2777
2789
عنوان

چالش کتاب هفتگی

| مشاهده متن کامل بحث + 13605 بازدید | 582 پست
ره حتما اون که ایده ال منم هست راستش من زندگیم یه جورایی گره خورده این چند وقت. منم زیاد وقتشو پیدا ...

منم در کنار کارم مشکلات زیادی دارم این روزا تو زندگیم

ولی دوست دارم برای دور شدن ذهنم ازشون حداقل بتونم کتاب بخونم و چیزی هم یاد بگیرم

نه کتابی ندارم دستم ولی امروز میخام بخرم وقتی از سرکار برگشتم

منم در کنار کارم مشکلات زیادی دارم این روزا تو زندگیم ولی دوست دارم برای دور شدن ذهنم ازشون حداقل ب ...

هیچ چی به اندازه کتاب خریدن خوشحالم نمی کنه

چیزی تو ذهن داری یا می خوای بری بین قفسه ها بگردی؟ من این مدلیو بیشتر دوست دارم، آدم چیز جدید پیدا کنه. 

این پاییز فصل آخر سال است رو خیلی دوست داشتم من،ا بلاخره یک داستان ایرانی که شخصیت ها و اتفاقهای نزدیک به واقعیت داشت

با اینکه بعضی وقتها تو دیالوگ ها و نوع پیچیدگی های روابط و زندگی ها، غیرطبیعی به نظر میومد اما باز هم تلاش خوبی بود که در مقایسه با بقیه داستانهای ایرانی (بعد از انقلاب) که خوندم جزو خوب ها محسوب می شه

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

هیچ چی به اندازه کتاب خریدن خوشحالم نمی کنه چیزی تو ذهن داری یا می خوای بری بین قفسه ها بگردی؟ من ا ...

سلام فیلی جان

منم خیلی خیلی دوست دارم گشتن تو قفسه کتابا رو

امروز بعد کارم کتاب من پس از تو رو خریدم😃ادامه زندگی کلارک رو باید دنبال میکردم البته با تخفیف 25 خریدم چون قیمت اصلیش 35 بود😃

ولی ی کتابی دوستم معرفی کرد جز کتابهای روانکاویه به حالت داستان.نویسندش یه روانپزشکه

ازش تعریف میکرد.مامان و معنای زندگی اسمشه

سلام فیلی جان منم خیلی خیلی دوست دارم گشتن تو قفسه کتابا رو امروز بعد کارم کتاب من پس از تو رو خری ...

راستی ی کتاب به اسم اخرین راز شاد زیستن هم دوران دانشگا خریدم متن زیبایی داره و بسیار کاربردی توی زندگی.. خیلی دوستش دارم نکات خوبی داره که گوشزد میکنه به ادم برای استفاده توی کار زندگی و...

نویسندش اندرو متیوس

دارم کتاب    (من پیش از تو )   رو میخونم قشنگه...

ا چ خوب

منم هفته پیش خوندمش 

داستان قشنگی داره...شخصیت ویل رو خیلی دوست دارم افق دیدش به زندگی و دیدن دنیا وقتی با کلارک صحبت میکنه خیلی منو جذب میکرد

ا چ خوب منم هفته پیش خوندمش  داستان قشنگی داره...شخصیت ویل رو خیلی دوست دارم افق دیدش به زندگ ...

اره خیلی جذبش شدم 

من هفته پیش ملت عشق رو خوندم عالی بود!!

سعی کردند ما را دفن کنند؛ غافل از این که ما بذر بودیم...

من این هفته یه نمایشنامه خوندم به اسم اتاق ورونیکا،از آیرا لوین،تریلر عالی و جذابی بود،خیلی خوشم اومد.

هفته های قبل هم کنگره ادبیات از سزار آیرا رو خوندم و مرا به کنگاراکس نبر از آندری کورکف.

سلاااام؛ بالاخره تمومش کردم؛ جین ایر ؛ عااااالی بود؛ همیشه فکر میکردم رمان خوندن وقت تلف کردنه و آدم چیزی یاد نمیگیره؛ اولین رمانی بود که خوندم و واقعا خوشم اومد و نظرم کاملا عوض شد؛ راوی یا همون شخصیت اصلی احساساتش رو خیلی خوب و باورپذیر وصف کرده بود و آخرش هم خوب تموم شد 😍😍😍 

دوست دارم رمان های معروف و این سبکی رو بخونم؛ منتظر پیشنهادتون واسه رمان بعدی هستم دوستای کتاب خونم

یه جوری زندگی کن،که خدا عاشقت بشه ...

سلام دوستان

کتاب من پس از تو رو دارم میخونم

به نظرم چندان جالب نیس بر خلاف تعریفایی که ازش شنیدم.البته نصفش مونده

کتاب شوهر عزیز من مال خانم فریبا کلهر 

من او هم دوستم بهم معرفی کرد