2777
2789
عنوان

همسر بد

| مشاهده متن کامل بحث + 1871 بازدید | 210 پست
اشتباه منو نکن منم با شوهرم ۵سال دوست بودم.ازس خیانت دیدم تو اوج دوستیمون با زنا رابطه داشت اما باز ...

چه جالب که از این نظر مثل همیم 

من هربار چشممو بستم رو خیانتاش 

اما این اخری ....

نمیدونم تاپیکمودیدی یا نه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه جالب که از این نظر مثل همیم  من هربار چشممو بستم رو خیانتاش  اما این اخری .... نمیدو ...

با مردی که خیانت کنه زندگی مشترک واقعا سخته

اگر ازدواج نکردی روی این موضوع زیاد دقت کن زیاد

راستی همسر شما مرد بدی نیست . فقط بزرگ نشده هنوز .  تو ذهنت به عنوان عشق ات در نظر بیار  ...

فقط چشمش دنبال زن دختر اینو اونه درباره همه نظر میده.خودشو سر میدونه همش میگه میگه ازاد عشق حال کنم تو مانع منی

عجبااااا.حساب دودوتا چهارتاست دیگه وقتی از الآن که هنوز زنش نیستی میدونی خاک بر سر هست ،باهاش زیر ی ...

نه عزیز دلم عذر خواهی لازم نیست که 

بله میدونم 

اینجا همه میخایم بهم کمک کنیم

والا همش دارم خودمو قانع میکنم که اینبار هم بگذرم اما اخه حساب یه عمر زندگیه

با مردی که خیانت کنه زندگی مشترک واقعا سخته اگر ازدواج نکردی روی این موضوع زیاد دقت کن زیاد

متاسفانه من عقدم سه سال چقد پدرم گفت این به دردت نمیخوره من خر خودمو بدبخت کردم

همش همه چیو میکوبه به سرم که تو جهیزیه نیاوردی از این حرفا خیلی سرشکسته شدم

بگو خودم از سرت زيادم يا بگو نميدونستم منو بخاطر جهاز دوس داري؟اصلا اعتماد ب نفست و واسه اين حرفا نيار پايين بگو من هموني هستم ك بودم كور بودي مگه ؟

ای بابا یعنی لا ابالیه😷خیلی معذرت میخام عاشقشم چشمم تازه داره امشب باز میشه  اره دقیقن عشقم ...

وای خدایا

من عاشق که سهله بدونم زندگیم تو دستای یه مردیه که میتونه خیانت کنه یک ثانیه هم تردیدنمیکنم و کنارش میذارم

نه عزیز دلم عذر خواهی لازم نیست که  بله میدونم  اینجا همه میخایم بهم کمک کنیم والا همش ...

نکن تو رو خدا وگرنه مثل من بدبختی الانم به جدایی فکر میکنم.فقط میخواستم از خونه پدرم بزنم بیرون از چاله به چاه افتادم

من ب شخصه اگ تو دوستي خيانت ببينم ادامه نميدم 😊

شما هم دير نشده واقعا تحمل داري خيانتشو تحمل كني؟

من دوس دارم ي ادم تمام و كمال واسه من باشه البته محبت ب محارمش كنه مشكلي ندارم