2777
2789
عنوان

چالش کتاب هفتگی

| مشاهده متن کامل بحث + 13605 بازدید | 582 پست

عزیزم شما کتابا رو میخری یا دانلود میکنی؟

اگه دانلود میکنی میشه اسم یه سایت معتبر که بشه دانلود کرد رو بهم معرفی کنی؟

دوس دارم شبا قبل خواب رمان بخونم

برا همین با گوشی راحتترم

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  
عزیزم شما کتابا رو میخری یا دانلود میکنی؟ اگه دانلود میکنی میشه اسم یه سایت معتبر که بشه دانلود کرد ...

شفاي زندگي از لوييز هي و خداوندگار مگس ها

رو حتما تو ليستت بزار

كتاب ورونيكا تصميم ميگيرد بميرد هم حتما بخر

من الان سركارم ميترسم تا فردا نتونم آنلاين بشم ولي اين ٣ تا كتابو بخر يا دانلود كن ضرر نميكني اصلااا

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شفاي زندگي از لوييز هي و خداوندگار مگس ها رو حتما تو ليستت بزار كتاب ورونيكا تصميم ميگيرد بميرد ...

مرسی عزیزم حتما میخرمشون

اینا فرقی نداره ترجمه کی باشه؟

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  

شفاي زندگي جلدش سبزه

خداوندگار مگس ها فك كنم انتشارات اميركبيره

ورونيكارو چند صفحه قبل مترجمشو نوشتم

ازاين كتابايين كه اميد به زندگي ميدن

كيمياگر از كوئيلو هم خيلي خوبه حتما بخر

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

دیروز پرتقال خونی رو خوندم.امروز نصف اسرار قصر سپستین (این اعصابمو خورد کرد ولی نصفبیشترشو خوندم هرموقع حسش بیاد ادامه میدم).الانم طالع نحس.

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
شفاي زندگي جلدش سبزه خداوندگار مگس ها فك كنم انتشارات اميركبيره ورونيكارو چند صفحه قبل مترجمشو ...

مرسی عزیزم

سلام سلام :))) چه تاپیک خوبیه من کتابایی که تازگیا خوندم عطر سنبل عطر کاج.نامه به کودکی که هرگز زا ...

سمفونی مردگان محشره چه جوری دلت اومد نصفه بزاریش      به نظر من دوتا از بهترین کتابهای ایرانی سووشون و سمفونی مردگانه    

به دیگران اجازه ندهید تا زندگیتان را رنگ آمیزی کنند، شاید جز رنگ سیاه رنگ دیگری نداشته باشند!!

سلام دوستان من یه مدت درگیر پایان نامم بودم بالاخره وقتم آزاد شد برای کتاب خوندن این هفته کتاب من از گورانی ها میترسم بلقیس سلیمانی رو خوندم از پنج نمره بهش 3/5 رو میدم فقط ترسو و مردد بودن شخصیت اصلی داستان یه کم رو مخم بود نیمه اول داستان ریتم معمولی داره و فک میکنید با یه داستان تکراری راجب بحران میانسالی یه زن طرفید ولی نیمه دوم یه شکی وارد میشه به داستان که مانع زمین گذاشتن کتاب تا آخرش میشه     

به دیگران اجازه ندهید تا زندگیتان را رنگ آمیزی کنند، شاید جز رنگ سیاه رنگ دیگری نداشته باشند!!
کتابی که این هفته می خوام بخونم: بارون درخت نشین از ایتالو کالوینو ترجمه ی مهدی سحابی. ...

من خوندم عزیزم کتاب قشنگیه     

خیلیییی قشنگه واقعا. من که عاشقش شدم. با یه ذوق و لبخند هی میرم سراغش و می خونمش  تموم شدن پای ...

ممنون عزیزم ایشالا خبر موفقیتهای تو عزیزم     

سلام 

نبودم يه مدت 

كناب هاي خوبي خوندين ،يادداشت كردم كه حتما بخرمشون 

من دارم عطر سنبل عطر كاج رو واس بار دوم ميخونم ،دفعه قبل ٨سال پيش خوندم و به طرز عجيبي هيچي ازش يادم نبود ،الان به اندازه بار اول حتي بيشتر دارم ازش لذت ميبرم 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي

بچه ها بارون درخت نشین تموم شد. فوق العاده بود. بعد از مدتها لذت ناب کتابخوانی رو چشیدم. ترجمه ش هم خیلی دلنشین بود. یه کتاب عمیق که فلسفه ی آرمانی رو معرفی می کرد، با یه طنز نمکین و گیرایی خاص. اگه مثل من عاشق طبیعتید این کتاب براتون مثل کتاب مقدس می شه. کاش یه کم اطلاعاتم در مورد تاریخ و سیاست اروپا بیشتر بود تا بیشتر نکته هاش رو درک می کردم. 

کتاب بار اول سال 1957 چاپ شده و اصلش ایتالیایی هست (از ایتالو کالوینو. راستی این کتابش رو خونده کسی؟: اگر شبی از شب های زمستان مسافری....)  

من در عجب بودم که چرا این کتاب جزو اون لیست 1001 کتاب نیستش اما بعد با یه کم سرچ و تحقیق متوجه شدم که در اصل این کتاب جزو یه سه گانه س، و اون سه گانه تو لیست 1001 هست. عنوان سه گانه: اجداد ما، و دو تا کتاب دیگه ش: شوالیه ناموجود (که ظاهرا ترجمه نشده) و ویکنت دوشقه یا «ویکنت دو نیم‌شده» در فارسی ویکنت شقه‌شده، مترجم: بهمن محصص

این کتاب حتما، صد در صد، بدون شک ، پیشنهاد می شه. اگه 10-15 صفحه ی اول حس کردید سخت و کسل کننده س لطفا نا امید نشید و به خوندن ادامه بدید. این از اون کتاب هاس که حتما ارزش خوندن داره.

کتابی که می خوام این هفته بخونم: دو دنیا از گلی ترقی

راستش من همین چند وقت پیش بود که مجموعه داستان فرصت دوباره از گلی ترقی رو خوندم و خوشم نیومد. مثلا از 5 بهش 2 می دم. خیلی پیش پا افتاده بود سبک داستاناش و مضمونشون هم برای من خیلی تکراری و غیرجذاب بود. اما این یکی کتابش رو دوستم خیلی ازش تعریف می کرد و ظاهرا مجموعه خاطرات کودکی نویسنده هستش.