2777
2789
سنگینی داره ...حالم بد میشه ولی خوش عقیده بودهچرا سنگینی چون باید برزخ و ببین و دیدم ایشون در حصن و ...

حسه خاصی بهتون دارم

خودمم نمیدونم چرا 

میشه بگی یلدا ازدواج تو طالعش داره؟زمانش چی

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سنگینی داره ...حالم بد میشه ولی خوش عقیده بودهچرا سنگینی چون باید برزخ و ببین و دیدم ایشون در حصن و ...

خیلی براش دعا میخونم و آیه و آیتلکرسی همش دعا میکنم اهل بیت شفاعتش رو بکنن چون خیلی آدم خوب پاکی بود. همش میگم نکنه جاش بد باشه

حسه خاصی بهتون دارمخودمم نمیدونم چرا میشه بگی یلدا ازدواج تو طالعش داره؟زمانش چی

حقیمت نمیدونم چرا یلدا رو با پوست سفید و لاغر دیدم

خانه آنها طرف چپ جاده یا خیابونه؟

و چرا یلدا روی جاده خاکی بود مگر روستایی!

اینا رو دقیق بگو ببینم

تصویر تضاد داره

ممنونم ازت

یاعلی...منو دعا کن

صاحبدلان زما دل بشکسته می خرند

ای دل شکسته شو تا شوی قابل فروش/دلت ک گرفت برا امام حسین گریه کن

برا مادرت..الهی هیچکس غم نداشته باشه

اینم بگم آقا تشریف بیارن خیلی ها زنده میشن

خیلی پدر مادراشون

اگه ماهم بمیریم و عین اونا حسرت دیدنش و به گور ببریم

خودش میاد...مدد یا زینب

خیلی براش دعا میخونم و آیه و آیتلکرسی همش دعا میکنم اهل بیت شفاعتش رو بکنن چون خیلی آدم خوب پاکی بود ...

نه دیدمش نترس

یکی از حروف دورش ف بود

فاطمه...ما امت مرحومه هستیم و دستور هست به زندگی کردن ولی

کسی نمیتونه در مورد مادر شما یا اشخاص دیگه نظر بده. صاحب میزان مولای عالم هست و فرموده اند رسول‌خدا: علی و شیعتهم فائزون...تمام شیعیان مولا رستگارند و از دایره رستگاری در نمی آیند!

حصن یعنی قلعه و دژ محکم ولایت علی بن ابی طالب حصنی فمن دخل حصنی امن من عذابی

براستی ولایت علی پسر آبی طالب دژ محکمیه از عذاب شخص و نگه میداره و این روایت بگم 

حب علی بن ابی طالب حسنه ای هست که هیچ گناهی اون و پاکش نمیکنه/ب اقرار شما مادرتون شیعه بود

لذا لب مرگ دستور میپرسن خوب بود متوفی..الهی شکر که محبت مولا زاد و توشه همه ماست

نه دیدمش نترسیکی از حروف دورش ف بودفاطمه...ما امت مرحومه هستیم و دستور هست به زندگی کردن ولیکسی نمیت ...

مشهد پس فردا میرم؟🥺😔

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

منم بگید با علی آقاازدواج میکنم؟🤭عاقلت بخیر میشیم باهم؟

شما هم گفتیم بله/اما کمی نارضایتی هست

با خرد و دانش در ایام نیک چون ولادت امام حسن و مراسم شاد دیگه پیگیر باش

کمتر از ۸ ماه 

ولی ببخشیدا شما میگی علی من حسن میبینم/یا دو اسمیه یا ...

بهر حال بچه داناییه

خدا بهم ببخشه شما رو

شما هم گفتیم بله/اما کمی نارضایتی هستبا خرد و دانش در ایام نیک چون ولادت امام حسن و مراسم شاد دیگه پ ...

ممنون نه اسمشون حسن نیست شایدم تولد امام حسن قراره بیان خواستگاری نمیدونم😕

معموما باید چیزی بگید لااقل یک حرف

تمام شما تصویر ندارید و سخته برام!

شما رو همراه با دختری دیدم یا دو تا خواهر یا دو تا دوست

شما هنگام خندیدن دست جلوی صورتت میگیری 

و چرا تو را جوان دیدم

موهای لخت و لباس طوسی و فرم مدرسه