زیو مدیر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 7542 عنوان نژاد پرستی | مشاهده متن کامل بحث + 1666 بازدید | 104 پست توهیین به سیاه پوستا سبزه کلا هر رنگی توهیین به کره جنوبی توهیین به کشورای خارجی واقعا چرا؟ دیدم که میگم اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿 1403/11/24 | 20:19 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زیو مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 7542 پس این چیهنوشتی عربم عرب ایرانم من نوشتم عربم ایران نه منظورم این بود عرب خارج 💔🤣 اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿
زیو مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 7542 بله نه فقط ایتیز کیپاپر منم کیپاپرم اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿
ateez عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 1159 من نوشتم عربم ایران نه منظورم این بود عرب خارج 💔🤣 گلم از تایپکات معلومه که تو قطری و دبیی هستی😅
زبیده_خانوم عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 5321 چرا راه دور میری افغانستانی میبینن فقط فحش میدن من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا
گربه_پشمالو عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 8521 کره جنوبی خودشم کم نژاد پرست نیست اتفاقا خیلی هست ایارنم همینطور امریکا هم همچنین اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦
زیو مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 7542 گلم از تایپکات معلومه که تو قطری و دبیی هستی😅 🤣💔 الان دارم اهنگ ایتیز گوش میدم عاشقشونم کلا فن تمام گروه های کیپاپم حتی سریالاشون اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿
سوگلی_قبله_عالم عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 20009 هر کسی میگه قوم و تبار من بهتره.این مسائل توی تمام کشورا هست.همون کره ایا خودشونم بسیار خودشیفته و خ ... از چینی ها همینطور تو تمام سریالای تاریخشون با کشور چین مشکل دارن حوصله امضا ندارم 😑خودتون به یک پند اخلاقی فکر کنید ، انگار من تو امضام گفتم...
زیو مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 7542 بله کیپاپرم با احترام به کیپاپر مقابل🙏🙇 🤣 اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿
ن_د_ا_ر_م عضویت: 1403/04/18 تعداد پست: 6309 خود کره ایا جزو نژادپرست ترینان اینقدر جوش نزن پوستت خراب میشه
زیو مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 7542 خود کره ایا جزو نژادپرست ترینان اینقدر جوش نزن پوستت خراب میشه عه وا الان بنظرت تو نژاد پرست نیستی از حرف زدنت که معلومه اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿
ateez عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 1159 🤣💔 الان دارم اهنگ ایتیز گوش میدم عاشقشونم کلا فن تمام گروه های کیپاپم حتی سریالاشون Me too❤️اولین باره کسیو اینجا میبینم که ایتیزو میشناسن بیشتریا فقط گیر بی تی اس هستن و دوست ندارن غیر از اینا رو هم بشناسن (منظورم بقیه گروه ها رو )
ن_د_ا_ر_م عضویت: 1403/04/18 تعداد پست: 6309 عه وا الان بنظرت تو نژاد پرست نیستی از حرف زدنت که معلومه دقیقا کجای حرفم نژادپرستی بود بچه سال ؟؟؟
زیو مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 7542 Me too❤️اولین باره کسیو اینجا میبینم که ایتیزو میشناسن بیشتریا فقط گیر بی تی اس هستن و دوست ندارن غی ... من تمام گروهارو میشناسم عاشقشونم شدید ❤💫 اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿