2777
2789
عنوان

حالم از مامانم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 2777 بازدید | 118 پست
مسیر خیلی دوره پسرم کوچیکه لحظه شماری میکرد بیارمش اینجاظهر علنا داداشم بهم گف ن از خودت خوشم میاد ن ...

اشتباه میکنی خب چرا موندی؟ اشتباه از خودته عزیزم راهت خیلی دوره برو واقعا به همسرت بگو دلم برای زندگی تنگ شده می‌خوام بیام 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشتباه میکنی خب چرا موندی؟ اشتباه از خودته عزیزم راهت خیلی دوره برو واقعا به همسرت بگو دلم برای زندگ ...

بد ۸ ماه اومدم دلم واسه خونه تنگ شده بود افسردگی بی کسی تنهایی همع اینا منو اینجا میاره از سر بی کسیمه 

کوردم  من دختر کاوه اهنگرم من بزرگ شده کوه های زاگرسم خدایا خاکمو مرز های کشورمو خیلج تاابد فارسم رو از همه بد خواهانش در امون بذار خدایا نذار کشورم به تاراج بره

حالا برعکس مادرشوهر پدرشوهرمن از پسرا میکنن میدن ب دخترشون گفتن سهمش هم باید عین پسرا باشه 

اسی جوابشون بده اتفاقا زبون نداری براهمین بگو اگه دختر سهمی نداره دادگاه مشخص میکنه میشینن سرجاشون

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

منم شهر غریبم هر بار میرم خونه بابام یعنی سالی یکبار هم بیشتر نمیرم یه تیکه اینجوری می ندازن.بعد من ...

آدمیزاده بخدا منم خیلی دوستشون دارم حالا من مجردم هستم جایی ندارم ولی واقعا اگه خونه خودمو داشتم سالی یکبار سر میزدم 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

حالا برعکس مادرشوهر پدرشوهرمن از پسرا میکنن میدن ب دخترشون گفتن سهمش هم باید عین پسرا باشه اسی جوابش ...

مامانم شرو میکنه نفرین

کوردم  من دختر کاوه اهنگرم من بزرگ شده کوه های زاگرسم خدایا خاکمو مرز های کشورمو خیلج تاابد فارسم رو از همه بد خواهانش در امون بذار خدایا نذار کشورم به تاراج بره

بد ۸ ماه اومدم دلم واسه خونه تنگ شده بود افسردگی بی کسی تنهایی همع اینا منو اینجا میاره از سر بی کسی ...

راست میگن از دل برود هر انکه از دیده برفت.شوهرمون میدن بعدم نمی خوان دیگه ببیننمون

مامانم شرو میکنه نفرین

بگو سر پیریت ببینم کدومش بهت سر میزنن

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

عزیزم.درکت میکنم منم سالی یکبار میرم خونه ی بابام .هر بار هم چنین اتفاقی میفته.

بجون پسرم من اصلا چیزیم نمیگم هربار میخان یجوری اذیتم کنن

نمیدونم چرا نمیتونم باور کنم یه خانواده تو این زمونه با دخترش همچین رفتاری بکنه.اخه مگه میشه.

نفست از حتی گرم بلند میضه 

وَعَسَىٰ أَن تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَىٰ أَن تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَّكُمْ ۗ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنتُمْ لَا تَعْلَمُونَ(سوره بقره، آیه ۲۱۶)«و بسا چیزی را خوش نداشته باشید در حالی که خیرِ شما در آن است، و بسا چیزی را دوست بدارید در حالی که شرّ شما در آن است، و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید.»ما می‌خواهیم، اما او می‌داند...و آن‌چه او سازد، همان خیرِ ماست.«وَاللهُ یَعلَمُ وَأَنتُم لَا تَعلَمونَ»(سوره بقره، آیه ۲۱۶)

بگو سر پیریت ببینم کدومش بهت سر میزنن

بخدا عمل کردا چند بار داداشام بزور اومدن پیشش بیمارستان ک کلا نیومدن

2790
2778
2791
2779
2792