2777
2789
همسایه دور یا نزدیک یه همسایه روبه رو داریم اما باهاش حرف میزنیم قبلا کدورت بوده اما رفع شده

این همسایه با یه شب رفتن پیشش و یکم صحبت کردن حله

ولی انگار دشمنی باشه و یا حقی ضایع

اگه روبه قبله بایستی خونه پشت قبله و به سمت اونه و حدود ۳۰ سال ساخته..یعنی کلنگی یا کهنه بین ۱۰ تا سی

اپارتمان نیست و...

من باید برم چند تا پیامهاتونم نتونستم بببنم..

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

@delدریاگرفته ممنونم من چطوری با همسر آینده ام آشنا میشم؟مشخصات ظاهری و شغلش چیه؟چه شخصیتی داره؟ممن ...

شما دوست داری برید تو کافه با یه لیوان شیرموز و یا اب طالبی بشینی،اونم برات حرف بزنه..اخرشم خوشحال باشی همسر ایده الته

نه بخدا متوسل شو و عاقل باش

@delدریاگرفته متوجه نشدم یعنی چی نه به خدا متوسل باش و عاقل شو،متوجه جوابتون نشدم ،یعنی همسر آینده ...

یعنی با یه نوشابه نمیتونی ۴۰ سال زندگی طرف و بشناسی..توکل بخدا کن..خودت ماشالله بلدی

از اطرافیانت کمک بگیر

مشاوره برید

و...

منم باید برم کار دارم..یاحق

بنده را نام خویشتن نبود،هر چه ما را لقب دهند انیم/در دنیایی که محبوب از ما دور است ،حال دل مهجوریست ...

سلام عزیزم. گفتین ۳ روز بعد از پیامم بهتون یه خواستگار زنگ میزنه. اما هیچ خبری نشد

کمک عموتون رسید.(میناب_صد و شصت و هشت فرشته) .هرگز وطن فروشیتون رو فراموش نمی کنیم...... رهبرم داغت هنوزم باورم نمیشه؛ ایراندوست ترین آقا💔🇮🇷

کنکور قبول میشم ؟؟

سلام دوست عزیز

این مطلب و کلی بگم،من هزینه نمیگیرم جز یک صلوات برای امام عصر به نیت فرج و سلامتیش،اگاه باشید اراده خدا در دستان انهاست

اگه ایشون بخواد درست میشه، پس انقدر نپرسید و گله نکنید من یه راه کوچیک جلتون میزارم..

اما کنکور شما اگه درس میخونی بله و اگر نه خیر

به همین راحتی..فقط استرس نداشته باش