2777
2789
عنوان

همسر بد

1871 بازدید | 210 پست

بچها شوهرم خیلی منو دست پایین میاره جلو همه. امروز خونه عمش دعوت بودیم انقد منو کوچیک کرد جلو خانوادش همش میگفت تو منو به دست اوردی.من کلی خاطر خواه داشتم دختر عمهاشم میگفتن اره راست میگه کلی دوست دختر داشت همه جوره حال میکرد.دنیا رو سرم خراب شده دیگه چیکار کنم با این رفتارااش قهر کردن اینا هم واسش فایده نداره.

تو جمع جواب بده که تو دلت نمونه. 

صبح میشه این شب. باز میشه این در... گاهی اوقات اتفاقی تو زندگیت میوفته که زندگیت رو دو قسمت میکنه. قبل اون اتفاق،بعد اون اتفاق . خدایا تنها امیدمی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چ دختر عمه های بیشعوری 😒طرفشو میگرفتن

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من 

امان از این موجودات ناشناخته

عزیزم من از سر شب اینقدر فکر کردم راجب خیانتی که بهم کرده و بدبختیام و عمری که پاش گذاشتم

.....

بخدا الان نمیدونم چی بهت بگم 

فقط میتونم حستو بفهمم

یه بار باهاش تو خلوت صحبت کن و بگو از برخی رفتارهاش توی جمع آسیب می بینی و ناراحت میشی 

و تو جمع هم همیشه احترامشو نگه دار . هر چند او نگه نداره . این به وقار و خانومی خودت بر می گرده . به نظرم شوهرتون کم تجربه است فقط همین