اعتقادش برای خودش محترم هست و ما حق بی احترامی به اعتقادش رو نداریم اما توهین به اعتقادش به دور از ا ...
منظورم ایشون نیست کلا من با این حرف مشکل دارم که میگن باید به هر اعتقادی احترام گذاشت شاید یکی اعتقاد داشت زن وسیله جنسیه یعنی الان باید احترام گذاشت یا یکی گفت به بچه ای که تجاوز میشه اون بچه حق نداره سقط کنه یکم باز تر بیندیشیم
اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦
بخدا حرف بدی نزدم گفتم نژاد پرستی نکنین تا کشورمون بهتر از بقیه بشه حرف بدی بود؟ و نگفتم همه بعدش نشستن هی میگن بچه سال هی دارن رو نقط ضعف ادم دست میزارن این حتی از نژاد پرستی هم بدتره 💔
اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿
عربا که تو نژادپرستی از ایرانیا به مراتب جلو ترن شما برو یه جا مثل یوتیوب کامنتا رو بخون ببین چه توهینایی به ایرانیا میکنن به ایرانیا میگن سیاه ٫هندی نه اینکه هندی فحش باشه ها ولی به عنوان تحقیر استفاده میکنن و عقده پوست روشن تو عربا به مراتب بیشتره بر اساس چیزی که من تو مجازی میبینم اینا رو گفتم که فکر نکنی فقط ایرانیا اینجورین همه جای دنیا خوب بد داره
زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست
کلا کارشون خوب نیست ولی عزیزم اینا کلا میگن کره نژاد پرسته و حقیقتی بیش نیست ولی ایرانم کم نژادپرست ...
بالا بخونی میبینی از نژاد پرستم حرفشون بدتره بخدا حرف بدی زدم گفتم که نژاد پرست نباشین براشون متاسفم که خودشونو بی تربیت نشون میدن ادمی که ادم باشه احترام میزاره
اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿