2789
عنوان

نژاد پرستی

1605 بازدید | 104 پست

توهیین به سیاه پوستا سبزه کلا هر رنگی توهیین به کره جنوبی توهیین به کشورای خارجی واقعا چرا؟ 

دیدم که میگم

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مردم احمق جدا

تو سایت دیدم به کره رنگ پوست توهیین همش سفید سفید بقیه رنگا توهیین میکنن به کره جنوبی بدتر

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

هر کسی میگه قوم و تبار من بهتره.

این مسائل توی تمام کشورا هست.

همون کره ایا خودشونم بسیار خودشیفته و خودبزرگ بینن و به دلایل تاریخی از ژاپنیا بدشون میاد

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

خواهرم وقتی به کره ای ها فش میدی نمیدونم اون چرا فشاری میشه😂

من فوش نمیدم گفتم ایرانی ها نژاد پرستن با اجازه خودم عربم عرب ایرانم نه عرب خارج و رنگ پوستم برنزه اس

هر کسی میگه قوم و تبار من بهتره.این مسائل توی تمام کشورا هست.همون کره ایا خودشونم بسیار خودشیفته و خ ...

نژاد پرست نباش با اجازه

مرض دارن اصلا نمیخوان درک کنن که اونا هم انسانن فقط از نظر ظاهری اختلاف دارن من کلا از همچین اشخاصی ...

منم 

من فوش نمیدم گفتم ایرانی ها نژاد پرستن با اجازه خودم عربم عرب ایرانم نه عرب خارج و رنگ پوستم برنزه ا ...

پس سعودیا رو ندیدی

عربام اکثرا همینن و سعودیا از این نظر سردمدارن و به شدت عرب پرست و قبیله پرستن

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️