2777
2789
بنده را نام خویشتن نبود،هر چه ما را لقب دهند انیم/در دنیایی که محبوب از ما دور است ،حال دل مهجوریست ...

جانم من ریزش مو خیلی شدید دارم و فعلا نمیتونم برم دکتر دستم خالیه

بنظرت قضیه موهام جدیه مشکل داخلی درام؟

در سرم دختر پیری عصبی میرقصد،شهر بر روی سر من عربی میرقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصد

در همسایگی شما شخصی تنها دیدم،شبیه زنی مسنبه او ولو یک سلام بکنید ،مراد بدست اوردن دل اوستشاید این ز ...

همسایه دور یا نزدیک 

یه همسایه روبه رو داریم اما باهاش حرف میزنیم قبلا کدورت بوده اما رفع شده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جانم من ریزش مو خیلی شدید دارم و فعلا نمیتونم برم دکتر دستم خالیهبنظرت قضیه موهام جدیه مشکل داخلی در ...

درست میکنم..استرس شدید علتشه و فکر و خیال

اگه خواستی بیشتر بیا دایرکت..دارم پیام ها رو جواب میدم

درست میکنم..استرس شدید علتشه و فکر و خیالاگه خواستی بیشتر بیا دایرکت..دارم پیام ها رو جواب میدم

@delدریاگرفته‍ سلام خسته نباشید من چه زمانی و کجا شاغل میشم؟و اینکه ازدواجم چه زمانی با چه کسی هست؟مشخصات ظاهری و شغلش چیه؟ممنونم

خوش به سعادت هرکی ایشون درک کرد صداش میزنم اما جوابی نمیگیرم دلم میخواد بیاد خوابم

به لطف مادرش حضرت زهرا و توسل خاصه به ایشون ولو ۱۴ صلوات ۳ شنبه همین هفته میتوانی خوابش و ببینی

و از عطر وجودش مستفیض شوی..مرا هم دعا کن

۱۴ صلوات هدیه به حضرت زهرا علیها سلام کن صبح سه شنبه

و از اقا غافل نباش

بهش فکر کن ،خوابش و میبینی

درست میکنم..استرس شدید علتشه و فکر و خیالاگه خواستی بیشتر بیا دایرکت..دارم پیام ها رو جواب میدم

خصوصی پیام دادم عزیزم

مرسی

در سرم دختر پیری عصبی میرقصد،شهر بر روی سر من عربی میرقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصد

@delدریاگرفته‍ سلام خسته نباشید من چه زمانی و کجا شاغل میشم؟و اینکه ازدواجم چه زمانی با چه کسی هست؟م ...

سوال اول ۱ سال

هر چند انگار قبلا هم پاسخ داده شده..و مکان جایی خوش ابا و هوا 

احتمال انتقالی شغل بعد ازدواج هست و ممکنه الان شهر تون سرسبز نباشه ولی در اونجا دیدمت 

شوهر هم میکنید و در طالع شما برای ازدواج منعی نیست

به لطف مادرش حضرت زهرا و توسل خاصه به ایشون ولو ۱۴ صلوات ۳ شنبه همین هفته میتوانی خوابش و ببینیو از ...

خیر ببینی ممنونم 

ببخش این همه سوال میکنم گفتی پدرم عصر چهارشنبه خوب میشه 

منظورتون این هفته بود

خیر ببینی ممنونم ببخش این همه سوال میکنم گفتی پدرم عصر چهارشنبه خوب میشه منظورتون این هفته بود

اره همین هفته..فردا یه جعبه شیرینی معمولی اگه وسعت مالی هست و میتونی لخر و پخش کن تو بیمارستان به نیت سلامتی امام زمان

همون بخش کافیه بین ۲۰ تا سی عدد شیرینی

اره همین هفته..فردا یه جعبه شیرینی معمولی اگه وسعت مالی هست و میتونی لخر و پخش کن تو بیمارستان به نی ...

رامین کی میره از،زندگیم

زمستون امسال خیلی قشنگه چون گرمای وجود تو رو دارم🩵🫂✨🍭

رامین کی میره از،زندگیم

دویت عزیز من پیام شما رو پاسخ میدم و دیگه میرم چند تا پیتم دارم خصوصی

بین دو تا سه ماه،،،یک صلوات هدیه کن امام زمان

البته خودت تخمبن بین پنج ماه تا شش ماه میزنی خوش بینانه

سوال اول ۱ سالهر چند انگار قبلا هم پاسخ داده شده..و مکان جایی خوش ابا و هوا احتمال انتقالی شغل بعد ا ...

@delدریاگرفته ممنونم من چطوری با همسر آینده ام آشنا میشم؟مشخصات ظاهری و شغلش چیه؟چه شخصیتی داره؟ممنونم