2777
2789
عنوان

حالم از مامانم بهم میخوره

2777 بازدید | 118 پست

امشب داداش بزرگم گف دختر هیچ حقی از خونه نداره بچش هم بچه این خونه حساب نیس و نوه حساب نمیشه بچه فقط بچه های ما پسرا حساب 

اینارو گف چون بابام ارثیه زمین گرفته اینجوری میگ ک مبادا من حقی بخام

حالا من خودم وضعم خوبه اصلا نه زمین مهمه واسم ن پول

من ناراحت شدم زدم زیر گریه

مامانمم میگ راس میگ دختر جایی خونه پدرش نداره نوه تو نوه ما نیس نوه پدر بزرگشه ینی پدرشوهرم

حالا ب خنسی میخورن منم داداشام مشکل دارن منمو شوهرم

فقط تو کمبودا منو میخانو دخترشونم

دلم میخاد برگردم خونه ولی خب بد ۸ ماه اومدم شهرستان

رومم نمیشه ب شوهرم چیزی بگم

کوردم  من دختر کاوه اهنگرم من بزرگ شده کوه های زاگرسم خدایا خاکمو مرز های کشورمو خیلج تاابد فارسم رو از همه بد خواهانش در امون بذار خدایا نذار کشورم به تاراج بره

نمیدونم چرا نمیتونم باور کنم یه خانواده تو این زمونه با دخترش همچین رفتاری بکنه.اخه مگه میشه.

تاپیکای قبلی برای کس دیگه ای بوده و من به تازگی وارد این اکانت شدم.لطفا از اون تاپیکا سوال نپرسید

مامانمم وایساده تو روم بهم میگ حق نداری ناراحت شی واقعیت اینه

میگم پس چرا زنگ میزنین فرتو فرت بچه رو بیار ببینیم🥲 هبچی نمیگه

کوردم  من دختر کاوه اهنگرم من بزرگ شده کوه های زاگرسم خدایا خاکمو مرز های کشورمو خیلج تاابد فارسم رو از همه بد خواهانش در امون بذار خدایا نذار کشورم به تاراج بره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چرا نمیتونم باور کنم یه خانواده تو این زمونه با دخترش همچین رفتاری بکنه.اخه مگه میشه.

امشب ی لحظه حس کردم روح از تنم جدا شد خیلی رک گفتن جایی نداری اینجا

پاشو وسایلتو جمع کن و فردا برو خونتون

بگو مادرم یکم مریض احوال شدن احتیاج ب تنهایی داشتن 

گفتم مزاحم نشم 

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

من بودم میرفتم هیچ وقت هم نمیومدم برای چی موندی وقتی اینجوری باهات حرف میزنن مگه میشه آخه 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

من جای تو بودم ازشون شکایت میکردم

من ارثیه نمیخام دنبال چیزی نیستم ک

خونواده ایرانی همینه منم چندماهی میشه بخاطرهمین مسائل باخونوادم قطع ارتباط کردم اصلانمیرم اگه بمیرمم ازشون کمک نمیخام ولی وقتی یادفداکاریای خودم میفتم بغض میکنم چراانقدبه خودم ظلم کردم

قسم به حقارتِ واژه و شکوه سکوت، که گاه شرح حال آدمی ممکن نیست
من بودم میرفتم هیچ وقت هم نمیومدم برای چی موندی وقتی اینجوری باهات حرف میزنن مگه میشه آخه

بخدا بدترشم گف مامانم 

من بهش گفتم من زمین نمیخام تو ک مادری چرا اینجوری میگی میگ واقعیته

حالا من خر پول گذاشتم کنار ببرم بلفارو پلاستی کنم چشاشو

پاشو وسایلتو جمع کن و فردا برو خونتونبگو مادرم یکم مریض احوال شدن احتیاج ب تنهایی داشتن گفتم مزاحم ن ...

ب شوهرم چی بگم قرار بود ۲۰ روز بمونم ی هقته هم نشده

برگرد دیگم نیاااا اه حرصم گرفت

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋