2789
عنوان

نژاد پرستی

| مشاهده متن کامل بحث + 1605 بازدید | 104 پست
منظورت با منه من که حرف بدی نزدم گفتم نژاد پرستی نکنین حرفم بد بود دوست من؟

نه نه عزیزجان،منظورم بچه مچه های جوگیر بی ادب لول پایین بود

🌿azpmمم،سگ از هر جهتی پاس کند از همان سو  می ترسد...

اره بابا خودشون دعوا راهه انداختن الان نشستن بچه سال بچه سال بنظرت ببندم تاپیک بهتر نیست؟ خب من کره ...

نه نزند تا با طرز تفکر بقیه هم آشنا بشیم،قرار نیست که دعوا کنیم!!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا از قصد اذیتش میکنی؟ بیماری ؟خیلی بدم میاد از آدمایی که دست میزارن رو نقطه ضعف بقیه

((: ❤💫 مرسی عزیزم چقد خوبی تو دقیقا اینا بیمارن بی دلیل جنگ میکنن و فوش میدن معلومه خودشون نژاد پرست ترن هیم میگن بچه سال 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

نه نه عزیزجان،منظورم بچه مچه های جوگیر بی ادب لول پایین بود

(:

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

اعتقادش برای خودش محترم هست و ما حق بی احترامی به اعتقادش رو نداریم اما توهین به اعتقادش به دور از ا ...

منظورم ایشون نیست کلا من با این حرف مشکل دارم که میگن باید به هر اعتقادی احترام گذاشت شاید یکی اعتقاد داشت زن وسیله جنسیه یعنی الان باید احترام گذاشت یا یکی گفت به بچه ای که تجاوز میشه اون بچه حق نداره سقط کنه یکم باز تر بیندیشیم

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦

ول کنم نیستن

بخدا حرف بدی نزدم گفتم نژاد پرستی نکنین تا کشورمون بهتر از بقیه بشه حرف بدی بود؟ و نگفتم همه بعدش نشستن هی میگن بچه سال هی دارن رو نقط ضعف ادم دست میزارن این حتی از نژاد پرستی هم بدتره 💔

منظورم ایشون نیست کلا من با این حرف مشکل دارم که میگن باید به هر اعتقادی احترام گذاشت شاید یکی اعتقا ...

ببینید من نگفتم اعتقاد هرکی درسته،میگم به اعتقادش احترام بداریم،اگه اعتقاد داره زن وسیله جنسیه خدا نکرده،نگیریمش به باد فحش،در کمال احترام بهش گوش زد می‌کنیم که اعتقادش درست نیست وقتی دلیل غیر منطقی آورد خودمون میفهمیم‌با چه آدمی روبرو هستیم!!!

بخدا حرف بدی نزدم گفتم نژاد پرستی نکنین تا کشورمون بهتر از بقیه بشه حرف بدی بود؟ و نگفتم همه بعدش نش ...

کلا کارشون خوب نیست ولی عزیزم اینا کلا میگن کره نژاد پرسته و حقیقتی بیش نیست ولی ایرانم کم نژادپرست نیست کلا خودتو درگیر این چیزا نکن الکی عصبیت میکنن بعدا خودت خندت میگیره

ببینید من نگفتم اعتقاد هرکی درسته،میگم به اعتقادش احترام بداریم،اگه اعتقاد داره زن وسیله جنسیه خدا ن ...

پس قبول داری هر اعتقادی قابل احترام نیست

عربا که تو نژادپرستی از ایرانیا به مراتب جلو ترن شما برو یه جا مثل یوتیوب کامنتا رو بخون ببین چه توهینایی به ایرانیا میکنن به ایرانیا میگن سیاه ٫هندی نه اینکه هندی فحش باشه ها ولی به عنوان تحقیر استفاده میکنن و عقده پوست روشن تو عربا به مراتب بیشتره بر اساس چیزی که من تو مجازی میبینم اینا رو گفتم که فکر نکنی فقط ایرانیا اینجورین همه جای دنیا خوب بد داره

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
دارم میگم به اعتقاد طرف احترام میذاریم ولی قبولش نمیکنیم به همین‌سادگی!!!

من بودم احترام نمیذارم چون بعدا به نسل بعدش انتقال میده

کلا کارشون خوب نیست ولی عزیزم اینا کلا میگن کره نژاد پرسته و حقیقتی بیش نیست ولی ایرانم کم نژادپرست ...

بالا بخونی میبینی از نژاد پرستم حرفشون بدتره بخدا حرف بدی زدم گفتم که نژاد پرست نباشین براشون متاسفم که خودشونو بی تربیت نشون میدن ادمی که ادم باشه احترام میزاره 

عربا که تو نژادپرستی از ایرانیا به مراتب جلو ترن شما برو یه جا مثل یوتیوب کامنتا رو بخون ببین چه توه ...

😅 خود عربا ۹۰ درصد کشورشون سبزه ای و سیاه پوستن و دارن با خوشی وسلامتی تو یک کشور زندگی میکنن نژاد پرستیشون خیلی کمه