردي به نام اوه" بود با وجود تعريف هاي بسيار زياد از ديگران تو نمايشگاه كتاب خريدمش و بصورت كاملا اتفاقي تو قرعه هفته پيش اين كتاب دراومد. كتاب اجتماعي و طنزه،جوريكه بعضي از قسمتهاش واقعا خنده تون ميگيره ! داستان ازاون جايي شروع ميشه كه اوه همسرش(سونيا) رو از دست ميده و بعداز ٦ ماه ميخواد خودكشي كنه تااينكه همسايه جديدشون كه يه خانواده هستن و خانوم خونواده ايراني هست مياد و ..... ولي دراين ميان برميگرده به گذشته و كل زندگي اوه رو تعريف ميكنه شخصيت اوه خيلي دوست داشتنيه بااينكه اخرش اشك تو چشمهام جمع شد ولي بنظرم واقعا كتاب عاليههه دلم نميخواست تموم بشه و از اين دنيا و اون محل دور بشم...عاشق شخصيت سونيا هستم و هميشه جزو هدفهامه مثل ايشون باشم.. امتياز ٥/٥ بهش ميدم و من از انشتارات نون خريدم

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
هر دوشون در مورد افغانستان هستند اولی در مورد دو تا پسر و دومی در مورد دو تا دختر

سلام دوستان وقت ب خیر

من کتاب من پیش از تو رو خریدم وشروع کردم.متن کتاب زیباس و دوست داشتنی

خیلی از این پیج خوشم میاد.انشالا که فعالتر باشیم