۹۸۹۷ مدیر عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 1450 عنوان حس ششممی | مشاهده متن کامل بحث + 24825 بازدید | 3490 پست امم هرچی حس میکنی پلیززز بگو پروانه🦋🥺 1403/11/24 | 04:13 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ثروتمندترین_دختربابل عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 5451 بنده را نام خویشتن نبود،هر چه ما را لقب دهند انیم/در دنیایی که محبوب از ما دور است ،حال دل مهجوریست ... جانم من ریزش مو خیلی شدید دارم و فعلا نمیتونم برم دکتر دستم خالیهبنظرت قضیه موهام جدیه مشکل داخلی درام؟ در سرم دختر پیری عصبی میرقصد،شهر بر روی سر من عربی میرقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصد
یاسین۵ عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 75 در همسایگی شما شخصی تنها دیدم،شبیه زنی مسنبه او ولو یک سلام بکنید ،مراد بدست اوردن دل اوستشاید این ز ... همسایه دور یا نزدیک یه همسایه روبه رو داریم اما باهاش حرف میزنیم قبلا کدورت بوده اما رفع شده
delدریاگرفته عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 2048 جانم من ریزش مو خیلی شدید دارم و فعلا نمیتونم برم دکتر دستم خالیهبنظرت قضیه موهام جدیه مشکل داخلی در ... درست میکنم..استرس شدید علتشه و فکر و خیالاگه خواستی بیشتر بیا دایرکت..دارم پیام ها رو جواب میدم
رایت عضویت: 1401/07/10 تعداد پست: 10962 درست میکنم..استرس شدید علتشه و فکر و خیالاگه خواستی بیشتر بیا دایرکت..دارم پیام ها رو جواب میدم @delدریاگرفته سلام خسته نباشید من چه زمانی و کجا شاغل میشم؟و اینکه ازدواجم چه زمانی با چه کسی هست؟مشخصات ظاهری و شغلش چیه؟ممنونم
delدریاگرفته عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 2048 خوش به سعادت هرکی ایشون درک کرد صداش میزنم اما جوابی نمیگیرم دلم میخواد بیاد خوابم به لطف مادرش حضرت زهرا و توسل خاصه به ایشون ولو ۱۴ صلوات ۳ شنبه همین هفته میتوانی خوابش و ببینیو از عطر وجودش مستفیض شوی..مرا هم دعا کن۱۴ صلوات هدیه به حضرت زهرا علیها سلام کن صبح سه شنبهو از اقا غافل نباشبهش فکر کن ،خوابش و میبینی
ثروتمندترین_دختربابل عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 5451 درست میکنم..استرس شدید علتشه و فکر و خیالاگه خواستی بیشتر بیا دایرکت..دارم پیام ها رو جواب میدم خصوصی پیام دادم عزیزممرسی در سرم دختر پیری عصبی میرقصد،شهر بر روی سر من عربی میرقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصد
delدریاگرفته عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 2048 @delدریاگرفته سلام خسته نباشید من چه زمانی و کجا شاغل میشم؟و اینکه ازدواجم چه زمانی با چه کسی هست؟م ... سوال اول ۱ سالهر چند انگار قبلا هم پاسخ داده شده..و مکان جایی خوش ابا و هوا احتمال انتقالی شغل بعد ازدواج هست و ممکنه الان شهر تون سرسبز نباشه ولی در اونجا دیدمت شوهر هم میکنید و در طالع شما برای ازدواج منعی نیست
یاسین۵ عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 75 به لطف مادرش حضرت زهرا و توسل خاصه به ایشون ولو ۱۴ صلوات ۳ شنبه همین هفته میتوانی خوابش و ببینیو از ... خیر ببینی ممنونم ببخش این همه سوال میکنم گفتی پدرم عصر چهارشنبه خوب میشه منظورتون این هفته بود
یاسین۵ عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 75 برا خودم هم میگی امام زمان دعا گوی شما باشه امتحاناتم چی میشه در اینده شاغل میشم
delدریاگرفته عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 2048 برا خودم هم میگی امام زمان دعا گوی شما باشه امتحاناتم چی میشه در اینده شاغل میشم شاغل میی بلهامتحانانم قبولی
delدریاگرفته عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 2048 خیر ببینی ممنونم ببخش این همه سوال میکنم گفتی پدرم عصر چهارشنبه خوب میشه منظورتون این هفته بود اره همین هفته..فردا یه جعبه شیرینی معمولی اگه وسعت مالی هست و میتونی لخر و پخش کن تو بیمارستان به نیت سلامتی امام زمانهمون بخش کافیه بین ۲۰ تا سی عدد شیرینی
رویای_شگفت_انگیز عضویت: 1403/11/28 تعداد پست: 1667 اره همین هفته..فردا یه جعبه شیرینی معمولی اگه وسعت مالی هست و میتونی لخر و پخش کن تو بیمارستان به نی ... رامین کی میره از،زندگیم نظر و انتخاب خودم برام مهمه فقد🙂🫂نه دیگران🐈🌱عاشق خودم هستم ووبرای خودم بی نهایت ارزش قائل هستم😍✨🤍🐈
یاسین۵ عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 75 اره همین هفته..فردا یه جعبه شیرینی معمولی اگه وسعت مالی هست و میتونی لخر و پخش کن تو بیمارستان به نی ... میشه تو خصوصی جوابم بدید
delدریاگرفته عضویت: 1402/03/18 تعداد پست: 2048 رامین کی میره از،زندگیم دویت عزیز من پیام شما رو پاسخ میدم و دیگه میرم چند تا پیتم دارم خصوصیبین دو تا سه ماه،،،یک صلوات هدیه کن امام زمانالبته خودت تخمبن بین پنج ماه تا شش ماه میزنی خوش بینانه
رایت عضویت: 1401/07/10 تعداد پست: 10962 سوال اول ۱ سالهر چند انگار قبلا هم پاسخ داده شده..و مکان جایی خوش ابا و هوا احتمال انتقالی شغل بعد ا ... @delدریاگرفته ممنونم من چطوری با همسر آینده ام آشنا میشم؟مشخصات ظاهری و شغلش چیه؟چه شخصیتی داره؟ممنونم