زیو مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 7542 عنوان نژاد پرستی 1647 بازدید | 104 پست توهیین به سیاه پوستا سبزه کلا هر رنگی توهیین به کره جنوبی توهیین به کشورای خارجی واقعا چرا؟ دیدم که میگم اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿 1403/11/24 | 20:19 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دژبان_سایت عضویت: 1402/02/06 تعداد پست: 9439 خواهرم وقتی به کره ای ها فش میدی نمیدونم اون چرا فشاری میشه😂 کاربری دست۱۰نفر میباشد.
زیو مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 7542 مردم احمق جدا تو سایت دیدم به کره رنگ پوست توهیین همش سفید سفید بقیه رنگا توهیین میکنن به کره جنوبی بدتر اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿
silver232 عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 29108 هر کسی میگه قوم و تبار من بهتره.این مسائل توی تمام کشورا هست.همون کره ایا خودشونم بسیار خودشیفته و خودبزرگ بینن و به دلایل تاریخی از ژاپنیا بدشون میاد 💫 Que sera, sera 💫🧚♀️ خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️
زیو مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 7542 خواهرم وقتی به کره ای ها فش میدی نمیدونم اون چرا فشاری میشه😂 من فوش نمیدم گفتم ایرانی ها نژاد پرستن با اجازه خودم عربم عرب ایرانم نه عرب خارج و رنگ پوستم برنزه اس اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿
ateez عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 1159 مرض دارن اصلا نمیخوان درک کنن که اونا هم انسانن فقط از نظر ظاهری اختلاف دارن من کلا از همچین اشخاصی خیلی بدم میاد
مخالفتون_هستم عضویت: 1403/02/30 تعداد پست: 3941 هر کسی میگه قوم و تبار من بهتره.این مسائل توی تمام کشورا هست.همون کره ایا خودشونم بسیار خودشیفته و خ ... دقیقا
زیو مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 7542 هر کسی میگه قوم و تبار من بهتره.این مسائل توی تمام کشورا هست.همون کره ایا خودشونم بسیار خودشیفته و خ ... نژاد پرست نباش با اجازه اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿
زیو مدیر استارتر عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 7542 مرض دارن اصلا نمیخوان درک کنن که اونا هم انسانن فقط از نظر ظاهری اختلاف دارن من کلا از همچین اشخاصی ... منم اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿
ateez عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 1159 من فوش نمیدم گفتم ایرانی ها نژاد پرستن با اجازه خودم عربم عرب ایرانم نه عرب خارج و رنگ پوستم برنزه ا ... سلام خواهرم منم عربم 😅
silver232 عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 29108 من فوش نمیدم گفتم ایرانی ها نژاد پرستن با اجازه خودم عربم عرب ایرانم نه عرب خارج و رنگ پوستم برنزه ا ... پس سعودیا رو ندیدیعربام اکثرا همینن و سعودیا از این نظر سردمدارن و به شدت عرب پرست و قبیله پرستن 💫 Que sera, sera 💫🧚♀️ خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️