2777
2789
عنوان

همسر بد

| مشاهده متن کامل بحث + 1871 بازدید | 210 پست
وا  بنظر دخدر عمه هاشم کرم دارن که اینقدر بهش رو میدنا میتونن به روش نخندن یا تذکر بدن که خان ...

خیلی ببخشا تمام سینه همه چیزشون جلو شوهرم بیرونه بیشتر از من محبت میکنن بهش البته شوهر رو داده برگشته به دختر عمش میگه تو خیلی خشگلی حیفه که مجردی جلو من ۵ تا دختر عمه مجرد داره  همه من کم سن

استارتر بگو حرفات شوخيه؟😔

زندگیمه

کاش خاب بود

من خودم بعد اینکه اینارو فهمیدم یه روز تمام به طرفم التماس میکردم که بگه شوخی بوده اشتباه شنیدم اما خیلی ریلکس و مصر میگفت واقعیته شوخی نداریم که

اخرشم به من میگه تو خیلی نفهمی که با پرسیدن این چیزا ازم رومونو تو روی هم باز میکنی😷🤒🤕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزيزم شوهرت كرم داره ولي تو هم شل گرفتي قبول كن توام ليخ بازي در بيار يا عصبانيتتو نشون بده تا حاليش ...

بخدا نشون میدم میگه تو اخلاق نداری از جمع فراری هستی.امروز داشت میگفت تو جمع میخوام تنهایی برم پاتایا تایلند عشق حال کنم

خیلی ببخشا تمام سینه همه چیزشون جلو شوهرم بیرونه بیشتر از من محبت میکنن بهش البته شوهر رو داده برگشت ...

یعنی طرف من چنین حرفی بزنه ها

درجا سکته میکنم و دیگه زنده نیستم که طلاق بگیرم

وا 😕نميتونم درك كنم چرا ميخواي ادامه بدي؟

خاطره هاش

ادعای عشق و عاشقیش حرفای عاشقانش 

روزای خوب هم داشتیم

ولی این خیانت ها و روزای جهنمی هم بوده

و اینکه ترس از اینکه بعد کات کردن زندگیمو خراب کنه مزاحمم بشه

وای خدا منم میخوام جدا شم

من با اینکه دوسش دارم و کلی ترس دارم ولی دیگه از خیانت خسته شدم ،هیچ اعتمادی ندارم دیگه به مردا ،ولی دیگه نمی خوام با کسی زندگی کنم که حتی نتونم یکروز خونه رو  خالی کنم برم جایی که شوهرم کسی و بیاره ،خسته شدم فقط می خوام ارامش داشته باشم

وقتی می تونی توقع بخشش داشته باشی که خودت چیزی با ارزش تری و بخشیده باشی....!
من با اینکه دوسش دارم و کلی ترس دارم ولی دیگه از خیانت خسته شدم ،هیچ اعتمادی ندارم دیگه به مردا ،ولی ...

منم اگه جدا شم.دیگه هیچ وقت ازدواج نمیکنم.گور پدر مرد.مهریمو بده زندگی کنم

یه بار که گفت بگو میدونم،آخه جنس ارزون مشتری زیاد داره،حیف من که سیب سرخ بودم شدم نصیب دست چلاغ،میموندی با همون آت و آشغالای لایقت،هنوزم دیر نشده اسکول خان،به دخترعمه هاشم بگو به روباه میگن کی شاهدته میگه دمم