2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به صورتتون کمی اب و یک قطره منظور از یک قطره اینه لازم نیست زیاد گلاب بریزی تو اببعد یک بار سوره یاس ...

ممنون عزیزم. خیلی حس خوبی به پیامات دارم. ان شاءالله درست شه. از همش اسکرین شات گرفتم؛ خدا کنه بعد از چند وقت بیام بازم بهت پیام بدم و خبر خوب بهت بدم‌

ممنون از اینکه گفتی به امام زمان سلام بدم. اجرت با خود صاحب الزمان😘😍

کمک عموتون رسید.(میناب_صد و شصت و هشت فرشته) .هرگز وطن فروشیتون رو فراموش نمی کنیم...... رهبرم داغت هنوزم باورم نمیشه؛ ایراندوست ترین آقا💔🇮🇷

ممنون عزیزم. خیلی حس خوبی به پیامات دارم. ان شاءالله درست شه. از همش اسکرین شات گرفتم؛ خدا کنه بعد ا ...

بنده را نام خویشتن نبود،هر چه ما را لقب دهند انیم/در دنیایی که محبوب از ما دور است ،حال دل مهجوریست فلذا با ندبه و توسل به قطب عالم امکان ولی امر مسلمین و تنها ایت الله العظمی الغریب و طرید اقا جانم حجت بن الحسن ،سعی بر ان داریم که مشکلاتمان به عنایت خاصه ایشون حل شود،،امیدوارم که قبل از مرگ روح خویش را به عالم عظموت و لاهوت رهسپار کنیم و دل از ناسوت عوالم بکنیم،،یاعلی مددی

الان وقت نماز هست نماز میخونم اما دلگیرم

من نیز نماز خوندم و گریه کردم..براستی ما ترک بندگی کردیم و پروردگارمان نمیتواند وه ترک عبودیت نماید،چون خالق اوست و از صفات او عفو و بخشندگی هست،کسی که میبخشد و کریم صفح نام دارد

چرا میخوام دلیل این همه مشکل وبدونم امام که من سعادت ندارم یه عالم هم نیست بدونم دلیل این همه سختی و ...

در همسایگی شما شخصی تنها دیدم،شبیه زنی مسن

به او ولو یک سلام بکنید ،مراد بدست اوردن دل اوست

شاید این زن اقوام است

ولی دلشکسته و تنها ،، مط:ئنن تا یک هفته رفع حال بد می شود..یا رباب مدد

بنده را نام خویشتن نبود،هر چه ما را لقب دهند انیم/در دنیایی که محبوب از ما دور است ،حال دل مهجوریست ...

سلام عزیزم خوبی

بنظرتون امسال چند تا امتحان رو میفتم؟

امتحان صبح رو میوفتم؟

در سرم دختر پیری عصبی میرقصد،شهر بر روی سر من عربی میرقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصد

بنده را نام خویشتن نبود،هر چه ما را لقب دهند انیم/در دنیایی که محبوب از ما دور است ،حال دل مهجوریست ...

خوش به سعادت هرکی ایشون درک کرد 

صداش میزنم اما جوابی نمیگیرم 

دلم میخواد بیاد خوابم