2789
عنوان

نژاد پرستی

| مشاهده متن کامل بحث + 1605 بازدید | 104 پست
این بچه کوچولو تازه یاد گرفته گمونم این کلمه نژاد پرستیو عین طوطی تکرارش میکنه توی همین تاپیک ببین ب ...

اولش بچه خودتی دومش این یه سایته و خودت داری شروع میکنی دیگه 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

کلا نمیخوام بد باشم ولی میدونم کره یه کشور خیلی نژادپرسته و سفیدی واقعا براشون ملاکه و اینه حتما باید ناز خوشگل باشی تا بهت احترام بزارن من اینارو از مانهواشون زیادی دیدم 

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه ی سریاتون بی شخصیتین،تو چ محیطی بزرگ شدین چیا شنیدین که راحت مجازی نشونش میدین؟؟حتی ازخونواده طرفم نمیگذرین،شماها هم وطنین؟؟

🌿azpmمم،سگ از هر جهتی پاس کند از همان سو  می ترسد...

از چینی ها همینطور تو تمام سریالای تاریخشون با کشور چین مشکل دارن

دقیقا

بعد همچین میگن ایرانیا نژادپرستن انگار تعریف از خود نژادپرستیه😐

خب توی این کشور چون کلی قوم هست تا بیایی از تاریخت و خودت تعریف کنی یهو توی کشور یجاش یه جمعیتی هستن قدیم دشمن بودن الان دوست و میگن این تعریفانون و گفتن از تاریخ نژادپرستیه.

همون خارجیا نژادپرستن، تو الان برو  کره بگو اهل خاورمیانه هستم اکثرا تو ذهنشون تروریست بودن میاد. خب این مگه نژادپرستی نیست؟

یا توی اروپا به خاورمیانه ایا میگن کله سیاه، آیا باید بدمون بیاد؟ خب کله سیاهیم دیگه. چشم بادومیم ویژگی شرق آسیایی هاست. 

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

ببینید به چیزی میگم لطفا رعایت کنید اعتقاد هرکی محترمه،و البته که نباید به اعتقادش بی احترامی بشه ول ...

اره بابا خودشون دعوا راهه انداختن الان نشستن بچه سال بچه سال بنظرت ببندم تاپیک بهتر نیست؟ خب من کره دوست دارم به اونا چه بچه سال بچه سال

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

ما هم نژاد پرست نیستیم ولی نمیدونم چرا سنگ کره ای ها رو به سینه میزنه خواهرم منم از قصد حرصشو در میا ...

چرا از قصد اذیتش میکنی؟ بیماری ؟

خیلی بدم میاد از آدمایی که دست میزارن رو نقطه ضعف بقیه 

چه ی سریاتون بی شخصیتین،تو چ محیطی بزرگ شدین چیا شنیدین که راحت مجازی نشونش میدین؟؟حتی ازخونواده طرف ...

منظورت با منه من که حرف بدی نزدم گفتم نژاد پرستی نکنین حرفم بد بود دوست من؟