2777
2789
عنوان

چالش کتاب هفتگی

| مشاهده متن کامل بحث + 13605 بازدید | 582 پست

سلامم به دوستان اهل مطالعه

روز اول نمايشگاه رفتمو ٢٧ جلد كتاب خريدم😍

فك ميكردم براي يكسالم كافيه ولي الان حس ميكنم كمه!

الان كتاب سمفوني مردگان از عباس معروفي دستمه واي عاليه فوق العاده اس

افتخار ميكنم هموطنم يه همچين فلم زيبايي داره 

هيچي از خشم و هياهو كم نداره تازه بنظرم ده برابر بهتره

جوري شده دلم ميخواد زودتر برم مترو بخونمش😍حتما ميام نقدشو مينويسم

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلامم به دوستان اهل مطالعه روز اول نمايشگاه رفتمو ٢٧ جلد كتاب خريدم😍 فك ميكردم براي يكسالم ...

سمفونی مردگان خیلی کتاب خوبیه،یکی از بهترین رمان های ایرانیه،من هرازگاهی دوباره یه بخش هاییشو میخونم و کیف میکنم،خوش به حالت که دفعه اولته داری میخوایم،حسابی لذت ببر ازش.

سلام دوستان چه تاپیك خوبی

فیلی جان یه دنیا ممنون 

من یه عالمه كتاب خریدم ولی اصلا فرصت خوندن ندارم

عشق سالهای وبا رو شروع كردم

دلم میخواد زودتر تموم بشه

چند تا از رمانهای زویا پیرزاد هم تو نوبتن

یه لیست بلند بالا نوشتم هر ماه دو سه تاشو میخرم 

كتاب سموفي مردگان از اقاي عباس معروفي

كتاب فوق العاده اس انقدر جذبش ميشين كه دلتون نميخواد رهاش كنين

واقعا افتخار ميكنم يك ايراني يك همچيني قلم زيبايي داره تصوير سازي عالي انقد قشنگ نوشته شده كه شما تو هر پاراگراف ممكنه به حال برين يا گذشته

هر فصل از زبان يكي از اعضاي اصلي بيان شده كه از گذشته شروع ميشه تا بحال برسه

در ابتداي كتاب حال روبيان ميكنه و جسته گريخته برميگرده گذشته

تو فصل دوم از شخصيت اصلي از گذشته داستان اصلي شروع ميشه

موضوع اصلي براساس برادركشي و بدي و تبعيض بين فرزندان هست ولي در اين ميان مشكلات افرادي كه هنرمند بودن واهل علم و دانش بودن رو نشون ميده كه چه سختيهايي ميكشن و چه مخالفتهايب از سمت خونوادشون سمتشون مياد

تا اخر كتاب مرگ يه فرد خونواده و سرنوشت نقش اصلي داستان معلوم نميشه  حتي تو فصل اخر تو ٢٠ صفحه اخر معلوم ميشه چه اتفاقي براي نقش اصلي اومده كه  اين شكلي شده

اوايلش با خشم و هياهو مقايسه ميكردم كه اونم يه فصل داشت كه فقط ذهن يه ديوانه رو نوشته بود ولي الان با كتاب خداوندگار مگسها (بنظرم بهترين كتابيه كه خوندم )مقايسه ميكنم و با افتخار ميگم سموفني مردگان بهترين كتابيكه تو زندگيم خوندم تا الان!

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
منم این هفته، نمایشنامه ی زندگی گالیله از برتولت برشت رو می خونم. صبحانه ی قهرمانان کورت ونه گات هم ...

سلام بچه ها. خیلی خوشحالم که شما هستید. و واقعا عذر میخوام که من وقتم کمتر شده برای اینجا سر زدن و نوشتن. 

اول اینو بگم که صبحانه قهرمانان ترجمه شده تازگی توسط نشر ققنوس. من خبر نداشتم. خیلی برام جالبه چطوری، آخه قسمتهای سانسور شدنی زیاد داشت. به هر حال کتاب خوبیه امیدوارم ترجمه ش ام خوب باشه

ساعت ها رو دوست داشتم،شخصیت پردازی خوب،روایت عالی،مخصوصا که حضور ویرجینیا ولف به عنوان کاراکتر برام ...

ساعتها رو خیلی دوس دارم چند بار تعریف کردیم ازش اینجا بازم جا داره تعریف کنم و بازم پیشنهاد کنم دیدن فیلمش رو. برای من کتاب مهمی بود و قبل از اون فیلم مهمی که منو به ادبیات عاشق تر کرد

در مورد زندگی گالیله نوشته ی برتولت برشت، من انگلیسیشو خوندم اما میدونم نشر نیلوفر ترجمه ش رو  داره. نمایشنامه ی جذابی بود و برای من کشش داشت. از اون کتاباس که پر از مفاهیم عمیق اجتماعی/انسانی/سیاسی/انقلابی هست و پر از کلمات قصار. 

سلامم به دوستان اهل مطالعه روز اول نمايشگاه رفتمو ٢٧ جلد كتاب خريدم😍 فك ميكردم براي يكسالم ...

وای پرپر جون ماشالله 😍😍😍 چقد کیف می کنم از دیدن کسایی که مثل شما حال خوبشون با کتاب ایجاد می شه. حتممممما بیا معرفی کن کتابایی رو که گرفتی. بی صبرانه منتظرم. منم چندتایی گرفتم حالا بعد می نویسم اسماشونو تا با هم دیگه تبادل نظر کنیم

سلام من تو هفته گذشته کتاب دختر شینا و آبنبات هل دار رو خوندم هر جفتش قشنگ بود و ارزش خوندن داره&nb ...

سلام عزیزم خوش اومدی. هر دوشون اسمش رو فقط شنیدم و اطلاعاتم کمه، مخصوصا آبنبات هل دار. اگه دوست داشتی در مورد داستانشون توضیح بده. به جمع ما خوش اومدی😘

سلام دوستان چه تاپیك خوبی فیلی جان یه دنیا ممنون  من یه عالمه كتاب خریدم ولی اصلا فرصت خون ...

عزیزم نمیدونی دیدن اسمت چه لبخندی به لبم اورد. دلیل اصلی عشق و علاقه شدید من به فیل از بچگی و انتخاب اسم کاربریم اینه که از دو سه سالگی عروسک مورد علاقه م که همه جا با خودم می بردمش فیل کوچولو بود. 

عشق سالهای وبا رو نخوندم اما اگه اطلاعاتم درست باشه و سبکش رئالیسم جادویی باشه باید بگم که منم متاسفانه از آدماییم که با کارای طولانی توی این سبک زیاد خوب کنار نمیام و مثلا تموم کردن صد سال تنهایی برام سخت بود گرچه یکی از کارای کوتاهتر مارکز (گزارش یک مرگ ازپیش تعیین شده) و یه کتاب معروف دیگه تو همین سبک (مثل آب برای شکلات) رو واقعا دوست داشتم

زویا پیرزاد هم خیلی سال پیش خوندم و راستش سنم کم بود و چیز زیادی از کاراش یادم نیس به جز چراغ ها را من خاموش می کنم که شناخته شده ترین کارشه و بارها خوندمش و واقعا دوست داشتنیه

كتاب سموفي مردگان از اقاي عباس معروفي كتاب فوق العاده اس انقدر جذبش ميشين كه دلتون نميخواد رهاش ...

پرپر جان چقد خوشحالم اینجا سلیقه بیشترمون نزدیک به همه. برای منم مثل تو و لیزی سمفونی مردگان از بهتری کتاباییه که خوندم. یادمه دفعه اولی که سراغش رفتم کتابفروش بهم گفت این کتاب مثل یه پازل سیاه تاریکه ازش دست نکش تا کاملش کنی. و وقتی کامل می شه هرچی جلوتر میری چقد مجذوب تر و مبهوت تر میشی از زیباییش. تصویر عشق آیدین و سورمه، جنون چلچله، سرنوشت آیدا، اینا هیچ وقت از ذهنم پاک نمیشه بعد از گذشت دوازده سال از اولین باری که با این شاهکار آشنا شدم. تاثیر این کتاب روی من خیلی عجیب و بزرگ بود. مدتهاست دیگه جرات نمی کنم سراغش برم و بخونمش. از ترس افسرده شدن. اون غم بزرگ باشکوهی که تو این کتاب هست. تو سرنوشت آیدین. یه قربانی که هی داره تو زندگی اطرافمون تکرار میشه

پرپر جان چقد خوشحالم اینجا سلیقه بیشترمون نزدیک به همه. برای منم مثل تو و لیزی سمفونی مردگان از بهتر ...

فيلي جان

بيصبرانه منتظر كتابهاي دوست داشتنيت هستم

راستش منم تو ليستم ساعتها بود ولي پيدا نكردم و فك نميكنم تا سال ديگه وقتي داشته باشم كه بخوام كتابي غير از كتابهام بخرم پس موند براي سال ديگه!

بعضي اوقات دلم ميخواد اصلا نخوابم اصلا سركار نرم بتونم فقط كتاب بخونم هرچقد ميگذره بيشتر غصه ام ميگيره كه كتابهاي بسيار زيادي مونده و هنوز نخوندم!

ديروز يكي از دوستام متوجه شد سمفوني مردگان رو ميخونم گفت قلبت درد نميگيره از اين حجم ناراحتي؟؟

گفتم چرا خيلي ولي من تو كتابايي كه ميخونم معمولا شعف و خوشحالي زيادي دارم از وجود نويسنده هايي به اين دوست داشتني كه انقد زيبا نوشتن و به ظنرم سخت ترين كار دنيا نوشتن كتاب هست وقتي يكي انقد قشنگ شيوا مينويسه انقد زيبا موضوعاتي رو بيان ميكنه فقط تو كتاب و تو كلمات ميشه بهش رسيد برام ستودنيه!

بخاطر همين بيشتر از اينكه ناراحت از موضوع و سرنوشت باشم احساس رضايت دارم از اينكه بازم برگردم به كتاب و داستان

معمولا كتابهام تموم شد بي نهايت ناراحتم كه دديگه ازاون دنيا جدا ميشم

مثل كتاب بلنديهاي بادگير وقتي سه روزه تمومش كردم بعدش چشام پر از اشك و ذوق بود بخاطر موضوع جذابش 

ولي وقتي فيلمشو ديدم ازبس زوم شده بود روي عشق هيث فقط برام افسردگي موند!

خب اول کتابایی که از نمایشگاه گرفتم... 

از بخش خارجی جلد اول آن شرلی و آنا کارنینا و جنایت و مکافات رو گرفتم که معرف حضور همه هستن 

از بخش عمومی هم:

اول برای نامزدم مجموعه قصه های صمد بهرنگی رو گرفتیم بچه تازه کاره میخواد با خاطرات کودکی رو دور کتابخوانی بیفته 😁

دو تا کتاب اثر محمد حنیف: یکی یه رمان به سبک پست مدرن به اسم این مرد از همان موقع بوی مرگ می داد

و اون یکی هم یه اثر پژوهشی: بررسی هویت ایرانی در قصه های عامه دوره صفوی

رمان خاما اثر یوسف علیخانی رو گرفتم که از پارسال خیلی معروف شده

یک کتاب از صابر ابر به انتخاب نامزدم که من اگه بودم نمی گرفتم همش عکس و متن کوتاهه. اما خب خیلی نازه

مجموعه داستانی از هاروکی موراکامی با عنوان: دیدن دختر صد در صد دلخواه در صبح زیبای آوریل

و یه رمان تاریخی از کتابسرای تندیس به اسم بازی های ازدواج نوشته آلیس ویر که در مورد زندگی ملکه الیزابت اول هست از به تخت نشستن تا پایان زندگی. قبل از این از همین سری و همین نویسنده خائن بی گناه و لیدی الیزابت رو خونده بودم

و متاسفانه کتابی که مشتاق بودم از نمایشگاه بخرمش هم چاپش تموم شده بود و گیرم نیومد، شکسپیر و شرکا

حتما اینجا مرتب سر بزن من خودم هر هفته کتاب سعی می کنم معرفی کنم حتما بچه ها هم کتابای خیلی خوبی در ...

سلام فیلی جان خوبی؟ من خیلی دنبال این فیلم هستم پیداش نمبکنم

خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت