2777
2789
عنوان

چالش کتاب هفتگی

| مشاهده متن کامل بحث + 13605 بازدید | 582 پست

سلام بچه ها

ببخشید من دانشجوام و ترمم شروع شده یه کم وقتم محدود شده

من هنوز درگیر داشتن و نداشتن هستم. همونطور که حدس می زدم ترجمه باعث شده از جذابیت کتاب کم شه. نثر همینگوی خیلی رک و سر راست و ساده س نمی دونم چرا اینطور ترجمه کردن. 

برای دانشگاه هم چند تا نمایشنامه خوندم. نمیدونم کدوم ترجمه شون خوبه. مرغ دریایی چخوف. که محشر بود. فوق العاده. کلی تحت تاثیر قرارم داد و باهاش همذات پنداری کردم. 

هملت که معرف حضور همه هست 

و اردک وحشی (نمیدونم آیا به همین اسم ترجمه شده؟ عنوان اصلیش the wild duck هست) از ایبسن رو هم دارم می خونم

بچه ها من یه کم برنامه هام رو غلتک بیفته و کارام راست وریست شه مرتب سر می زنم دوباره، عجالتا از شما خواهش می کنم چراغ اینجا رو روشن نگه دارین. مرسی

راستی اون لیستای هزار تایی و صد تایی رو هم صحبت کنیم در موردشون

سلام سلام :)))

چه تاپیک خوبیه

من کتابایی که تازگیا خوندم عطر سنبل عطر کاج.نامه به کودکی که هرگز زاده نشد بوده

دو سه تا کتاب نصفه خونده هم دارم مثل سمفونی مردگان.کافه پیانو.سینوهه

خیلیییییی کتاب خونده نشده تو ذهنمه که دوس دارم بخونم امیدوارم بتونم بخونمشون ^^

اگه میشه برای حاجت دلم صلوات بفرست :))))

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سلام سلام :))) چه تاپیک خوبیه من کتابایی که تازگیا خوندم عطر سنبل عطر کاج.نامه به کودکی که هرگز زا ...

سلام عزیزم خوش اومدی :)

چه کتابای خوبی خوندی...

سمفونی مردگان رو تمومش کن! یه کتابی میشه که تا آخر عمر فراموش نمی کنه. جزو بهترین هاس

سلام عزیزم خوش اومدی :) چه کتابای خوبی خوندی... سمفونی مردگان رو تمومش کن! یه کتابی میشه که ...

مچکرم😍

حتما میخونمش

میخوام کتاب استخوان خوک و دستهای جزامیُ بخونم این هفته

بعد تموم شدنش نظرمو میگم حتما :)))

اگه میشه برای حاجت دلم صلوات بفرست :))))

سلام سلام

پیداتون نیستااا

من داشتن و نداشتن رو تمومش کردم.

همونطور که حدس می زدم، ترجمه جنایت کرده بود در حق این کتاب. 

در کل از اشکالات ترجمه ای و نگارشی و حتی ویراستاری (در این حد که تو شناسنامه کتاب حتی عنوان انگلیسی رو هم غلط نوشتن) بگذریم، یه داستان بسیار هیجان انگیز و تاثیر گذار داشت. خوندن صحنه هاییش مثل دیدن فیلم اکشن بود. که خب البته ممکنه برای خیلی ها جذاب نباشه

اتفاقا فیلم ناخدا خورشید ناصر تقوایی هم اقتباسی از همین کتابه. من که نمی دونستم. واجب شد ببینمش.

قهرمان این کتاب هم مثل قهرمان پیرمرد و دریا، یه شخصیت مقاوم و وخونسرده که سعی می کنه با سختی های زندگی خودش رو تطبیق بده جوری که یکپارچگی شخصیتش حفظ بشه و دچار فروپاشی نشه. به این حالت (که تو فلسفه هم یه مکتب هست) می گن stoicism. همون مقاومت احساسی در برابر سختی ها. 

همینجور که از اسم کتاب معلومه، به اختلاف طبقاتی و فقر مالی و شرایط سخت زندگی کارگری (با یه کم کمونیسم) پرداخته شده ، مشخصا در طول دوره ی رکود اقتصادی امریکا تو دهه ی 1930

پیشنهادش می کنم؟ داستان رو بله، چون از همون قسمت اول کتاب فرو می رید تو هیجان و اکشن. و شیفته ی قهرمان می شید. و با تصاویر رنج و سختی ها، حس ناراحتی بهتون دست میده چون کاملا براتون ملموسه. اما ترجمه رو نه. پیشنهاد نمی کنم. اصلا اصلا اصلا. 

کتابی که این هفته می خوام بخونم: بارون درخت نشین از ایتالو کالوینو ترجمه ی مهدی سحابی.

کتاب معروفیه که اسمش رو زیاد شنیدم، نویسنده و مترجمش هم هر دو شناخته شده و سطح بالان. امیدوارم خوشم بیاد.

اگه کسی خونده خوشحال می شم نظرش رو بدونم 

سلام خانمای کتابخون

من میخوام فردا برم چندتا کتاب بخرم

پستاتونو خوندم ولی چند تا از بهتریناشو بهم پیشنهاد بدید لطفا

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  
سلام خانمای کتابخون من میخوام فردا برم چندتا کتاب بخرم پستاتونو خوندم ولی چند تا از بهتریناشو بهم ...

سلام عزیزم خوش اومدی

ببین خب بستگی به سلیقه ت داره. چند تا از کتابای مورد علاقه ت رو بگو.

اینا کتاب هایین که معمولا همه خوششون میاد:

بادبادک باز و هزار خورشید تابان از خالد حسینی (ترجمه ی رو زیبا گنجی و فریبا سلیمان زاده رو بگیر)

شما که غریبه نیستید از هوشنگ مرادی کرمانی

چراغ ها را من خاموش می کنم از زویا پیرزاد

عطر  سنبل عطر کاج از فیروزه جزایری دوما

کیمیا خاتون از سعیده قدس

دزیره

سلام عزیزم خوش اومدی ببین خب بستگی به سلیقه ت داره. چند تا از کتابای مورد علاقه ت رو بگو. اینا کتا ...

من مجردم کتاب چراغ ها را من خاموش میکنم فکر کنم برام جالب نباشه

رمان هم‌اگه فقط داستان باشه و هیچی ازش یاد نگیرم کلافم میکنه

چهاراثراز فلورانس و رهایی از melody beatie رو خوندم خوشم اومد

دا رو خوندم خیلی غصم گرفت برا همین دوس نداشتم

شازده کوچولو بامزه بود

سفر ارواح از مایکل نیوتن حوصله سربر بود

چیزهایی که مادرم نگفت و پدرم نمیدانست هم مفید بود

یکم بی حوصله ام.بیشتر کتابایی دلم میخواد بخونم که زیر پوستی بهم انگیزه و روحیه بده و سطح اطلاعاتم رو بالا ببره

حس میکنم خیلی از همه چی عقب موندم. میخوام با کتاب خودمو بکشونم بالا

شنیدم کتاب زمانی که من یک اثر هنری بودم هم کتاب انگیزشی و جالبیه

اوه رو هم امروز فروشنده میگفت کتاب پرفروشمونه. 

امروز کلی کتاب دیدم دلم میخواس همشونو بخونم ولی نمیدونستم بعد حوصله خوندنشونو دارم یا نه

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  
من مجردم کتاب چراغ ها را من خاموش میکنم فکر کنم برام جالب نباشه رمان هم‌اگه فقط داستان باشه و هیچی ...

سخت شد، چون از اینایی که گفتی به جز شازده کوچولو و چراغها... من هیچ کدوم رو نخوندم :))

من مجردم کتاب چراغ ها را من خاموش میکنم فکر کنم برام جالب نباشه رمان هم‌اگه فقط داستان باشه و هیچی ...

میتونی تو کتابفروشی چند صفحه اول رو بخونی ببینی جذبت می کنه یا نه، بعد بخری

مثلا کتاب لطفا گوسفند نباشید بد نبود ولی نمیدونم بیشعوری رو بخرم یا نه

اولش با اشتیاق چند صفحه رو خودنم ولی یهو بیقرار شدم

خیلی برام مهمه کتابی باشه که حوصلمو سر نبره

از خوندنش انگیزه بگیرم و بتونم زندگیمو ادامه بدم

مثلا کتاب لطفا گوسفند نباشید بد نبود ولی نمیدونم بیشعوری رو بخرم یا نه اولش با اشتیاق چند صفحه رو خ ...

سلیقمون خیلی متفاوته، من بیشتر ادبیات می خونم. اینایی که اسم بردی نمی دونم چطورین. بی شعوری رو هم نصفه رها کردم دوستش نداشتم. از این قبیل کتابها، فقط چهار میثاق برام جذاب و مفید بود، اونم چون شاید کلا فرهنگ بومی های قاره امریکا رو دوست دارم.

میتونی تو کتابفروشی چند صفحه اول رو بخونی ببینی جذبت می کنه یا نه، بعد بخری

آره باید یه چند خطشو بخونم یا از خود فروشنده ها کمک بگیرم

سلیقمون خیلی متفاوته، من بیشتر ادبیات می خونم. اینایی که اسم بردی نمی دونم چطورین. بی شعوری رو هم نص ...

آره منم فک کنم بیشعوری رو نتونم کامل بخونم

فردا میرم چهار میثاق هم یه نگاهی بهش میندازم ببینم چجوریه