بچها شوهرم خیلی منو دست پایین میاره جلو همه. امروز خونه عمش دعوت بودیم انقد منو کوچیک کرد جلو خانوادش همش میگفت تو منو به دست اوردی.من کلی خاطر خواه داشتم دختر عمهاشم میگفتن اره راست میگه کلی دوست دختر داشت همه جوره حال میکرد.دنیا رو سرم خراب شده دیگه چیکار کنم با این رفتارااش قهر کردن اینا هم واسش فایده نداره.
وا بنظر دخدر عمه هاشم کرم دارن که اینقدر بهش رو میدنا میتونن به روش نخندن یا تذکر بدن که خان ...
خیلی ببخشا تمام سینه همه چیزشون جلو شوهرم بیرونه بیشتر از من محبت میکنن بهش البته شوهر رو داده برگشته به دختر عمش میگه تو خیلی خشگلی حیفه که مجردی جلو من ۵ تا دختر عمه مجرد داره همه من کم سن
من با اینکه دوسش دارم و کلی ترس دارم ولی دیگه از خیانت خسته شدم ،هیچ اعتمادی ندارم دیگه به مردا ،ولی دیگه نمی خوام با کسی زندگی کنم که حتی نتونم یکروز خونه رو خالی کنم برم جایی که شوهرم کسی و بیاره ،خسته شدم فقط می خوام ارامش داشته باشم
وقتی می تونی توقع بخشش داشته باشی که خودت چیزی با ارزش تری و بخشیده باشی....!
یه بار که گفت بگو میدونم،آخه جنس ارزون مشتری زیاد داره،حیف من که سیب سرخ بودم شدم نصیب دست چلاغ،میموندی با همون آت و آشغالای لایقت،هنوزم دیر نشده اسکول خان،به دخترعمه هاشم بگو به روباه میگن کی شاهدته میگه دمم