2777
2789
عنوان

مادر شوهرم

134 بازدید | 14 پست

داشتیم میومدیم از روستا، هم یه درمون که داخل پارکینگ اونا بود میرفتیم میومدیم ،آخه اون یکی در بعضی وقتا دخترش با دختره همسایه اونجا مینشست نمیخواستم اونارو ببینم آخه همین دخترش کلی تهمت بهم زدن و منم و همسرم که تک پسرشونه از خونشون جدا شدیم و اومدیم طبقه پایین زندگی میکنیم من کلا ارتباطمو قطع کردم باهاشون،از دره پارکینگ میرفتم میومدیم از روستا که اومدیم دیدم اومده کلی وسایل ریخته پشت در تو پارکینگ که یعنی از این در نرید نیاید!واقعا این میخواد چیکار کنه با این کاراش

تو یه خونه هستین؟

اون یکی در مال خودتونه یا بازم مشترکه؟

نمیدونیم خونه اجاره کنین؟ تو رو پستال شاید ارزون باشه

کار شوهرت چیه؟ قرعه چند وقت اونجا بمونین؟

ما فضول نیستیم فقط داریم برا فهمیدن نتایج کنکور بقیه میمیریم🫡🫡🫡🫡😐😐😐😐،،،،، تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین،

همه رفتن تو تاپیکای کنکور

ما فضول نیستیم فقط داریم برا فهمیدن نتایج کنکور بقیه میمیریم🫡🫡🫡🫡😐😐😐😐،،،،، تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین،

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو یه خونه هستین؟اون یکی در مال خودتونه یا بازم مشترکه؟نمیدونیم خونه اجاره کنین؟ تو رو پستال شاید ار ...

اره

نه مشترکه

همسرم میگه من تک پسرشونم باید کنارشون باشم 😂🤦🏻♀️ولی در حالی دختر کوچیک مادرشوهرم هم سن دختر منه

تاپیکای قبلیمو بخونی میفهمی

فرش فروشی با پدرش کار میکنه

تا آخر عمر فک کنم اه ،چیکااار کنممم کمککک

در حدی که راهت باز باشه وسایلی که ریخته رو کنار بزن و کار خودتو انجام بدهه

اصللااااااا باهاش حرف نزن راجبش

این می خواد شما بری بگی چرا اینکار رو کردی؟ بعد یکی اون بگه یکی شما بگی دعواتون بشه تهش همه کاسه کوزه ها رو سرت میشکنه هم مجبور میشی باهاش حرف بزنی هم منت کشی کنی هم دوباره رفت و آمد کنی.

اصلا به روی خودت نیار که این می خواسته اذیتت کنه جنگ اعصاب برا خودت و شوهرت درست نکن

اره نه مشترکههمسرم میگه من تک پسرشونم باید کنارشون باشم 😂🤦🏻♀️ولی در حالی دختر کوچیک مادرشوهرم هم ...

کنارشون با تو یه خونه بودم فرق داره

میتونین همسایه یکی دو کوچه اونورتر. باشین

البته اگه خیلی اذیت میشی

اره میبینی😂

نه

از کجا ببینم؟؟

تهمت میزنی؟؟؟؟؟؟؟؟

یعنی میگی منم همش تو تاپیکایی کنکوری هستم🤪🤪🤪🤣🤣🤪

اصلا مگه جوابا اومده؟؟؟؟😐😐😐😐😐😐😐🤪🤪

در حدی که راهت باز باشه وسایلی که ریخته رو کنار بزن و کار خودتو انجام بدههاصللااااااا باهاش حرف نزن ...

واقعا راست میگی

ولی هی میاد میگه ادای مهربونارو پیش همسرم در میاره چرا نمیاید بالا دیگ گذشته ها گذشته دلتنگ نوه مون هستیم در حالی که آبرمو بردن تاپیکای قبلیمو بخونی میفهمی

اینارو چیکار کنم،از اون موقع هست حس میکنم همسرم باهام سرده که چرا نمیریم نمیایم

اره فک کنم اومده

کنکوری ندارین؟ تو اقوام یا روستا؟

من ت تاپیکای کنکوری رو دوست دارم با اینکه کنکوری نیستم

واقعا راست میگی ولی هی میاد میگه ادای مهربونارو پیش همسرم در میاره چرا نمیاید بالا دیگ گذشته ها گذشت ...

ببین قهرِ قهر بودن با خانواده اونم وقتی تو یه خونه اید زیاد منطقی نیست

در حد یه سلام علیک و احوال پرسی براشون زمان بزار

تاپیک های قبلی رو نخوندم ولی می دونم از دستشون خیلی ناراحتی بعضی چیزا رو نمیشه بخشید ولی حالا یه رابطه دور و کم با حفظ سرسنگینی شاید زیاد ضرر نداشته باشه

همسرتون هم وقتی ببینه با وجود اون بدی که کردن شما با وجود ناراحتی ات بخاطر اون محلشون میزاری بیشتر بهت احترام میزاره