2777
2789
عنوان

حالم از مامانم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 2777 بازدید | 118 پست

عزیزم این واقعیته اکثر خونواده های ایرانیه،هنوز که روت به روشون باز نشده برگرد خونت،یه مدت تماس نگیر باهاشون و کلا مثل قبلا نباش..به همسرتم هیچی نگو اصلا نباید بفهمه..منم تجربه کردم حال تورو..بسپار ب خدا،نه بخاطر ارث و میراث بخاطر دل شکستت

خیلی بدهمن الان میخام برم نمیتونم میخام بمونم نمیتونم هیچ جایی ندارم

بنظرم تو این دور زمونه شوهرت تنها نزار 😢

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیچاره ما دخترا 😭😭💔

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

من تهران تنهام بخدا جایی رو ندارم افسردگی گرفتم شوهرم گف برو حالو هوات عوض شه 😭

ما چقد بدشانسیمم گناهمون دختر بودنع😭😭😭😭💔💔

میزدی تو دهن داداشت میگفتی قهوه ای نخور تو مادرتم ببخشید ولی یه احمق ب تمام معناست من حات بودم حال جفتشون میگرفتم با بابام خوب میشدم ارث میگرفتم تا جر بخورن همون عروسا میخوان کوفت کنن ولی دختر نه؟! بزار خوابشو ببینن

من ارثیه نمیخام دنبال چیزی نیستم ک

خواهش میکنممم برگرد خونتت

خواهش میکنممم برگرد خونتت

نمیشه ابروم میره فردا ب بابام میگم

کوردم  من دختر کاوه اهنگرم من بزرگ شده کوه های زاگرسم خدایا خاکمو مرز های کشورمو خیلج تاابد فارسم رو از همه بد خواهانش در امون بذار خدایا نذار کشورم به تاراج بره

اصلا بابام خونه نبود خبر نداره بمن میگ تو یطرف همه اینا یطرف

خوش به حالت حداقل بابات خوبه

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

باور کردن یا نکردن شما چیزی رو تغییر نمیده خیلی زیاده این رفتارا

مگه من گفتم که تغییر میده.نظرمو گفتم

الان این همه ادم جواب دادن چیزی تغییر کرد؟

فقط میخوای گیر الکی بدی

تاپیکای قبلی برای کس دیگه ای بوده و من به تازگی وارد این اکانت شدم.لطفا از اون تاپیکا سوال نپرسید

خوش به حالت حداقل بابات خوبه

ن بابام اصلا اینطوری نیس

بابامم دلخوشی از مامانمو داداشم نداره

کوردم  من دختر کاوه اهنگرم من بزرگ شده کوه های زاگرسم خدایا خاکمو مرز های کشورمو خیلج تاابد فارسم رو از همه بد خواهانش در امون بذار خدایا نذار کشورم به تاراج بره

تو هر خونه ای هر کی سلیطه بازی در بیاره ،حرفش پیش میره،ازش حساب میبرن. مادر بی وجدان من مارو با عذاب وجدان بزرگ کرد.مدرسه فرستاد،ازدواج داد،جهیزیه خرید کلا همه چی با عذاب وجدان،حتی با عذاب وجدان از سفره و زحمت پدرمون غدا خوردیم. خدا خودش حقشو بده. الان ۳ماهه نه دیدمش نه زنگش زدم. به هیییچ عنوان دلم براش تنگ نشده. فقط موقه مریضی و بستری شدنش مارو میخاد. خاک بر سرمن کنن که بچه شیرخوارمو گذاشتم رفتم همراهش موندم یه بار نگفت دختر تو بچه نوزاد داری چرا اومدی برو خونه ت. بگم عروسام بیان پیشم.دیگه از خیلی چیزا دل کندم.الان دیگه غم و غصه هاشونو میگن،شونه هامو میندازم بالا تو دلم میگم به من چه.

آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا

اون قدر بیشتر از حقشون کوتاه اومدی و بیشتر از حقشون بهشون رسیدی«همین پول بلفارو برا مامانت کنار گذاشتن مثلا» برا همین پررو شدن .

دوست منم از این جور محبت ها به خانوادش کرده و حالش مثل شماست. ربطی هم به دوری نداره. این پول دادنات و دیگه کنسل کن. تهران هم اومدی خودت و آنقدر مشغول کلاس و.. بکن که یادت بره کسی هست. فرض کن خانه پدری نداری! 

یا می مونن و سرشون به سنگ میخوره یا هم حداقل این جوری اعصابت و خرد نمیکنن. 

2790
2778
2791
2779
2792