2777
2789
عنوان

چالش کتاب هفتگی

| مشاهده متن کامل بحث + 13605 بازدید | 582 پست
کتاب حکایت دولت و فرزانگی عالیه  روانشناسیه و کمه  من کامل نخوندمش فقط اینجا رو خوندم که ...

من خوندمش. بدک نیست. من باور این جور حرفا یه کم برام سخت و غیرمنطقیه

همونه، سانتا عنوان انگلیسیشو نوشت. به فارسی ترجمه ش کردن عطر سنبل عطر کاج. واقعا خیلیییی خنده داره

عاره فهمیدم😅

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اینو از بچگی اسمش رو زیاد شنیدم. فکر کنم فیلمش هم هست. اما نخوندمش :(

فیلمشو ندیدم ولی یه رمان غم انگیزه بیشتر داستان زندگی و تبعات انتخاب های آدمو نشون میده اگر رمان دوست دارین میتونه واستون جالب باشه بعضیاهم پرنده مرغزار ترجمش کردن

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.
بچه ها من خيلي ناراحتم از كتاب اين هفته ام فقط ٧٠ صفحه خوندم يني چون بيشتر اين هفته رو خونه بودم اصل ...

وای خیلی فضولیم گل کرده :))

حدس می زنم یکی از کتابای امریکای لاتین باشه. خوندن اونا واسه من خیلی کند پیش می ره

راستی خوبه لیستشو پیدا کنیم اینجا بذاریم و در موردش حرف بزنیم. سعی می کنم امروز انجام بدم اگه شد

داشتم از پستای قدیمی می خوندم ندیده بودم سانتا توضیح داده براتون، داشتم میومدم پستمو پاک کنم که دیدی ...

😁

سلام بچه ها. من شرمندم یه مدت کلا کتاب دستم نگرفتم. بالاخره کف خیابون رو تموم کردم. جالب بود. پشت ...

آرررره من عاشق اینجور موضوعاتم.نویسنده ش کی بود؟ می تونی بگی از کدوم موضع نگاه کرده به قضیه؟

شوهر آهو خانم رو کسی خونده؟  یه بار چند سال پیش شروع کردم ولی زیاد جلو نرفتم ولش کردم.  ...

من نخوندم ولی دیده بودم بچه ها در موردش حرف زدم. آها فکر کنم پارمیدا خونده بود و تعریف می کرد. من فقط فیلمشو نصفه نیمه دیدم

فیلمشو ندیدم ولی یه رمان غم انگیزه بیشتر داستان زندگی و تبعات انتخاب های آدمو نشون میده اگر رمان دوس ...

فکر کنم سبکش تو مایه های غرور و تعصب باشه، درسته؟

فکر کنم سبکش تو مایه های غرور و تعصب باشه، درسته؟

نه اصلا در واقع بیشتر راوی تلخی های زندگیه تا عشق داستان از کودکی یه دختر بچه تا عاشق شدن ازدواج کردن ورود به عشق ممنوعه بچه دارشدن و بزرگ شدن فرزندانشه بیشتر بگم اسپویل میشه😊

خب... ملت عشق...

ببینید موضوعش خیلی خوب بود. اما بد پرداخته شده بود . من نمیدونم به خاطر ترجمه ش بود یا چی. ولی بعید می دونم حس می کنم متن اصلی همینجوری بوده. همونطور که گفتم ، در حد رمانهای پرفروش امریکایی بود نثرش. یعنی شما زیبایی ادبی نمی بینید. هنر نویسنده رو نمی بینید. صرفا یه داستان برای شما تعریف می شه. و متاسفانه به نظر من داستان جوری تعریف شده که به مذاق غربیا خوش بیاد. یعنی تقریبا هیچ شباهتی بین چیزی که ترسیم میشه، با چیزی که ما شرقیا از محیط و تاریخمون تو ذهنمون هست، وجود نداره. دقیقا مثل دیدن یه فیلم هالیوودی! 

کتابش چند تا راوی مختلف داشت. اما تقریبا هیچ کدوم از راوی ها برای من قابل باور نبودند. تو بحث راوی همیشه این سوال هست که آیا راوی قابل اعتماد هست یا نه. خواننده گول راوی رو می خوره ، یا میتونه تشخیص بده واقعیت چی بوده، غیر از اون که راوی می گه. مثلا رمان لولیتای ناباکوف رو در نظر بگیرید (من خودم کامل نخوندمش) راوی یه پدوفیله، اما خواننده باهاش انقد همذات پنداری می کنه که ممکنه خطاهاش رو متوجه نشه! در این حالت راوی به شدت قابل باور و تاثیر گذاره، اما اصلا قابل اعتماد نیست. چون داره واقعیت رو جور دیگه ای به خورد شما می ده.

پس راوی باید اول از همه قابل باور باشه، شما قبولش کنید و باورش کنید، بعد شک کنید به قابل اعتماد بودنش.

اما راوی های ملت عشق اصلا برای من قابل باور نبودن. نمی دونم شاید ذهن من زیادی شرقیه. و همه چی برام یه استاندارد پیدا کرده.

من قبلا در مورد زندگی شمس و مولانا کتاب کیمیا خاتون رو خونده بودم. مطالب دو تا کتاب، خیلی با هم تفاوت دارن. در واقع من برای بعضی مطالب ملت عشق سندیت تاریخی نتونستم پیدا کنم. گرچه در کل رمانهای تاریخی، تخیلی هستند. و این بطن مطلبه که مهمه

و بطن مطلب، برای من چیز جدیدی نبود. 

در کل من ترجیح می دم نویسنده ی کتاب من رو یه فرد باهوش تصور کنه - نه شبیه یه تماشاچی فیلم، که باید حتما در طول خوندن کتاب سرگرم شه.

ولی خب ، کتاب جالبی هم بود. از اون کتابایی که فکر می کنم هر کسی بخونه نه ضرر کرده نه سود خاصی. می شه به عنوان یه تجربه ی معمولی و گذرا بهش نگاه کرد

و باید از اول هم اینو حدس می زدم . کتابای دوره ای. کتابایی که یهویی معروف می شن و همه می خوان بخونن و  - خب از تعداد عکسهای جلد این کتاب توی اینستاگرام هم میشد فهمید. 

ولی از اون طرف، چه اشکالی هم هست از این کتابا بخونیم.

من پیشنهاد می کنم؟ بله. اما انتظار بالا نداشته باشید. یه کتاب سرگرم کننده س. منو به ذوق نیورد، شگفت زده نکرد، از جام بلندم نکرد، بهم احترام نذاشت! منم اونقدر جذبش نشدم!

آرررره من عاشق اینجور موضوعاتم.نویسنده ش کی بود؟ می تونی بگی از کدوم موضع نگاه کرده به قضیه؟

محمدرضا حدادپور جهرمی

داستان از زبون یه مامور امنیتیه که داره پرونده رو بررسی می‌کنه.

دختر شهریوری من😍جانی و دلی، ای دل و جانم همه تو😘😍

کتابی که الان دستمه و شروع کردم : دختری که از چنگ داعش گریخت.

حدود 60 صفحه شو خوندم. و وای که ترسناک و ناراحت کننده س... ترسناک چون می دونی این اتفاقا همه واقعی بودن. تصاویرش رو تو اخبار دیدی. و فکر می کنی دور نبوده این جریانا، می تونسته سر تو هم بیاد... ماجرای خانواده های ایزدی عراق که با داعش مواجه شدن. هنوز جلوتر نرفتم

خب... ملت عشق... ببینید موضوعش خیلی خوب بود. اما بد پرداخته شده بود . من نمیدونم به خاطر ترجمه ش بو ...

قسمت هایی از کتاب ملت عشق که دوست داشتم و برام جالب بود: (کلیک کنید بزرگ میشه)

وای خیلی فضولیم گل کرده :)) حدس می زنم یکی از کتابای امریکای لاتین باشه. خوندن اونا واسه من خیلی کن ...

نميگم😁

٤شنبه ان شالله حتما نقدشو براتون ميزارم

منم نميدونستم وقتي چندتا نقد ازش خوندم فهميدم چون كتاب عاريه ايه و از كسي گرفتم كه فقط كتاب ميخره و اصلا نميخونه اينم به پيشنهاد فروشنده گرفته😐

صد صفحه اش مونده تا اينجاش عالي بود عاليييي به جز ٥٠ صفحه اول

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️