2789
عنوان

نژاد پرستی

| مشاهده متن کامل بحث + 1605 بازدید | 104 پست
پس این چیهنوشتی عربم عرب ایرانم

من نوشتم عربم ایران نه منظورم این بود عرب خارج 💔🤣

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بله نه فقط ایتیز

کیپاپر منم کیپاپرم

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

چرا راه دور میری افغانستانی میبینن فقط فحش میدن

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

گلم از تایپکات معلومه که تو قطری و دبیی هستی😅

🤣💔 الان دارم اهنگ ایتیز گوش میدم عاشقشونم کلا فن تمام گروه های کیپاپم حتی سریالاشون

هر کسی میگه قوم و تبار من بهتره.این مسائل توی تمام کشورا هست.همون کره ایا خودشونم بسیار خودشیفته و خ ...

از چینی ها همینطور 

تو تمام سریالای تاریخشون با کشور چین مشکل دارن

میدونی اشتباه شما چیه؟اینکه فکر میکنید ایران از اسلام جداست....عزیز دلم! ما وقتی به دنیا اومدیم ...تو ایران ...تو این خاک به دنیا اومدیم ....تو گوشمون خوندن الله کبر❤️اشهد ان لااله اله الله❤️ اشهد ان محمدالرسول الله(ص)❤️ اشهد ان علی ولی الله(ع)❤️و بعد اسممونو از اهل بیت(ع) و آیات قران کریم انتخاب کردن ❤️وطن شد خاک پاک دلیران، ایران❤️مذهب شد والا پیامدار محمد(ص) ❤️چیزی که با خون ...جون و روح ما ادغام شد هرگز از ایران جدا نمیشه... ما با همون خون ایرانی که در رگ هامون هست هزاران ساله ماه محرم عزا میگیریم🖤محرم حسینی(ع) که اگر نبود این دانشگاه عظیم انسان پروری ، الان نمیدونستیم آزادی چیه و بلد نبودیم از مرز و بوم کشورمون دفاع کنیم....پس سعی بیخود نکن...این مردم ... با همه مشکلات...گرونی، دزدی ، جنگ و... نه دینشونو میفروشن ...نه کشورشونو ....توجه!!️اگر مخالف عقیده بنده هستید لطفا ریپ نزنید و بحث نکنید!چرا؟ من ضمن احترام به عقیده و نظر شما فقط عقاید خودمو بیان کردم در امضا و کاربری که برای خودم هست نه شما🌷

بله کیپاپرم با احترام به کیپاپر مقابل🙏🙇

🤣

خود کره ایا جزو نژادپرست ترینان اینقدر جوش نزن پوستت خراب میشه

عه وا الان بنظرت تو نژاد پرست نیستی از حرف زدنت که معلومه

🤣💔 الان دارم اهنگ ایتیز گوش میدم عاشقشونم کلا فن تمام گروه های کیپاپم حتی سریالاشون

Me too

❤️

اولین باره کسیو اینجا میبینم که ایتیزو میشناسن 

بیشتریا فقط گیر بی تی اس هستن و دوست ندارن غیر از اینا رو هم بشناسن (منظورم بقیه گروه ها رو )

Me too❤️اولین باره کسیو اینجا میبینم که ایتیزو میشناسن بیشتریا فقط گیر بی تی اس هستن و دوست ندارن غی ...

من تمام گروهارو میشناسم عاشقشونم شدید ❤💫