2777
2789
عنوان

چالش کتاب هفتگی

| مشاهده متن کامل بحث + 13605 بازدید | 582 پست

کتاب دختری که از چنگ داعش گریخت رو تقریبا یه نفس دیشب تموم کردم. از اون کتاباس که به سختی می تونی زمین بذاری.

یه کتاب وحشتناک بود!

به شدت روی روح و روان آدم تاثیر میذاره، مخصوصا که می دونی این اتفاقات واقعین، و حتی شاید تو داری ورژن خیلی تلطیف شده ش رو می خونی. اگه آدم چند سال پیشم بودم، احتمالا تمام مدت خوندنش چشمام خیس اشک بود.

دردای کتاب رو به عمیق ترین حالت درک می کردم، نه فقط روحی که فیزیکی هم، و یه غم و اندوه شدید، یه ترس بزرگ، همراهم بود در طول خوندنش.

اینا شکنجه هایی هستند که گاهی برای خودم لازم می دونم. تجربه ای بود برام شبیه دیدن فیلم beasts of no nation

تجربه های دردناک و آزاردهنده، اما لازم. تا تو خواب خرگوشی نباشم.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بچه ها من یه لیست از 1001 کتاب یافتم نمیدونم لیست اصلیه یا نه ولی خب لینکشو می ذارم:

لیست سایت جیره ی کتاب: 1001 کتاب که باید 

پیش از مرگ خواند .  

لیست 1001 کتاب پیش از مرگ، که انگار آپدیت شده تره

خب. من خودم لیست دومی رو چک کردم (عنوان های این لیست انگلیسین) و بر اساس اون پیدا کردم کتابایی که خوندم و دارم و باید بخونم. جالب اینجاس حجم بزرگی از کتابای این لیست ترجمه نشده ن. حالا من نمی دونم اعتبار این لیست چقدره. اما خب یادمه یه لیست دیگه هم آخر کتاب گتسبی بزرگ چاپ شده بود، اون فکر کنم 100 کتاب برتر قرن بیستم بود. تا چند روز دیگه اونم چک می کنم و می ذارم. شما هم اگه دوست داشتید یه نگاهی بندازین و کتابایی که خوندید بنویسید ، یا اونایی که می خواید بخونید. هم فانه هم معرفی کتاب محسوب می شه

سلام سلام

کتابی که تازه شروع کردم: داشتن و نداشتن از ارنست همینگوی

فقط امیدوارم ترجمه ش خوب باشه، چون من قبلا از ترجمه های خجسته کیهان کتاب به سوی فانوس دریایی رو خونده بودم و اصلا ترجمه ی خوبی نبود برام

من به جز پیرمرد و دریا ، فقط چند تا داستان کوتاه از همینگوی خوندم. و عاشق سبکش تو داستان کوتاهم. باید ببینم این رمان چطوریه. 

سلام بچه ها

من اومدم يه كتاب بسيار بسيار عالي رو معرفي كنم

كتاب خداوندگار مگس ها از  گلدينگ

جزو ١٠٠١ كتابيكه قبل از مرگ بايد خوند

كتاب مربوط به يه هواپيماس كه سقوط ميكنه تو يه جزيره ناشناخته و فقط يه دسته پسر نوجوان و كودك زنده ميمونن و يه جامعه تشكيل ميشه

اوايل همه چي خوب و عالي پيش ميره تااينكه شر وجودي انسان برانگيخته ميشه همرو به جنگ و خونريزي و بدي ميكشونه!

٥٠ صفحه اول به كندي ميگذره ولي بعدش به قدري جذابه كه نميتوني ازش دل بكني!

١٠٠٪‏ پيشنهاد ميكنم حتما بخونين كتابيكخ واقعا دنياي امروزي مارو به تصوير كشيده

ازاون كتاباس كه روحن و ذهنو و تفكراتو صيقل ميده😉

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

سلام بچه ها منم شرکت کردم کتابی که هفته پیش خوندم

پایی که جاماند خاطرات اسارت سید ناصر حسینی معرکه اس یعنی نمیتونی بذاریش زمین اصلا تو کتابی انگار فقط تا ده دوارزده فصل اولش کسل کننده بود تقریبا تا قبل اسارت

قدر لحظه هامون  بیشتر بدونیم شاید همین الان که توش هستیم بهترین لحظه ی عمرمون باشه☺
سلام بچه ها من اومدم يه كتاب بسيار بسيار عالي رو معرفي كنم كتاب خداوندگار مگس ها از  گلدين ...

مرررررررسی

عه اصلا فکر نمی کردم این کتاب باشه :))

منم دارم کتابشو اما هنوز نخوندم.

چقد کتابای خوب نخونده م زیاد شده، خاک تو سرم :))

سلام بچه ها منم شرکت کردم کتابی که هفته پیش خوندم پایی که جاماند خاطرات اسارت سید ناصر حسینی معرکه ...

سلام خوش اومدی و ممنون :*

کتاب خیلی جالبی باید باشه 

مرررررررسی عه اصلا فکر نمی کردم این کتاب باشه :)) منم دارم کتابشو اما هنوز نخوندم. چقد کتابای خوب ...

اره والا چقد كتاب داري🤓

من تا ارديبهشت از بقيه كتاب ميگيرم ايشالله نمايشگاه كل حقوقمو ميدم براي كتاب😎

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
مرررررررسی عه اصلا فکر نمی کردم این کتاب باشه :)) منم دارم کتابشو اما هنوز نخوندم. چقد کتابای خوب ...

مرسی این هفته هم  کتاب نماز مولف آقای قرائتی هستن حجمش کمه اما ترغیب میکنه آدمو واس نماز

قدر لحظه هامون  بیشتر بدونیم شاید همین الان که توش هستیم بهترین لحظه ی عمرمون باشه☺

جلد دوم کتاب سینوهه رو میخونم با ی کتاب دیگه به اسم ذهنیت میلیونر

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋
من خوندمش. بدک نیست. من باور این جور حرفا یه کم برام سخت و غیرمنطقیه

من خوندمش 

برام سخت نیست باورش چون شوهر یکی از دوستام تعریف می کرد که با همین روش ها از کارگری پولدار شدن 

البته نا گفته نماند که الان رابطش با زنش خوب نیست 

استارتر اميدوارم خودت زود به زود بياي به اين تاپيك

تاپيكاي اين مدلي زياد بودن كه بخاطر نبود استارتر خاموش شد😢

دلم نميخواد اين تاپيك خلوت بشه

كتاب هفته گذشته من سال هاي سگي از ماريو بارگاس يوسا هست كه فقط ١٥٠ صفحه شو خوندم به دليل اينكه سنگينه نميتونم تو راه محل كارم بخونم

پس ميزارمش براي عيد كه خونه ام

قراره فردا برام يه عالمه كتاب جديد بياد كه حتما اين هفته يه كتابو تموم ميكنم

استارتر اميدوارم خودت زود به زود بياي به اين تاپيك تاپيكاي اين مدلي زياد بودن كه بخاطر نبود استارتر ...

اره نمیدونم کجا رفته استارتر!!!!؟

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋