2777
2789
عنوان

همسر بد

| مشاهده متن کامل بحث + 1871 بازدید | 210 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با مردی که خیانت کنه زندگی مشترک واقعا سخته اگر ازدواج نکردی روی این موضوع زیاد دقت کن زیاد

احتمال تکرارش هست؟

حالا جالبه دکتر مشاورم میگه گذشته ی این پسر مهم نیست تنها ۱۰درصد تو زندگی مشترک تاثیر گذاره

نمیدونم چرا نمیتونم با نظرش موافق باشم

من با يكي بودم طرف ميدونست من بدم مياد ب كسي محبت كنه اصلا نميكرد حتي محارمش يا جواب كسي و نميداد هرچند ادم بي إحساسي بود ك ولَم كرد و عقد كرد با كس ديگه ولي اينقدر خودشو خوب نشون داد من نفهميدم چه ادميه اونوقت تو خيانتاي اينو ديدي ازدواج كردي؟ميخواي بدبخت شي ؟عزيزم يكم فك كن تو رو خدا اين خيلي وقيحع

استارتر من اگر جای شما بودم وقتی این حرف رو  زد بلند میشدم و لباس میپوشیدم و میگفتم تو بمون با طرفد دارهات  و عشاقت که بهت میان من رفتم و میزدم بیرون از  خونه و میومدم خونمون

یا آدم میشد و دست پاشو هم خودش و هم  فک و فامیلش جمع میکردن و یا  اینک تکلیفم با این  آدم از خود راضی یک سره میشد

نکن تو رو خدا وگرنه مثل من بدبختی الانم به جدایی فکر میکنم.فقط میخواستم از خونه پدرم بزنم بیرون از چ ...

الانم به این فکر میکردم کات کنم که چی بشه 

این که اینهمه سال زندگیمو بپاش گذاشتم شد این 

بقیه دیگه چین

جالب تر اینکه امیدی ندارم زندگی ای در حد همین خونه پدرمم بتونه برام بسازه

احتمال تکرارش هست؟ حالا جالبه دکتر مشاورم میگه گذشته ی این پسر مهم نیست تنها ۱۰درصد تو زندگی مشترک ...

اگر با وجود شما با کسای دیگه ای رابطه برقرار کنه

حالا هررابطه ای که صمیمی باشه 

خب حتما بعد ازدواجم این کاررو میکنه

جلو من به دختر عمهاش میگه قلب منین اونوقت منم میگی قلب منی منو با اونا یکی میدونه.

وا 

بنظر دخدر عمه هاشم کرم دارن که اینقدر بهش رو میدنا

میتونن به روش نخندن یا تذکر بدن که خانومت نشسته ناراحت میشه یا اینکه الان متاهلی

اطرافیانم بی تاثیر نیستن

ای بابا نگو بخدا دلم خونه  مییییفهممممم😢 دیدی  یسریا از این ناراحتن شوهرشون فیلم های خا ...

ازدواج نکردین .نکنی به موقعه ها😢من سره همین مشکلات دارم جدا میشم

وقتی می تونی توقع بخشش داشته باشی که خودت چیزی با ارزش تری و بخشیده باشی....!
چیکار کنم بخدا امروز انقد حالم بد شد گفتم دارم میمیمرم

عزيزم شوهرت كرم داره ولي تو هم شل گرفتي قبول كن توام ليخ بازي در بيار يا عصبانيتتو نشون بده تا حاليش شه ناراحت ميشي و كاراش بده