2777
2789
عنوان

چالش کتاب هفتگی

| مشاهده متن کامل بحث + 13605 بازدید | 582 پست

[QUOTE=54994686]کتابی که می خوام این هفته بخونم: دو دنیا  از گلی ترقی راستش من همین چند وقت پیش بود که مجموعه ...[/

دو دنیاش قشنگه عزیزم کلا کتابای گلی ترقی اکثرا همین مضمون خاطرات گذشته است امسال من کتاب اتفاقش رو خوندم خوب بود بهش 3 میدم    کتابای روح انگیز شریفیان رو خوندی؟ چه کسی باور میکند رستمش خیلی قشنگه به این 4 میدم   

به دیگران اجازه ندهید تا زندگیتان را رنگ آمیزی کنند، شاید جز رنگ سیاه رنگ دیگری نداشته باشند!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من این هفته میخوام شوهر عزیز من فریبا کلهر رو بخونم    

واااای من مدتهاست دلم می خواد شوهر عزیز من و ایام بی شوهری رو بخونم ولی روم نمیشه بخرم 😂😂😂😂😂😂

[QUOTE=54994686]کتابی که می خوام این هفته بخونم: دو دنیا  از گلی ترقی راستش من همین چند وقت پیش ...

نه چیزی ازش نخوندم ولی اسمشو شنیدم. فکر کنم اسم آبنبات رو ازش شنیدم. 

زوربای یونانی نوشته ی نیکوس کازانتزاکیس.دیروزبعد از دوماه تمومش کردم 

خسته نباشی دلاور، خدا قوت پهلوان 😁از اون کتاباس که همیشه اسمش همه جا هست. چطور بود به نظرت؟ 

واااای من مدتهاست دلم می خواد شوهر عزیز من و ایام بی شوهری رو بخونم ولی روم نمیشه بخرم 😂😂😂😂😂😂

خخخ چرا آخه اصول شوهرداری نیست که       بزار بخونم اگه ارزش داشت میگم خجالتو بزاری کنار بخری    

به دیگران اجازه ندهید تا زندگیتان را رنگ آمیزی کنند، شاید جز رنگ سیاه رنگ دیگری نداشته باشند!!
خسته نباشی دلاور، خدا قوت پهلوان 😁از اون کتاباس که همیشه اسمش همه جا هست. چطور بود به نظرت؟  

ممنون عالی بود بخاطر دخترم روزی نیم ساعت فرصت کتاب خوندن دارم برای همین طول میکشه.بهترین درسیکه از زوربا کرفتماین بود که تولحظه زندکیکنم نه نکران فردا باشم نه غم دیروزو بخورم ازاون لحظه ایکه توش هستم استفاده کنم  اکه دارم کاری انحام میدم تمام وجودموبرای اون   کار بذارم      

من این هفته میخوام شوهر عزیز من فریبا کلهر رو بخونم    

لطفا وقتي تمام شد نظرتون رو بگيد ،جزو كتاب هاييه كه ميخوام بخونم 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي

فيلي جان به پيشنهاد شما دارم كيميا خاتون رو ميخونم 

هنوز اولاشم ،ولي به نظر كتاب جذابي مياد .ممنونم از پيشنهادت عزيزم 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
لطفا وقتي تمام شد نظرتون رو بگيد ،جزو كتاب هاييه كه ميخوام بخونم 

باشه عزیزم هنوز تموم نکردم 😉

فيلي جان به پيشنهاد شما دارم كيميا خاتون رو ميخونم  هنوز اولاشم ،ولي به نظر كتاب جذابي مياد .م ...

قربونت برم عزیزم خوشحالم که دوست داشتی

یه چیز جالب در مورد این کتاب اینه که نویسنده ش خانم سعیده قدس از موسس های محک هم هست

بالاخره دو تا کتاب خوب رو که توی نی نی سایت معرفی کرده بودن دستم رسید😍 فارست گامپ مونالیزا

ما منتظر نظراتت بعد از خوندنشون هستیم

مخصوصا من خیلی دوست دارم بدونم مونالیزا در مورد چیه شیفته ی لئوناردو داوینچی ام

فارست گامپ رو هم فیلمش رو دیده بودم اما نمی دونستم بر اساس یه کتابه