2789
عنوان

نژاد پرستی

| مشاهده متن کامل بحث + 1605 بازدید | 104 پست
دقیقا کجای حرفم نژادپرستی بود بچه سال ؟؟؟

بچه سال من ۲۱سالمه الان تو داری فشار میخوری من فشار نخوردم فقد گفتم ایران نژاد پرست زیاده با اجازه برو ببین 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بازم میگم نژاد پرستی نکن لقبت همچیزت مثل نژاد پرستاس

تو چرا هر کی دهنشو باز میکنه یه حرفی بزنه بهش میگی نژاد پرست؟ تازه یاد گرفتی این کلمه رو؟اصلا مفهومشو میدونی که کی و کجا باید ازش استفاده کرد؟ یا به خودت شک داری😐

بچه سال من ۲۱سالمه الان تو داری فشار میخوری من فشار نخوردم فقد گفتم ایران نژاد پرست زیاده با اجازه ب ...

۲۱ سالته ولی سن عقلیت پنج ساله تو میای میگی ایرانیا نژادپرستن مشکلی نداره ولی من میگم کره ایا نژاپپرستن زور میاد بهت ننت کره ایه یا بابات؟؟؟ از اون دنیای توهمی که توی ذهنت ساختی بیا بیرون 

تو چرا هر کی دهنشو باز میکنه یه حرفی بزنه بهش میگی نژاد پرست؟ تازه یاد گرفتی این کلمه رو؟اصلا مفهومش ...

من خب به افغانا احترام میزارم و بنظرم خیلیم عالین و به تمام رنگ پوست خوشم میاد 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

۲۱ سالته ولی سن عقلیت پنج ساله تو میای میگی ایرانیا نژادپرستن مشکلی نداره ولی من میگم کره ایا نژاپپر ...

اره بابام کره ایه 

تو منطقه ماهم نژادپرستی رنگ پوست هست الان کمتر شده نسبت ب قدیم ولی هست و با هم ازدواج نمیکنن مگر در ...

دقیقا 

نمیدونم چرا انقد فشار میخورین 

ببینید به چیزی میگم لطفا رعایت کنید اعتقاد هرکی محترمه،و البته که نباید به اعتقادش بی احترامی بشه ولی این احترام دلیل تحمیل اون عقیده نمیشه،اینو گفتم تا بساط این جر و بحث ها برچیده بشه!!! 

این بچه کوچولو تازه یاد گرفته گمونم این کلمه نژاد پرستیو عین طوطی تکرارش میکنه توی همین تاپیک ببین ب ...

اینقدر خنگه حتی نمیدونه وقتی میگه بابام کره ایه داره به مادر خودش توهین میکنه 🥴😂