2777
2789
عنوان

چالش کتاب هفتگی

| مشاهده متن کامل بحث + 13605 بازدید | 582 پست
خوش اومدی عزیزم. چه کتابی انتخاب کردی! من عاشق ساعت ها هستم. یکی از بهترین و دوست داشتنی ترین کتابا ...

فیلمشو دیدم،حالا من دقیقا برعکس به خاطر ویرجینیا ولف کنجکاو شدم که فیلمو ببینم ولی کتابشو بعد از چند سال دارم می خونم.وونه گات هم عالیه من هر کتابی ازش خوندم باهاش.سلاخ خانه شماره پنجش که واقعا از شاهکارهای رمانه.

در ضمن حتما بنویس این تاپیک جز معدود تاپیک های مورد علاقه منه و خوشحال میشم که فعال باشه.

فیلمشو دیدم،حالا من دقیقا برعکس به خاطر ویرجینیا ولف کنجکاو شدم که فیلمو ببینم ولی کتابشو بعد از چند ...

چقد خوشحالم که اینجایی

من فیلم ساعت ها رو ده سالم بود دیدم، اون موقع اون صحنه ی دفن کردن پرنده ها خیلی تحت تاثیر قرارم داد و برای اولین بار ویرجینیا وولف رو شناختم

از ونه گات چی خوندی؟ من به جز سلاخ خانه و صبحانه، فقط مرد بی وطن رو خوندم که نامه هاشه.

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

كتاب آخرين نامه معشوق از جوجو مويز كه داستان عاشقانه اس و بسيار عاميانه يادتونه من چقد كتاب پاري ...

وای من که هنوز من پیش از تو رو نتونستم تموم کنم. ولی همش منتظرم زودتر بتونم!

یه کتاب دیگه شم گرفتم هنوز نخوندم، یک به علاوه یک. اون رو نخوندی؟ 

برای اولین بار هم بن کتاب گرفتم می خوام برم نمایشگاه   هیجان زده م

چقد خوشحالم که اینجایی من فیلم ساعت ها رو ده سالم بود دیدم، اون موقع اون صحنه ی دفن کردن پرنده ها خ ...

من اپیکاک و مرد بی وطن و سلاخ خانه رو خوندم،پیانوی خودنوازشم خریدم ولی هنوز نخوندمش،ولی شنیدم گالاپاگوس شاهکارشه،پی دی افشو تازه پیدا کردم و تو برنامه م گذاشتم که بخونم

من اپیکاک و مرد بی وطن و سلاخ خانه رو خوندم،پیانوی خودنوازشم خریدم ولی هنوز نخوندمش،ولی شنیدم گالاپا ...

چه عالی، من اصلا فکرشو هم نمی کردم این همه ازش ترجمه شده باشه. 

وااي چرا من اين صفحه رو فراموش كردم 

من خيلي اين روزها درگيرم ني ني سايت هم خيلي كم ميام 

مناسفانه اصلا فرصت كتاب خوندن پيش نيومده 

كتاب بابا لنگ دراز رو خريدم 😅ولي هنوز نخوندم 

ان شالله يكم شرايطم روبه راه بشه شروع كنم 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي

کتاب : من زنده ام

خاطرات معصومه آباد‌، اسیر جنگ ایران و عراق

محشرررررر بوووووووددددد

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
وای من که هنوز من پیش از تو رو نتونستم تموم کنم. ولی همش منتظرم زودتر بتونم! یه کتاب دیگه شم گرفتم ...

نه نخوندم 

عزيزممم😍😍 كتابا خيلي قيمت پايين ميشه من پارسال ٢٠٠ تومن كتاب خريدم ولي ١٦٠ پول دادم بدون بن كتاب

البته جديدا ميگن از نمايشگاه خريد نكنين تا مغازه دارا ضرر نكنن

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
وااي چرا من اين صفحه رو فراموش كردم  من خيلي اين روزها درگيرم ني ني سايت هم خيلي كم ميام  ...

سلام عزیزم

راستش منم همین وضعو پیدا کردم، دیگه جو نی نی سایت اصلا برام مثل سابق نیس و دلم می گیره. دوس ندارم بیام

امیدوارم زودتر شروع کنی بابا لنگ دراز رو. من که خوندنش واسم خیلی شیرین بود

کتاب : من زنده ام خاطرات معصومه آباد‌، اسیر جنگ ایران و عراق محشرررررر بوووووووددددد

سلام خوش اومدی.

مرسی از معرفی کتاب

اتفاقا تبلیغش رو زیاد دیدم و کنجکاو بودم بخونم

تازگیا خیلی به خود زندگی نامه (اتوبیوگرافی) علاقمند شدم. دوس دارم هم این کتاب هم دا رو بخونم

نه نخوندم  عزيزممم😍😍 كتابا خيلي قيمت پايين ميشه من پارسال ٢٠٠ تومن كتاب خريدم ولي ١٦٠ پول ...

عه چه خوب می شه. پس امیدوارم با وجود اینکه بن دارم بازم ارزونتر پام دربیاد

امثال ما، سالها به مغازه دارا خدمت کردن و می کنن در طی سال   

من این هفته میخوام عاشق، مارگریت دوراس رو بخونم.

چه عالی پیش می ری خوشا به سعادتت. انرژی می دی به آدم

از کتاب قبلی که تموم کردی بیشتر برامون بگو

از اینم باز بیشتر بگو

من از دوراس چیزی نخوندم ولی اسم همین کتابشو خیلی شنیدم

منم این هفته، نمایشنامه ی زندگی گالیله از برتولت برشت رو می خونم.

صبحانه ی قهرمانان کورت ونه گات هم امروز تموم میشه. ده بیست صفحه ای مونده. چقققققد لذت بردم ازش. به پای سلاخ خانه شماره 5 نمی رسه البته، اون به خاطر تم جنگ جهانی دومیش، یه شکوه خاصی داره ! یه ابهتی داره که دلم می خواد کلاه از سر بردارم براش، البته اگه داشتم.

ولی کلا قلم کورت ونه گات بی نهایت جذاب و نو و دل نشینه.

امیدوارم زودتر ترجمه بشه این کتابش. و یه ترجمه ی خوب

چه عالی پیش می ری خوشا به سعادتت. انرژی می دی به آدم از کتاب قبلی که تموم کردی بیشتر برامون بگو از ...

ساعت ها رو دوست داشتم،شخصیت پردازی خوب،روایت عالی،مخصوصا که حضور ویرجینیا ولف به عنوان کاراکتر برام جذاب بود،منم اولین کتابیه که دارم از دوراس میخونم،خیلی وقت بود که میخواستم ازش بخونم ولی نمی شد،تموم شد حتما میام ازش می نویسم.زندگی گالیله تموم شد حتما بنویس درباره ش و نظرتو بگو