2777
2789
عنوان

چالش کتاب هفتگی

| مشاهده متن کامل بحث + 13605 بازدید | 582 پست
من خودمم اعتماد به نفس ندارم خیلی کتاب گرفتم که نتونستم بخونم. مثلا اعتماد به نفس به زبان آدمیزاد خ ...

شما تو هر زمینه ای کتاب معرفی میکنید و این نشون میده بسیار دانا و بامطالعه هستین

من فقط چندتا کتاب داستان زبان اصلی کوچولو خوندم. مثل غرور و تعصب، داستان دو شهر، شازده کوچولو ...کلا کتابای زبان دور و برم زیاد دارم  

شما تو هر زمینه ای کتاب معرفی میکنید و این نشون میده بسیار دانا و بامطالعه هستین من فقط چندتا کتاب ...

منم اتفاقا رشته م ادبیات انگلیسیه 

خب پس بهت توصیه می کنم بابا لنگ دراز رو انگلیسیشو بخونی خیلی بهتره. افستش هست. من با این جلد دارمش:

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کتابی که این دو روز خوندم و تمومش کردم: هزار فرسنگ تا آزادی

چند وقت پیش که کتاب دختری که از چنگ داعش گریخت رو خوندم، این کتاب رو هم تو کتابفروشی دیده بودم و همش منتظر بودم فرصتش بشه بگیرم و بخونمش. با تخفیف های عیدی کتاب بالاخره شد. 

انتظار داشتم مطالب و جزییات بیشتری در مورد شرایط کره شمالی بخونم اما تمرکز اصلی کتاب روی ماجرای فراره

کتاب امیدبخشیه و بعد از خوندنش انرژی گرفتم

انگار که همه ی رویاها بالاخره یه روزی با تلاش و از پا ننشتن واقعی می شن!

و سرسختی شخصیت آسیای شرقی ها (ژاپنی ها و کره ای ها) رو یه جورایی ثابت کرد

داستانش هم کاملا واقعیه. شاید این ویدیو براتون جالب باشه، گرچه ممکنه داستان رو لو بده:

https://www.youtube.com/watch?v=vZ-js9SpxN0

سلام به همگی منم دارم کتاب بارن درخت نشین رو میخونم تموم شد نظرم رو میگم

سلام عزیزم

منم تازگی خوندمش محشره من که خیلییییی عاشقش شدم یکی از بهترین کتابایی که خوندم

سلام عزیزم منم تازگی خوندمش محشره من که خیلییییی عاشقش شدم یکی از بهترین کتابایی که خوندم

منم تمومش کردم دوستش داشتم .کتاب خوب و تاثیر گزاری بود  عادتی که من دارم نمیتونم یه کتاب رو نصفه بزارم ذهنم بدجور درگیر میشه تا تموم نشه آروم و قرار ندارم  765 صفحشو تو یه روز خوندم .دوست دارم سر فرصت و با حوصله یه بار دیگه بخونمش.

پلنگ من دل مغرورم پرید و پنجه به خالی زد...

.

امام حسن علیه السلام: کسانی که صاحب فرزند نمی شوندزیاد ذکر استغفار را بگویند، ان شاء الله خداوند آنها را صاحب اولاد خواهد کرد(مصباح کفعمی حاشیه ص58). خدایا شکرت. به تو می سپارمش. 
چی کاری کردی با کتابت    

عزيزم♥️♥️♥️♥️

هيچي هيچي نصفه رهاش كردم حتي اسمشم يادم نيس😂از ارنست همينگوي 

خيلي داستانيه حتي دلم نميحواد آخرشو بخونم😂😂

الان كتاب آخرين نامه معشوق از جوجو مويز رو شروع كردم ولي خيلي كند پيش ميرم 

ازاون كتاباس كه دوس دارم ولي تو مترو من نخوابم كي بخوابه؟؟😂😂😂

ان شالله حتماا تا آخر هفته تمومش ميكنم

ميخوام يه ليست بنويسم براي نمايشگاه كتاب😍😍

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

به به چه تاپیک خوبی...من دیوانه کتابم همون کرم کتاب خودمون!!! از هفته گذشته هم سپیده دمان نیچه رو شروع کردم، البته همزمان دارم ایرانیان کاتوزیان رو هم میخونم، به شدت هم پیسشنهاد خوندنش رو به دیگران میکنم عالیه

من این هفته میخوام کتاب ساعت ها رو بخونم.نویسنده ش مایکل کانینگهامه،در ضمن خیلی خوشحالم که تاپیک به ...

خوش اومدی عزیزم.

چه کتابی انتخاب کردی! من عاشق ساعت ها هستم. یکی از بهترین و دوست داشتنی ترین کتابایی که خوندم، و ازش ممنونم که منو به ویرجینیا وولف وصل کرد، نویسنده ای که عاشقش سبک نگارشش شدم.

حتما بهت پیشنهاد می کنم فیلم ساعت ها رو هم ببینی. به اندازه ی خود کتاب خوبه. بازیگرا و ساخت خوبی هم داره. 

من یه مدت از فضای سایت دور شده بودم و اصلا دلم نمی خواست بیام. پست های شما اینجا بهم انرژی داد و مجابم کرد دوباره چیزمیز بنویسم اینجا 

اخرین کتابی که تمومش کردم، فکر نمی کنم تو ایران ترجمه شده باشه اما جزو اون لیست 1000 تایی بود. wide sargasso sea.  نوشته ی جین ریز.

داستان جین ایر رو که می دونید؟ این کتاب اومده شخصیت برتا میسون (زن اول روچستر که دیوانه فرض می شد و تو یه اتاق زندانی بود) رو به عنوان نقش اصلی داستان انتخاب کرده و از طریق روایت کردن سرگذشت و زندگی اون، مسائل مهم استعماری و جنسیتی رو بیان کرده.

کتاب بعدی ای که دارم می خونم: Breakfast of Champions از کرت ونه گات هست که بازم جزو اون لیست هزارتایی هست و بازم فکر نمی کنم ترجمه شده باشه. 

اما خب کرت ونه گات از اون نویسنده های درجه اوله که تو ایران هم طرفدار زیاد داره. مخصوصا اثر معروفش: سلاخ خانه ی شماره پنج، تو ایران زیاد خونده می شه و ازش همیشه تعریف هست. بار اولی که این کتاب رو خوندم، ترجمه ی ع.ا.بهرامی و از انتشارات روشنگران و مطالعات زنان بودش، و راستش با اینکه خیلی خوشم اومد و یه جاهاییش واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم و کلا طرز روایت و لحن و زبان کتاب برام جدید بود، نتونستم درک کنم اوووون همه تعریف و تمجید و ستایش از این کتاب واسه چی بوده دقیقا. تا اینکه دو سه سال پیش متن زبان اصلیش رو خوندم و انقدر و انقدر و انقدر و انقدر برام فوق العاده بود این کتاب که حد نداره. یه جاهایی می خندیدم و اشک می ریختم. یه جاهایی نمی تونستم خوندن رو ادامه بدم، کتاب رو به قلبم فشار می دادم و حس عاشقی و تقدس بهم دست می داد نسبت بهش. متن فارسی خیلی کم تونسته بود طنز تلخ و قوی نویسنده رو منتقل کنه، همین طور بیشتر قسمتهای احساسیش رو، و سانسور زیادی هم نسبت به بخش هاییش که در مورد دین و مسائل جنسی بود اعمال کرده بودن که کلا حس خوندن کتاب رو زمین تا آسمون برای من متفاوت کرده بود

ولی خب، بازم به شدت پیشنهاد می شه.

كتاب آخرين نامه معشوق از جوجو مويز كه داستان عاشقانه اس و بسيار عاميانه

يادتونه من چقد كتاب پاريس براي ١ نفر رو دوس داشتم؟؟

الان كاملا حسم عوض شده و ديگه علاقه اي به رمان و داستان عاشقانه ندارم😎

در مجموع جوجو مويز رو خيلي قبول دارم هميشه ميخواد به خانوما بفهمونه قدر خودتونو بدونين و هيچ وقت براي ترك زندگي كه مال تو نيس ، دير نيس

خانومايي كه رمان هاي ايراني ميخونن بهتره كتاباي ايشونو بخونن تا قدر خودشونو بدونن تا رماناي آبكيه خودمون!

كتاب بعدي "زير آفتاب هيچ چيز نيس" از ارنست همينگوي

دليل انتخابم بخاطر نويسنده بود ولي كتاب هيچ جذابيتي برام نداشت فقط خوندم كه تموم بشه البته آخراش داشت به دلم مينشست
تصوير سازي عالي فوق العاده شخصيت پردازي عاليي

راستش الانكه راجبش فك ميكنم كتاب خوبيه فقط بخاطر شخصيت پردازي زيبايي كه داشت
بخونيد حتما♥️

كتاب آخر  "لم يزرع" از آقاي محمد رضا بايرامي رو خوندم
كتاب مربوط به زمان جنگه ولي در عراق!
يعني زندگي سربازاي عراقي رو بيان ميكنه
خيلي كتاب خوبيه خيلي يه مقدار عاشقانه اس

خيليم روونه و داستانيه
٣٥٠ صفحه اس

منكه دوسش داشتم البته من همه كتابايي كه ميخونمو دوس دارم ولي اين كتاب در رده ١/٥ كتابهاي دوست داشتني هستن💕

خوشحالم اينجا هستينو كلي كتاب ميتونم ليست كنم♥️

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️