2777
2789
عنوان

چالش کتاب هفتگی

| مشاهده متن کامل بحث + 13605 بازدید | 582 پست
استارتر جون سلام چی میخونی در چه حالی؟

سلام خوبی؟ من گیر کردم رو همون ملت عشق. اخراشه خدا رو شکر. همش منتظرم تمومش کنم بعد بیام اینجا رو بخونم و ج بدم. این چند روز تمرکز کافی نداشتم

سلام خوبی؟ من گیر کردم رو همون ملت عشق. اخراشه خدا رو شکر. همش منتظرم تمومش کنم بعد بیام اینجا رو بخ ...

آها آخه گفتین خوشم نیومد فک کردم نخوندینش دیگه😊

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها من خيلي ناراحتم از كتاب اين هفته ام فقط ٧٠ صفحه خوندم يني چون بيشتر اين هفته رو خونه بودم اصلا سمتش نرفتم عادت كردم تو مترو كتاب بخونم😣

فك كنم اين هفته ام بااين كتاب مشغول باشم😔

اسمشو نميگم ولي يكي از ١٠٠١ كتابيكه كه حتما بايد تو طول زندگي خونده بشه

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

سلام بچه ها.

من شرمندم یه مدت کلا کتاب دستم نگرفتم.

بالاخره کف خیابون رو تموم کردم. جالب بود.

پشت پرده بعضی از اتفاقای انتخابات سال ۸۸.

اگه به این جور موضوعات علاقه دارین از دستش ندین.

دختر شهریوری من😍جانی و دلی، ای دل و جانم همه تو😘😍

سلام من اومدم بعد از یه دوره ی تنبلی طولانی و شلوغ بودن سرم، که فقط تونستم تو این مدت ملت عشق رو تموم کنم و دیروزم دختری از چنگ داعش گریخت رو شروع کردم

سلام  اگه اهل رمانهاي خارجي هستين حتما حتما برادران كارامازوف از داستاسوفسكي و همينطور انا ...

مادر رو وقتی خیلی بچه بودم یه نسخه ی خیلی قدیمیش رو خوندم و تقریبا الان هیچی یادم نیست فکر کنم همون موقع هم هیچیشو نفهمیدم چون مفاهیم سیاسیش رو درک نمی کردم

و برادران کارامازوف هم روم سیاه، خیلی وقته گرفتم و نخوندم. از بس زیاده می ترسم برم سراغش. و چون یه جورایی اوج کار داستایوفسکی محسوب می شه دوست داشتم اول بقیه کاراشو کامل بخونم بعد برم سراغش. مثلا بعد از خوندن جنایت و مکافات.

اهان حتما رمانهاي جنايي_روانشناسي سيدني شلدون رو هم يه بار حداقل يكيشونو بخونيد 

مرررررررسی . حتما . من عاشق رمانای جنایی ام مخصوصا آگاتا کریستی. سیدنی شلدون هنوز نخوندم. دوست دارم اینجور رمانا رو پی دی افش رو شبای تابستونی تا صبح بیدار بمونم و یه سره بخونم

دیشب کتاب funny in Farsi  از فیروزه جزایری دوما رو خوندم ، کتاب خوبی بود از اول تا آخر کتاب لبخ ...

مررررسی سانتا جونم :* چه سریع خوندیش :)) 

انگلیسیشو دانلود کردی؟ اگه می تونی لینکشو بذار مرسی

عطر سنبل عطر کاجش خیلی قشنگتره من با اون قهقهه میزدم😁

همونه، سانتا عنوان انگلیسیشو نوشت. به فارسی ترجمه ش کردن عطر سنبل عطر کاج. واقعا خیلیییی خنده داره

سلام فیلی جون مرسی ازتاپیک خوبت😍.....اون هفته به پیشنهادشماوچندتادوستان کتاب جنس ضعیف اوریانافالاچ ...

قربونت عزیزم :*

وای نامه برای کودکی که هرگز زاده نشد هیچ وقت تکراری نمی شه واسم . عالیه عالی

دقیقا قسمت مورد علاقه من از جنس ضعیف هم همون بخش مربوط به زنای قدرتمند بومی بود

اوریانا فالاچی یه کتاب دیگه هم داره، زندگی جنگ و دیگر هیچ، که لیلی گلستان ترجمه کرده. در مورد جنگ ویتنامه. من هیچ وقت نتونستم کامل بخونمش از بس که ناراحت کننده س.