2777
2789
همسایه دور یا نزدیک یه همسایه روبه رو داریم اما باهاش حرف میزنیم قبلا کدورت بوده اما رفع شده

این همسایه با یه شب رفتن پیشش و یکم صحبت کردن حله

ولی انگار دشمنی باشه و یا حقی ضایع

اگه روبه قبله بایستی خونه پشت قبله و به سمت اونه و حدود ۳۰ سال ساخته..یعنی کلنگی یا کهنه بین ۱۰ تا سی

اپارتمان نیست و...

من باید برم چند تا پیامهاتونم نتونستم بببنم..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@delدریاگرفته ممنونم من چطوری با همسر آینده ام آشنا میشم؟مشخصات ظاهری و شغلش چیه؟چه شخصیتی داره؟ممن ...

شما دوست داری برید تو کافه با یه لیوان شیرموز و یا اب طالبی بشینی،اونم برات حرف بزنه..اخرشم خوشحال باشی همسر ایده الته

نه بخدا متوسل شو و عاقل باش

@delدریاگرفته متوجه نشدم یعنی چی نه به خدا متوسل باش و عاقل شو،متوجه جوابتون نشدم ،یعنی همسر آینده ...

یعنی با یه نوشابه نمیتونی ۴۰ سال زندگی طرف و بشناسی..توکل بخدا کن..خودت ماشالله بلدی

از اطرافیانت کمک بگیر

مشاوره برید

و...

منم باید برم کار دارم..یاحق

بنده را نام خویشتن نبود،هر چه ما را لقب دهند انیم/در دنیایی که محبوب از ما دور است ،حال دل مهجوریست ...

سلام عزیزم. گفتین ۳ روز بعد از پیامم بهتون یه خواستگار زنگ میزنه. اما هیچ خبری نشد

کمک عموتون رسید.(میناب_صد و شصت و هشت فرشته) .هرگز وطن فروشیتون رو فراموش نمی کنیم...... رهبرم داغت هنوزم باورم نمیشه؛ ایراندوست ترین آقا💔🇮🇷

کنکور قبول میشم ؟؟

سلام دوست عزیز

این مطلب و کلی بگم،من هزینه نمیگیرم جز یک صلوات برای امام عصر به نیت فرج و سلامتیش،اگاه باشید اراده خدا در دستان انهاست

اگه ایشون بخواد درست میشه، پس انقدر نپرسید و گله نکنید من یه راه کوچیک جلتون میزارم..

اما کنکور شما اگه درس میخونی بله و اگر نه خیر

به همین راحتی..فقط استرس نداشته باش