2777
2789
عنوان

همسر بد

| مشاهده متن کامل بحث + 1871 بازدید | 210 پست

شوهر من جلو باباش ب شوخی گفت ازت سرم.باباش چنان قهقهه ای زد گریم.گرفت همونجا.بعد هی گفت شوخی کردم اما من خودمو زدم ب اون راه.جالبه باباش بش گفت عروسمو اذیت نکن.ولی خنده خودش بیشتر اذیتم.کرد.

خدایاااا.دنیات ته نامردیه  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب ازدواج نکن باهاش

این دله لعنتیو چیکار کنم

همش تو فکر اینم که یه بهونه ای حرفی چیزی پیدا کنم مسالمت امیز رابطمون تموم بشه

ازش میترسم اخه از اینکه بعدن واسم درد سر بشه

از ترس عواقب بعد جدایی کج دار مریض باهاش سر میکنم

بخدا ده بار گفتم همش چشم میگی دوباره میره تو جمع انگار نه انگار منو میشناسه هرچی هم باهاش تو جمع حرف ...

تو صبور باش و باز هم در خلوت بهش بگو.  خیلی بهش احترام بزار تو جمع . حتی رسمی و جدی باش که نتونه با تو شوخی کنه . همسر منم اوایل ازدواج گاهی می گفت . اما الحمدلله یه بار پدرشوهرم تو جمع گفت خدا رو شکر که خدا عروس خانوم رو به ما داد . والا پسرم بی کس و تنها می موند از اون روز به بعد این حرفا تموم شد 

این دله لعنتیو چیکار کنم همش تو فکر اینم که یه بهونه ای حرفی چیزی پیدا کنم مسالمت امیز رابطمون تموم ...

اشتباه منو نکن منم با شوهرم ۵سال دوست بودم.ازس خیانت دیدم تو اوج دوستیمون با زنا رابطه داشت اما باز بخاطر این دل لعنتیم بخشیدمش الان زندگیم سیاه شده 

ناراحت نشو شوخي كردن آدم وقتي با يه جمعي صميميه جو گير ميشه ماهم با پسر خالم ازين شوخيا ميكرديم فكر نميكرديم زنش ناراحت بشه 

خداحافظ ني ني سايت ..   وقت رفتنه خسته ام از تايپ كردن خنديدن ، غصه خوردناي الكي تعصباي بيخود، قربون صدقه هاي صوري  ، ديگه دوس ندارم اينجارو ..خستم از وقت هدر دادناي الكي از انرژي هايي كه منفي هاش بيشتر از مثبتاشه .. ديگه حوصلشو ندارم ازش خسته شدم .. ازينكه هر شب ١١ شب تا ٤ صبح بي وقفه اينجا بودم حالم بد ميشه خداحافظ
بخدا ده بار گفتم همش چشم میگی دوباره میره تو جمع انگار نه انگار منو میشناسه هرچی هم باهاش تو جمع حرف ...

خیلی ببخشیدپس اگه باهاش حرف زدی وگوش نکرده گربه رودم حجله بکش یه قیف بزاربالا سر شوهرتو هرکی که طرفشوگرفت دیگه اینجورنمیگه توجمع به شدت بدبرخوردکن حساب کاردستشون بیاد این چه مسئله ایه که بخواد بهش افتخارکنه

میشه لطف کنید برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرسید ممنونم
این دله لعنتیو چیکار کنم همش تو فکر اینم که یه بهونه ای حرفی چیزی پیدا کنم مسالمت امیز رابطمون تموم ...

عجبااااا.حساب دودوتا چهارتاست دیگه

وقتی از الآن که هنوز زنش نیستی میدونی خاک بر سر هست ،باهاش زیر یه سقف رفتن اشتباه محضه.

ببخشید که انقدر رک گفتم ،شمارو به چشم خواهرم دیدم

98/11/1 شروع رژیم، وزن شروع 75/5، 98/12/1 وزن فعلی 71/5،  وزن هدف60 کیلو
بخدا گفتم ولی خیلی شیطونه خیلییییی

معذرت می خوام ولی شوهرت فک کنم یه خورده اعتماد به نفسش پایینه. اینجوری تو جمع میگه که خودشو بالا ببره. حتما با مشاور صحبت کن.

چشمانم را شستم سهراب،☺ بدتر شد كه😨حالا دروغ ها🎭رو شفاف تر ميبينم...🙁