2777
2789
عنوان

چالش کتاب هفتگی

| مشاهده متن کامل بحث + 13583 بازدید | 582 پست
الان من توي نت سرچ كردم فكر كنم داستان ملال انگيز منظورتون باشه اگر همونيه كه در ارتباط با مرگ ؟؟

اینو پیدا کردم امیدوارم خوب باشه ترجمه ش

http://seemorgh.com/culture/literature/story/141315-141315/

فیلمشم هست عزیزم ، من پیش از تو رو فیلمشو دیدم پس از تو رو کتابشو خوندم هردو قشنگ بود

آره ولی خب می دونی همیشه ترجیح میدم اول یه کتاب رو بخونم و بعد فیلمشو ببینم. اینجوری تخیل آدم آزادتره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این هفته می خوام ملت عشق رو بخونم که خیلی معروفه.  کدوماتون خوندین؟  بیاین و نظرات ...

نام من سرخ اورهان پاموک رو خوندم دوست داشتم گاهی وقتها بعضی بخشهاش رو چند بار میخوندم از دوست داشتن  

به دیگران اجازه ندهید تا زندگیتان را رنگ آمیزی کنند، شاید جز رنگ سیاه رنگ دیگری نداشته باشند!!
نام من سرخ اورهان پاموک رو خوندم دوست داشتم گاهی وقتها بعضی بخشهاش رو چند بار میخوندم از دوست داشتن ...

عه پس خیلی قشنگه. می تونی بگی به طور کلی در مورد چیه؟ 

در مورد چنتا استاد نقاش سلطنتیه یکی از این استاد ها به قتل می رسه داستان حول قتل و عشق میگرده یه فضای جادویی داره هر فصل از زبان یکیه حتی شیطان منو که غرق کرد توو خودش دلم نمیومد پایین بزارمش

به دیگران اجازه ندهید تا زندگیتان را رنگ آمیزی کنند، شاید جز رنگ سیاه رنگ دیگری نداشته باشند!!

سلام 

اگه اهل رمانهاي خارجي هستين حتما حتما برادران كارامازوف از داستاسوفسكي و همينطور انا كارنينا از تولستوي و مادر از ماكسيم گوركي رو حتما بخونين 

البته  طول ميكشه خوندنشون 

چون سبك نگارششون متفاوته 

سلام  اگه اهل رمانهاي خارجي هستين حتما حتما برادران كارامازوف از داستاسوفسكي و همينطور انا ...

سلام کتابهای روسی رو دوست دارم ممنون از پیشنهاداتت

سلام  اگه اهل رمانهاي خارجي هستين حتما حتما برادران كارامازوف از داستاسوفسكي و همينطور انا ...

منم بهت کتاب خنده در تاریکی ناباکوف رو پیشنهاد میکنم 

دیشب کتاب funny in Farsi  از فیروزه جزایری دوما رو خوندم ، کتاب خوبی بود از اول تا آخر کتاب لبخند ملیحی روی لبهام بود ولی اینکه بخوام قهقهه بزنم یا خیلی خنده دار باشه ، نه .

مشکل اصلی کتاب هم عدم پیوستگی زمانی مطالبش بود درسته که نویسنده خاطراتش رو موضوع به موضوع بیان کرده بود ولی ترتیب زمانی رو رعایت نکرده بود و این هم سردرگمی ایجاد میکرد هم از شیرینی کتاب کم می کرد.

منم باردار نیستم 🙈 اما یه آرزوی مهم دارم که باید تا یه ماه دیگه بهش رسیده باشم ، مرسی که برام صلوات میفرستین 😘
دیشب کتاب funny in Farsi  از فیروزه جزایری دوما رو خوندم ، کتاب خوبی بود از اول تا آخر کتاب لبخ ...

عطر سنبل عطر کاجش خیلی قشنگتره من با اون قهقهه میزدم😁

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.
راستش منم صد صفحه خوندم دیگه ادامه ندادم خیلی سطح پایینه نثرش در حد رمان نوجوانایی مثه توایلایت و ...

عاره یه جوریه!😅

یه رمان خوب خوندم 

مرغان شاخسار طرب خیلی جالب بود

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.

سلام فیلی جون

مرسی ازتاپیک خوبت😍.....اون هفته به پیشنهادشماوچندتادوستان کتاب جنس ضعیف اوریانافالاچی روخوندم....خب این نویسنده واقعاقلمش عالیه....اینوازکتاب اولی که ازش خوندم خیلی واضح متوجه شدم...کتاب نامه به کودکی که هرگززاده نشد......حرف نداشت...تویه روز همشوخوندم....

جنس ضعیف کتاب خوبی بود ولی راستش دلم گرفت...خصوصاازنتیجه گیری آخرش.....تکه های جذابی داشت...خصوصااونجاکه از طایفه مادرسالار زنان مالزی تعریف میکرد وکل انتظارات ورفتارایی که تواکثرجوامع مردنسبت به زن داره برعکسش تواون طایف بود....چقدر همچین رفتاری ازطرف زنان اون طایفه بنظرم خودخواهانه اومددرحالیکه ما یه عمر همه ایناروبراخودمون براحتی قبول کردیم!!!!!!!والبته روزبروز بهش دامن میزنیم.....

خوشحال شدم این کتابوخوندم چون درموردخیلی چیزانظرم تغییرکردودیدموعوض کرد

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤