2777
2789
عنوان

چالش کتاب هفتگی

| مشاهده متن کامل بحث + 13605 بازدید | 582 پست
حالاام کتاب جنایات ومکافات شروع کردم.....دلم میخوادبدونم نظرکساییکه خوندن چیه؟

من نصفه رها كردم😕

خيلي كند پيش ميره خيليييي

بزودي ميرم دوباره سمتش ولي فعلا نهههههه

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من نصفه رها كردم😕 خيلي كند پيش ميره خيليييي بزودي ميرم دوباره سمتش ولي فعلا نهههههه

ااا....میدونی کتاب باید باسلیقه وروحیه آدم جورباشه.....اگه اینطورباشه تاکتابوتمام نکنی ول کن نیستی...ولی اگه نباشه معمولا نصفه رهامیشه....من دوتاکتاب بعداز اوریاناخوندم نصفه رهاش کردم....اصلانتونستم باهاشون ارتباط برقرارکنم....امیدوارم اینطورکه میگی برامن نشه چون روش حساب بازکردم😄

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤

كتاب هفته گذشته ام " زنداني كازابلانكا" از دكبري موريس

كتاب بقول شما هندي واره و اگر داستان عاشقانه دوس ندارين سمتش نريد

كتاب ١٥٠ صفحه اس و قيمتش ٦٠٠٠ تومنه

داستان دختريه كه بخاطر مسايل مالي بايكي از خودش خيلي بزرگتر ازدواج ميكنه و مرد هيچ عشقو علاقه اي بهش نداره تازه براي مسايل سياسي ازش استفاده ميكنه با پوشوندن لباس بازو اينا

ولي جرياني پيش مياد كه زندگي دختر عوض ميشه

كتاب ١/٤ از زبان دختر نوشته شده و مابقي از طرف فرد سومي بيان ميشه 

با تمام وحود دوسش داشتم و نميتونستم يك لحظه ام زمين بزارم

چون ابتداش در حاله و كنجكاويو تحريك ميكنه كه در گذشته چه اتفاقاتي افتاده

تا هفته آينده♥️

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
ااا....میدونی کتاب باید باسلیقه وروحیه آدم جورباشه.....اگه اینطورباشه تاکتابوتمام نکنی ول کن نیستی.. ...

شايد باورتون نشه ولي من هيچ كتابو نصفه رها نكردم!و تا صفحه ٣٥٠ بزور خودمو كشوندم البته تو دوره اي از زندگيم اينو خوندم كه اصلا آرامشو تمركز نداشتم و مطمينا اين موضوع در نصفه رها كردنش دخيله!

ان شالله ٢ هفته آينده از اواسط حتما شروع ميكنم

چون كتاب عاريه ايه و بايد تا عيد تحويلشون بدم😉

شايد باورتون نشه ولي من هيچ كتابو نصفه رها نكردم!و تا صفحه ٣٥٠ بزور خودمو كشوندم البته تو دوره اي از ...

آهان...درسته....شرایط روحی آدمم براشروع وادامه خوندن کتاب خیلی موثره....مرسی دوستم

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
عطر سنبل عطر کاجش خیلی قشنگتره من با اون قهقهه میزدم😁

عطر سنبل عطر کاج همونه که به این اسم ترجمه شده ، البته من یه کم سخت خنده ام .

منم باردار نیستم 🙈 اما یه آرزوی مهم دارم که باید تا یه ماه دیگه بهش رسیده باشم ، مرسی که برام صلوات میفرستین 😘
عطر سنبل عطر کاج همونه که به این اسم ترجمه شده ، البته من یه کم سخت خنده ام .

آها عاخه یه خندیدن بدون لهجه یا همچین چیزیم داره جلد دومشه فک کردم اونه البته شما خیلی سخت خنده این فک کنم

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.
آها عاخه یه خندیدن بدون لهجه یا همچین چیزیم داره جلد دومشه فک کردم اونه البته شما خیلی سخت خنده این ...

موافقم

منم عطر سنبل عطر كاج رو واقعا دوست داستم بنظرم خيلي شيرين بيان شده بود

خوشبحاتون من کلی کتاب نصفه نیمه دارم 

عيبي نداره سعي كن فقط چندتا كتابو باهم شروع نكني 

همين هفته اي ١ كتابو سعي كن تموم كني خوب پيش ميره

عيبي نداره سعي كن فقط چندتا كتابو باهم شروع نكني  همين هفته اي ١ كتابو سعي كن تموم كني خوب پيش ...

راستش نمی تونم 

الان کتابراه رو ریختم رو گوشیم 

فیدیبو رو هم ریختم 

200 300 تا کتاب هم دارم 

اما باز کتاب می خرم 10 صفحه یا 200 صفحه می خونم و می پرم سر یه کتاب دیگه 

موافقم منم عطر سنبل عطر كاج رو واقعا دوست داستم بنظرم خيلي شيرين بيان شده بود

😊

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.

استارتر جون سلام چی میخونی در چه حالی؟